Hoe berichten te sorteren in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Hoe berichten te sorteren in Yahoo Mail
Hoe berichten te sorteren in Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de mappenwerkbalk Sorteren op datum. Kies een sorteervolgorde: Ongelezen berichten, Bijlagen, Met ster, Afzender, Onderwerp.
  • Yahoo Mail Basic: Selecteer de Sorteren op vervolgkeuzepijl, kies de gewenste sorteercriteria en selecteer vervolgens Toepassen.
  • Berichten filteren: Selecteer Instellingen > Meer instellingen > Filters > Nieuwe filters toevoegen. Voer details in en selecteer Save.

Standaard toont Yahoo Mail de berichten in uw mailbox gesorteerd op datum. Het is echter ook mogelijk om uw berichten gesorteerd op afzender, onderwerp of andere criteria te bekijken. We laten u zien hoe u zowel de webversie van Yahoo Mail als de mobiele app voor iOS en Android gebruikt.

Hoe berichten te sorteren in Yahoo Mail

Een map sorteren in Yahoo Mail:

  1. Ga naar de mappenwerkbalk en selecteer Sorteren op datum.

    Image
    Image
  2. Selecteer de gewenste sorteervolgorde:

    • Ongelezen berichten: ongelezen e-mails verschijnen bovenaan de lijst. Ongelezen en gelezen e-mails worden gesorteerd op datum.
    • Attachments: Berichten die bestanden bevatten, verschijnen boven berichten die dat niet doen. De secundaire sorteervolgorde is op datum.
    • Starred: E-mails die zijn gemarkeerd met een ster worden bovenaan de lijst weergegeven. E-mails met en zonder ster worden in aflopende volgorde gesorteerd op datum.
    • Sender: Berichten worden gesorteerd op naam (vervolgens op het e-mailadres) in de Van-regel.
    • Subject: Berichten worden alfabetisch (A-Z) gesorteerd op onderwerp.
  3. Selecteer Groeperen op gesprek om het onderwerp als secundair sorteercriterium te gebruiken. De opties Sender en Subject worden grijs weergegeven als deze optie is geselecteerd.

Bij het sorteren op onderwerp negeert Yahoo Mail Re, Fwd en soortgelijke uitdrukkingen aan het begin van de onderwerpregels van het bericht.

Hoe berichten te sorteren in Yahoo Mail Basic

E-mails sorteren in Yahoo Mail Basic:

  1. Selecteer de Sorteren op vervolgkeuzepijl en kies vervolgens de gewenste sorteercriteria. Het is standaard ingesteld op Date.

    Image
    Image
  2. Kies Oplopende volgorde voor A-Z-sortering, of kies Aflopende volgorde voor Z-A-sortering.

    Image
    Image
  3. Selecteer Toepassen.

Hoe berichten te filteren in Yahoo Mail

Een andere optie is om filters te maken die nieuwe berichten automatisch in mappen of in de prullenbak sorteren. U kunt tot 500 filters maken in Yahoo Mail om uw inkomende e-mails te ordenen.

  1. Selecteer het Settings icoon en kies More Settings.

    Image
    Image
  2. Selecteer Filters.

    Image
    Image
  3. Selecteer Nieuwe filters toevoegen.

    Image
    Image
  4. Voer de filternaam in en stel de filterregels in. Kies vervolgens een map voor de e-mails of maak een nieuwe aan.
  5. Selecteer Opslaan.

Bottom Line

Als je een specifieke e-mail wilt vinden, zoek dan naar berichten met behulp van een aantal criteria, of laat Yahoo Mail alle berichten van een specifieke afzender zoeken.

Hoe berichten te sorteren in de Yahoo Mail-app

Hoewel het niet mogelijk is om e-mails op maat te sorteren in afzonderlijke mappen, zijn er andere manieren om uw berichten te sorteren. Selecteer Zoeken om een lijst met filters weer te geven die u kunt gebruiken om de berichten te zien die u wilt zien.

Aanbevolen: