1Password introduceert biometrische ondersteuning voor desktopgebruikers

1Password introduceert biometrische ondersteuning voor desktopgebruikers
1Password introduceert biometrische ondersteuning voor desktopgebruikers
Anonim

1Password heeft woensdag een grote update aangekondigd met biometrische ondersteuning.

De makers van de wachtwoordmanager zeiden dat gebruikers nu Touch ID, Windows Hello en sommige biometrische Linux-systemen kunnen gebruiken met behulp van de 1Password-desktopapp. 1Password zei in zijn blogpost waarin de updates werden aangekondigd dat biometrische ondersteuning de belangrijkste gevraagde functie was.

Image
Image

The Verge merkte op dat hoewel biometrische ondersteuning beschikbaar is voor Safari-gebruikers, gebruikers van Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge deze biometrische mogelijkheden tot nu toe niet hadden.

Andere functies die 1Password heeft geïntroduceerd, zijn onder meer de donkere modus en een eenvoudigere manier om aanmeldingen in uw browser te maken, op te slaan en bij te werken.

"Als het opslagvenster verschijnt, kun je meteen alles zien dat aan het nieuwe item wordt toegevoegd. Je kunt zelfs de inhoud aanpassen en tags toevoegen om je te helpen georganiseerd te blijven", schreef 1Password in zijn blogpost.

"Bovendien zal onze onlangs bijgewerkte wachtwoordgenerator wachtwoorden voorstellen die voldoen aan de vereisten van de website waarop u zich bevindt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details als u dat niet wilt." Ook is het hoofdwachtwoord hernoemd naar "wachtwoord".

Hoewel wachtwoordgewoonten tegenwoordig een hot topic zijn, zeggen veel experts dat we steeds meer een wereld zonder wachtwoord binnengaan die meer afhankelijk is van biometrisch scannen…

1Password stelt u in staat uw verschillende wachtwoorden voor verschillende sites op al uw apparaten te synchroniseren en stelt u in staat om automatisch wachtwoorden in uw browser in te vullen via de browserextensies.

Hoewel wachtwoordgewoonten tegenwoordig een hot topic zijn, zeggen veel experts dat we steeds meer een wereld zonder wachtwoord binnengaan die meer afhankelijk is van biometrisch scannen, zoals Apple's Face ID of Touch ID.

Toch raadt 1Password iedereen aan een uniek wachtwoord te maken voor elke website waar ze naartoe gaan, want hoe willekeuriger en unieker je wachtwoord is, hoe sterker het is tegen potentiële hackers.

Aanbevolen: