Singing Machine SML385BTBK Karaoke Review: de gemakkelijkste en meest kleurrijke karaoke-machine om aan te sluiten en te spelen

Inhoudsopgave:

Singing Machine SML385BTBK Karaoke Review: de gemakkelijkste en meest kleurrijke karaoke-machine om aan te sluiten en te spelen
Singing Machine SML385BTBK Karaoke Review: de gemakkelijkste en meest kleurrijke karaoke-machine om aan te sluiten en te spelen
Anonim

Bottom Line

De Singing Machine SML385BTBK is een kleurrijke, eenvoudige en gebruiksvriendelijke karaoke-machine die plezier en entertainment biedt voor het hele gezin.

Zangmachine SML385BTBK Bluetooth-karaokesysteem

Image
Image

We hebben de Singing Machine SML385BTBK Karaoke gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Op zoek naar een leuke, betrouwbare karaokemachine die alle energie van het discotijdperk kanaliseert? Zoek niet verder dan de SML385BTBK Singing Machine Bluetooth Disco Light, Amazon's best verkopende karaoke-machine. We hebben een apparaat getest om te zien hoe het de concurrentie waarmaakt en hebben de installatie, het afspelen en de geluids- en opnamekwaliteit geëvalueerd.

Image
Image

Ontwerp: Flash en inhoud

Singing Machine verpakt een reeks discolampen in een luidspreker van 7 lb. voor de SML385BTBK. Met een hoogte van iets meer dan 30 cm past hij comfortabel op de meeste home-entertainmentcentra, bijzettafels of tv-standaards.

Een van de beste onderdelen van deze zangervaring is de lichtshow. Draai de discoschakelaar om en pas je weg door een reeks gewenste instellingen. Discolichten knipperen in witte, rode, groene en regenboogtinten in elke gewenste omgeving voor de duur van je karaoke-ervaring.

Het minimale ontwerp, de Bluetooth-connectiviteit en toegang tot duizenden extra hittracks maken deze machine tot een geweldige aanvulling op elk feest of elke bijeenkomst.

Het chassis is ook strak ontworpen, met een matzwarte afwerking onder een geplateerde plastic buitenkant die zou passen in een discotheek uit het midden van de jaren 70. Net als andere populaire karaoke-modellen biedt dit apparaat een CD+G-toplader, Bluetooth-koppelmogelijkheid en een extra in- en uitvoereenheid voor een bedrade verbinding indien gewenst.

Image
Image

Configuratieproces: Uiterst eenvoudig

Het instellen van de SML385BTBK is relatief eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. In de doos vindt u een eenvoudige handleiding, een netsnoer, een karaoke-eenheid, een bedrade microfoon en standaard RCA-kabels. Sluit de RCA-kabels van uw televisie aan op de machine om video en songteksten weer te geven, sluit vervolgens de AC-adapter aan en u bent klaar om te gaan.

Image
Image

Performance: Festival van licht en geluid

De SML385BTBK pakt behoorlijk uit voor zijn formaat. Het is uitgerust met een microfoon met dubbele poorten en connectiviteit voor twee gebruikers om een duet te zingen, evenals equalizerbediening om geluiden en stem te mengen. Eenmaal aangesloten op de tv, ben je klaar om te gaan zingen. Schakel Bluetooth in en koppel met uw zangmachine vanaf uw smartphone of via de aux-poort, en doe de lichten aan voor sfeer.

De kwaliteit van de microfoon is uitstekend voor de prijs van de machine.

Connectiviteit: vlekkeloze Bluetooth-ondersteuning

De SML385BTBK biedt meerdere opties voor connectiviteit. We hebben de Bluetooth-functie in ons appartement getest en zelfs tot vijf meter van de machine kregen we kristalhelder geluid.

Image
Image

Microfoonkwaliteit: top voor deze prijs

The Singing Machine SML385BTBK ondersteunt twee microfoons voor zingen, opnemen en mixen in duetstijl. Het enige nadeel van deze machine is dat deze standaard maar met één microfoon wordt geleverd. De kwaliteit van de microfoon is uitstekend voor de prijs van de machine en biedt echocontrole en geluidsversterkende opties voor de alledaagse zanger.

Image
Image

Bottom Line

De SML385BTBK is te koop voor ongeveer $ 70 en is van grote waarde voor die prijs. Het minimale ontwerp, de Bluetooth-connectiviteit en toegang tot de Singing Machine Karaoke-app voor duizenden extra hitnummers maken deze machine tot een geweldige aanvulling op elk feest of elke bijeenkomst.

Singing Machine SML385BTBK vs The Karaoke USA

Als Bluetooth, geluidskwaliteit en een disco-lichtshow niet genoeg zijn, zijn er andere karaokemachines met nog meer extra's. De Karaoke USA heeft veel van de functies van dit model, maar bevat ook een SD-kaartlezer. Het is echter bijna het dubbele van de prijs, ongeveer $ 137. Als we de twee machines vergelijken, zijn er niet genoeg extra functies in het Karaoke USA-model om twee keer zoveel geld uit te geven, terwijl de SML385BTBK Disco Lights zijn prijskaartje van $ 70 zeker waard is.

De prijs zeker waard

De Singing Machine SML385BTBK is een krachtige, lichtgewicht en eenvoudig te installeren karaoke-machine die leuk is voor het hele gezin. Het is relatief goedkoop en biedt urenlang plezier, wat de relatief lage initiële investering gemakkelijk rechtvaardigt.

Specs

  • Productnaam SML385BTBK Bluetooth-karaokesysteem
  • Productmerk Zangmachine
  • UPC SML385BTBK
  • Prijs $70.00
  • Gewicht 7 lbs.
  • Productafmetingen 11 x 8,5 x 10 inch.
  • Ingangen/uitgangen RCA, AUX

Aanbevolen: