De 5 beste draadloze IP-telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste draadloze IP-telefoons van 2022
De 5 beste draadloze IP-telefoons van 2022
Anonim

De beste IP-telefoons werken zonder vaste lijn en bieden goede VoIP-compatibiliteit en connectiviteit. Het is ook belangrijk dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, vooral voor het toevoegen en beheren van contacten.

Als je nog steeds dol bent op meer traditionele telefoons, bekijk dan onze beste draadloze telefoons. Lees anders verder om de beste IP-telefoons te zien die u kunt kopen.

Beste algemeen: Snom 3098 M9R

Image
Image

De Snom 3098 M9R, uitgebracht in 2013, biedt een geweldige combinatie van zowel prijs als functies. De M9R kan worden geïntegreerd in verschillende op SIP gebaseerde IP-services en ondersteunt maximaal vier gelijktijdige oproepen met de mogelijkheid om verbinding te maken met in totaal negen handsets. Hoewel de M9R is ontworpen om rechtstreeks op een SIP-PBX geïntegreerd systeem aan te sluiten, is hij hier niet afhankelijk van en kan hij in plaats daarvan worden gebruikt als een intern intercomsysteem. De handset ondersteunt meer dan 100 uur stand-by batterijduur wanneer hij niet in het dock staat, evenals spraakcodering (TLS, SRTP, X.509-certificaat) voor het beschermen van oproepen via het open internet. Daarnaast biedt de M9R een meer gestandaardiseerde set functies, zoals een mailbox voor berichten, wisselgesprek, wachtstand, gespreksbrug en conferenties met drie partijen. Ten slotte kan het 2,2-pond, 9,5 x 3 x 8-inch basisstation gemakkelijk worden weggestopt op een bureau of op een tafel.

Beste budget: Grandstream DP720

Image
Image

Grandstream's DP720 draadloze IP-telefoon is een budgetvriendelijke toegang tot de VoIP-ruimte en biedt ondersteuning voor maximaal 10 SIP-accounts per handset. Het basisstation moet apart worden aangeschaft, maar als je eenmaal beide units hebt aangeschaft, zul je merken dat de Grandstream een bovengemiddelde keuze is. Met een bereik van meer dan 300 meter buitenshuis en 50 meter afstand van het DP750 basisstation is de Grandstream ideaal voor thuis en kleine kantoren. Naast zijn assortiment biedt de Grandstream kopers ook meer standaard zakelijke functies, waaronder luidsprekertelefoon, driewegbellen, een lijst met contactpersonen, oproeplogboeken en meer.

Of het nu via de ingebouwde luidspreker of via de oortelefoon is, de Full HD-audio biedt een uitzonderlijke gesprekskwaliteit. Setup is een vrij eenvoudig proces dat een beetje internetkennis vereist om apparaten aan gebruikers toe te wijzen en om rechtstreeks verbinding te maken met het wifi-signaal. De algehele bouwkwaliteit vormt een aanvulling op de budgetvriendelijke prijsstelling, waardoor de DP720 een fantastische keuze is voor huiseigenaren of kantoorhuurders die iets goedkoops en betrouwbaars willen.

Beste uitgave: Yealink YEA-W56P

Image
Image

De Yealink YEA-W56P draadloze draadloze IP-telefoon, uitgebracht in 2016, heeft meer dan 30 uur gesprekstijd per oplaadcyclus en 400 uur standby-tijd. De W56P kan maximaal vier gelijktijdige spraakoproepen bevatten (met HD Voice) en de opname van een 3,5 mm handset-aansluiting zal uw armen en handen vrijmaken om andere taken uit te voeren. Het 2,4-inch 240 x 320-scherm verbleekt in vergelijking met een smartphone, maar dat is te verwachten. Naast zijn display schittert de W56P met de mogelijkheid om maximaal vijf handsets en vijf andere VoIP-accounts van het 5,8 x 1 x 4-inch, 1,7-pond basisstation te bevatten. Daarnaast zijn er tal van zakelijke functies, waaronder paging, intercom en automatisch beantwoorden, evenals wisselgesprek, dempen, nummerherkenning en voicemail.

Beste ontwerp: Ooma Telo

Image
Image

De Ooma Telo biedt zijn eigen draadloze thuisservice en facturering en is een fantastische combinatie van aantrekkelijke hardware zonder de traditionele maandelijkse kosten. De insteltijd duurt minder dan 15 minuten en je kunt nog steeds je bestaande telefoonnummer behouden. De Ooma Telo heeft standaardfuncties zoals nummerherkenning, voicemail, wisselgesprek en 911, evenals PureVoice HD-technologie.

Naast zijn functieset, biedt de HD2-handset een 2-inch kleurenscherm en afbeelding voor beller-ID met de mogelijkheid om afbeeldingen en contacten van Facebook, Google, Yahoo, LinkedIn, Outlook en uw Mac-adresboek te synchroniseren. Bovendien maakt de HD2 gebruik van DECT-technologie, zodat u kunt rekenen op superieure gesprekskwaliteit en beveiliging zonder het bestaande Wi-Fi-netwerk te verstoren. DECT-technologie biedt ook een groter bereik buiten het basisstation, zodat u zich vrij kunt bewegen in huis of op kantoor zonder bang te zijn een oproep te verliezen. De Ooma-service vereist alleen een snelle, vaste internetverbinding en heeft een gevarieerde prijsspreiding, waaronder internationaal bellen, voicemailtranscriptie, betalen per gebruik en meer.

Beste uitgave: Yealink W60P draadloze DECT IP-telefoon

Image
Image

De Yealink W60P is een geüpgraded model van de W56P. Het wordt geleverd met een DECT-basisstation dat tot 8 handsets en gelijktijdige gesprekken tegelijk kan verwerken, waardoor het een goede keuze is voor een zakelijke omgeving. De telefoon ondersteunt HD-audio voor heldere draadloze telefoongesprekken en heeft een gesprekstijd van 18 uur en een standby-tijd van 240 uur om ervoor te zorgen dat u de klus kunt klaren. Met een uitbreidingsbasis kunt u uw telefoonconfiguratie opschalen om aan uw kantoorbehoeften te voldoen.

We houden van de betaalbare Snom 3098 M9R (zicht op Walmart) vanwege de mooie balans tussen prijs en functies, met name de spraakcodering voor het beschermen van oproepen via internet.

Waar u op moet letten bij een draadloze IP-telefoon

Servicecompatibiliteit - Er is een breed scala aan VoIP-telefoonproviders waaruit u kunt kiezen, en het is van essentieel belang dat de headset die u kiest de provider van uw keuze ondersteunt. Of je nu Skype, Vonage, Google Hangouts of een andere internettelefoondienst hebt, controleer de specificaties van het apparaat om er zeker van te zijn dat je het apparaat met je provider kunt gebruiken.

Headset-ondersteuning - Bent u de enige persoon die uw VoIP-telefoondienst gebruikt, of heeft een heel kantoor toegang nodig? Hoewel sommige headsets uitbreidbaar zijn, zijn andere gekoppeld aan een enkel apparaat. Als je meerdere telefoons nodig hebt, controleer dan het maximale aantal headsets dat een systeem ondersteunt.

Contactintegratie - Het overzetten van uw contacten naar een VoIP-telefoon kan nogal wat moeite kosten, vooral als uw geselecteerde apparaat vereist dat ze handmatig worden ingevoerd. Overweeg een telefoon te kiezen die geavanceerde overdracht van contacten vanaf uw smartphone of computer ondersteunt als u een groot adresboek heeft.

Aanbevolen: