Een mobiele handtekening van Gmail gebruiken

Inhoudsopgave:

Een mobiele handtekening van Gmail gebruiken
Een mobiele handtekening van Gmail gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • App: Ga naar Instellingen > [account] > Handtekeninginstellingen (iOS) of Handtekening(Android). Schakel naar on positie (iOS) en voer een handtekening in.
  • Mobiele browser: Ga naar uw accountinstellingen en schakel Mobile Signature naar on positie. Voer een handtekening in en selecteer Toepassen.

Er zijn verschillende manieren om een handtekening toe te voegen aan je berichten in Gmail. U kunt één handtekening aanwijzen voor e-mail die vanaf een computer wordt verzonden en een andere voor mobiel. Leer hoe u handtekeningen toevoegt in de browser- en app-versies van Gmail.(Er zijn verschillende stappen voor het configureren van een e-mailhandtekening op de iPhone.)

Een mobiele Gmail-handtekening maken

Het configureren van een mobiele handtekening voor Gmail is heel eenvoudig, maar de stappen verschillen enigszins, afhankelijk van of je de mobiele app of de mobiele website gebruikt.

Mobiele app

Als je een e-mailhandtekening instelt vanuit de Gmail-app, wordt dezelfde handtekening niet toegepast op een e-mail die vanuit Gmail in een webbrowser wordt verzonden.

Volg deze stappen om een speciale handtekening toe te voegen aan alleen de mobiele Gmail-app:

  1. Tik op het menu pictogram in de linkerbovenhoek.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Instellingen.
  3. Kies uw e-mailaccount bovenaan.

    Image
    Image
  4. Selecteer Handtekeninginstellingen (iOS) of Signature (Android).
  5. Op iOS, zet de handtekening in de ingeschakelde/on positie. Voer op Android uw handtekening in het tekstgebied in.

    Image
    Image
  6. Tik op iOS-apparaten op de pijl terug om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het vorige scherm. Kies op Android OK.

Mobiele webbrowser

Als uw Gmail-account is geconfigureerd om een handtekening van de browserversie van Gmail te gebruiken, gebruikt de mobiele website dezelfde handtekening. Als de desktophandtekening echter niet is ingeschakeld, werkt de mobiele handtekening alleen als u deze inschakelt.

Hier leest u hoe u de mobiele handtekening inschakelt in de mobiele browserversie van Gmail.

De handtekening werkt niet vanaf de mobiele website als u deze inschakelt via de mobiele app.

  1. Tik op het menu pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Kies het settings/gear icoon naast je e-mailadres.
  3. Toggle de Mobile Signature optie naar de on/enabled positie.

  4. Voer de handtekening in het tekstvak in.
  5. Tik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image
  6. Tik op Menu om terug te gaan naar uw e-mailmappen.

Belangrijke feiten over Gmail-e-mailhandtekeningen

Als je een gewone desktophandtekening gebruikt in Gmail, kun je de handtekening duidelijk zien elke keer dat je een bericht opstelt. Dit maakt het gemakkelijk om de handtekening on-the-fly te bewerken of zelfs volledig te verwijderen voor specifieke berichten. Deze vrijheid is echter geen optie bij het verzenden van e-mail via de mobiele app of de mobiele website.

Om de mobiele handtekening volledig te verwijderen, moet je van bovenaf teruggaan naar de instellingen en de schakelaar in de uitgeschakelde/uit-stand zetten.

In tegenstelling tot hoe de Gmail-handtekening op de desktop afbeeldingen, hyperlinks en rich text-opmaak kan bevatten, ondersteunt de mobiele handtekening ook alleen platte tekst.

Aanbevolen: