De 7 beste mobiele printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste mobiele printers van 2022
De 7 beste mobiele printers van 2022
Anonim

Mobiele printers zijn ideaal voor iedereen die rechtstreeks vanaf zijn telefoon of tablet wil kunnen printen. De beste mobiele printers zijn lichtgewicht, kunnen draadloos verbinding maken met meerdere apparaten en sluiten geen grote compromissen op het gebied van afdruksnelheden. Printers zoals deze zijn bijzonder goede opties voor studenten en appartementsbewoners die misschien niet willen dat een omvangrijke printer ruimte inneemt op hun bureau.

Als u op zoek bent naar iets groters om te gebruiken voor uw huis of thuiskantoor, bekijk dan onze lijst met de beste thuisprinters. Voor alle anderen zou ons overzicht van de beste mobiele printers aan uw behoeften moeten voldoen.

Beste algemeen: HP OfficeJet 250

Image
Image

Hoewel het prijskaartje ervoor kan zorgen dat u een dubbele take doet, biedt de OfficeJet 250 draagbaar printen wanneer u het nodig hebt. Steek hem gewoon in een rugzak of koffer en je bent klaar voor afdrukken onderweg, want hij bevat een groot batterijpakket om de draagbaarheid te bevorderen.

Naast printen, tilt de OfficeJet 250 de draagbare printerfuncties naar een ander niveau met all-in-one-functies zoals scannen en faxen in een pakket van slechts 6,5 pond en 7,8 x 15 x 3,6 inch. Zelfs met zijn kleine formaat gaat de batterij van de OfficeJet 250 tot 500 afdrukken mee wanneer hij is losgekoppeld van een stopcontact, en hij heeft een 2-inch display voor het selecteren van de juiste afdrukgrootte. Het heeft ook indicatielampjes voor stroom, batterijstatus en Wi-Fi-connectiviteit.

De OfficeJet 250 heeft een automatische documentinvoer voor tien pagina's en een capaciteit van 50 vel die afdrukken van zowel Letter- als Legal-formaat tot 8 produceert.5x14 inch. De meegeleverde zwarte cartridge heeft een capaciteit van 200 pagina's en de driekleurencartridge gaat ongeveer 165 pagina's mee voordat er nieuwe inkt nodig is. HP verkoopt ook een aparte XL-versie van de OfficeJet 250-inktcartridges, waardoor de paginaresultaten op respectievelijk 600 en 415 pagina's uitkomen. Met extra functies zoals Wi-Fi en Bluetooth is printen vanaf een smartphone of laptop eenvoudig dankzij de bijbehorende app van HP (beschikbaar voor zowel Android als iOS).

Type: Draagbare InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos, USB | LCD-scherm: Aanraakscherm | Scanner/Copier/Fax: Kopiëren, printen, scannen, faxen

"De OfficeJet 250 heeft een van de hoogste draadloze afdruksnelheden die we hebben gezien, zelfs wanneer hij op de batterij werkt. " - Eric Watson, Product Tester

Image
Image

Beste draagbaarheid: Epson WorkForce WF-110

Image
Image

Epson's WorkForce WF-100 bestaat al een tijdje, maar is de concurrentie blijven overtreffen als een uitstekende draadloze mobiele printer. Met slechts 12,2 x 6,1 x 2,4 inch en 3,5 pond is hij lichter dan de OfficeJet 250, waardoor hij gemakkelijker mee te nemen is.

Afgezien van het formaat, kan de Epson rechtstreeks afdrukken vanaf een pc, evenals iOS- en Android-apparaten via Wi-Fi-connectiviteit. Afdrukken zelf biedt zowel zwarte inkt- als kleurencartridges met een beoordeling van respectievelijk 250 en 200 pagina's, wat meer dan genoeg is om de nieuwste facturen, contracten of spreadsheets af te drukken die u onderweg nodig kunt hebben.

Als het gaat om echte draagbaarheid, kan de capaciteit van 20 vel het leven onderweg aan door 100 zwart-witpagina's (en 50 kleurenpagina's) af te drukken en strikt op de batterij te werken. Voorafgaand aan het afdrukken heeft de Epson een korte setup-doorloop nodig via het kleine 1,4-inch LCD-kleurenscherm. Het formaat is niet ideaal voor een desktopprinter, maar voor een printer die gebouwd is voor draagbaarheid, helpt het LCD-scherm met alle noodzakelijke functionaliteit.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos, USB-C | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"De getextureerde buitenkant voegt een professionele kwaliteit toe aan het ontwerp." - Eric Watson, producttester

Image
Image

Beste voor foto's: Canon SELPHY CP1300

Image
Image

Met een gewicht van minder dan 2 pond en klein genoeg om gemakkelijk in een tas of bagage te kunnen worden verpakt, kan de draagbare, draadloze SELPHY CP1300 onderweg hoogwaardige foto's printen tot 4 x 6 inch groot voor onderweg tegen een concurrerende prijs kosten per afdruk. De CP1300 is gericht op smartphone-snappers en ziet er niet uit als uw typische mobiele printer. Het heeft verschillende bedieningselementen op het apparaat, evenals een 3.2-inch LCD-scherm, dus het lijkt op een kleine alles-in-één printer.

Je kunt printen met AirPrint, een USB-kaart of de Canon Print-app op je smartphone of tablet. Thermische kleurstofsublimatie, een soort printtechnologie, resulteert in scherpe, dynamische, waterbestendige foto's die tot 100 jaar meegaan. Je krijgt een veel betere kwaliteit op de SELPHY dan met een draagbare fotoprinter zoals de HP Sprocket, maar je krijgt niet hetzelfde niveau van draagbaarheid met de SELPHY, omdat de batterij apart wordt verkocht en niet over de hetzelfde ontwerp in zakstijl als andere draagbare fotoprinters.

Aan de andere kant kun je de Photo Booth-modus gebruiken om twee stroken van elk vier foto's te maken, ervoor kiezen om op stickerpapier af te drukken of zelfs je vrienden foto's naar de SELPHY CP1300 laten sturen om een groepscollage te maken.

Type: Dye Sub | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: iOS, Android, Mopria, AirPrint | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"Sommige testafdrukken zagen er beter uit dan veel die we hebben gezien in de doe-het-zelfkiosken in lokale winkels." -Theano Nikitas, producttester

Image
Image

Meest compact: HP Sprocket draagbare fotoprinter

Image
Image

HP's Sprocket is een kleine fotoprinter die 3,15 inch breed, 4,63 inch hoog en minder dan een inch in dikte meet. Je kunt hem in je tas, rugzak of zelfs in je zak meenemen, want hij werkt op een batterij die tot 35 uur per oplaadbeurt meegaat. Hiermee kunt u foto's van 2 x 3 inch afdrukken op plakpapier dat u op lockers en notebooks kunt plakken, of u kunt de achterkant erop laten. Afdrukken krullen echter soms om als je ze niet op oppervlakken plakt en ze gewoon als traditionele foto's gebruikt.

Er zijn nu veel mini-fotoprinters op de markt, van de Polaroid Zip tot verschillende Sprocket-modellen zoals de Sprocket Plus, en elk van hen heeft zijn eigen voordelen. Het tandwiel is relatief betaalbaar en heeft een duurzame bouwkwaliteit. Het zal niet gemakkelijk breken als je het in je rugzak of tas stopt.

Plus, de gratis app biedt coole functies zoals randen, tekst, emoji's en stickers, zodat je nog meer plezier aan je foto's kunt toevoegen. De Sprocket heeft ook een redelijk goede afdrukkwaliteit. Je krijgt op geen enkele manier dezelfde kwaliteit als een high-end fotoprinter, maar de foto's zijn beter dan sommige van de andere goedkope beschikbare Zink-printers.

Type: Zink Zero-Ink Technology | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Bluetooth | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

"De HP Sprocket 2nd Edition zal zeker de nieuwsgierigheid van mensen wekken wanneer je hem uittrekt op een feest of familie-evenement." - Theano Nikitas, producttester

Image
Image

Beste voor thuiskantoor: HP DeskJet Plus 4155 alles-in-één printer

Image
Image

De HP DeskJet Plus 4155 past niet comfortabel in een rugzak, maar als je op reis bent en iets krachtigs wilt zonder compromissen, is de 4155 perfect om in je auto te steken of in een hotel te installeren of coffeeshop en printen voor die grote vergadering.

Met iets minder dan 11 pond en afmetingen van 16,85 x 13,07 x 7,87 inch, is deze all-in-one klein genoeg om zijn doel als mobiele printer te dienen. Daarnaast is printen met een smartphone of tablet mogelijk via verschillende methoden, waaronder Wi-Fi, HP's Smart-app, Apple Airprint of via USB.

Als all-in-one (AIO) kunt u met de 4155 gemakkelijk en zonder gedoe printen, kopiëren, scannen of faxen. Installatie uit de doos is ook een fluitje van een cent. Trek de printer eruit, zet hem aan, maak verbinding met een apparaat en print weg, en de Smart-app leidt u stap voor stap om verbinding te maken met extra apparaten. Wat de afdrukken zelf betreft, biedt de 4155 een respectabele acht pagina's per minuut (ppm) voor zwart-witafdrukken, en 5.5ppm voor kleurenkopieën.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos, USB | LCD-scherm: Ja | Scanner/Copier/Fax: printen, scannen, kopiëren, mobiel faxen

Beste slimme functies: HP Tango X

Image
Image

HP's Tango X is een draadloze printer met een lading unieke functies. Met deze AIO kun je draadloos printen, kopiëren en scannen vanaf je smartphone, zelfs als je niet bij het apparaat bent. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van een cloudgebaseerde tweerichtingsnetwerkverbinding die samenwerkt met de bijbehorende "HP Smart"-app, voor een soepele gebruikerservaring. In feite biedt de printer helemaal geen bedrade verbindingsopties (bijv. USB-poorten).

Er is alleen dual-band wifi, dat voor alles wordt gebruikt, van het voltooien van de eerste installatie tot het beheren van instellingen. De HP Tango werkt met zowel Google Assistant als Amazon Alexa virtuele assistenten, waardoor je handsfree kunt printen met spraakopdrachten. Dit betekent dat je dingen kunt zeggen als: "Alexa, vraag mijn printer om mijn boodschappenlijst af te drukken." Andere printers van HP, zoals de DeskJet 3755, werken ook met Alexa, maar de HP Tango heeft een linnen hoes die er in een thuiskantoor wat eleganter uitziet.

De Tango X is geschikt voor printsnelheden tot 11 ppm/8 ppm (zwart/kleur) en heeft een maandelijkse taakcyclus van maximaal 500 pagina's. De printer komt ook in aanmerking voor HP's "Instant Ink"-inktabonnementsservice en wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Type: InkJet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Draadloos | LCD-scherm: Gebruikt mobiel apparaat | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken, scannen, kopiëren

Beste high-end: Brother PocketJet PJ773 directe thermische printer

Image
Image

De Brother PocketJet PJ773 is een monochrome directe thermische printer die in zwart-wit print met een resolutie van 300 dpi, en kan qua helderheid wedijveren met grotere printers. Het compacte formaat en de toevoeging van functies zoals een vervangbare batterij en auto-oplaadpoort maken het een goede optie voor werknemers in de detailhandel, het bedrijfsleven en de boekhouding.

Het ondersteunt Wi-Fi en AirPrint, naast een USB-plug-in. U kunt ook accessoires kopen zoals meer batterijen en een draag-/montagekoffer. De papierinvoer op deze printer is echter anders dan uw typische InkJet, dus het papier heeft de neiging om licht te rollen. Het is even wennen, maar als je dat eenmaal doet, is de printer de investering meer dan waard omdat je niet met inktcartridges of lint om hoeft te gaan.

Type: Thermisch | Kleur/Monochroom: Monochroom | Verbindingstype: Draadloos, USB | LCD-scherm: Nee | Scanner/Copier/Fax: Afdrukken

De beste mobiele printer die u kunt kopen, is de HP OfficeJet 250 boordevol functies (bekijk op Amazon). Deze AIO-printer is niet alleen draagbaar, maar kan ook uw thuiskantoorbehoeften aan. Het heeft snel printen en scannen, geweldige fotokwaliteit en zwarte en kleurencartridges die honderden pagina's meegaan. Voor degenen die iets geprobeerd en waar willen hebben dat een beetje lichter is, is de Epson WorkForce WF-100 (bekijk bij Amazon) de juiste keuze.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 150 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Eric Watson is een technisch schrijver die gespecialiseerd is in videogames en gaming. Zijn werk is verschenen in PC Gamer, Polygon, Tabletop Gaming Magazine en meer.

Theano Nikitas is een in Maryland gevestigde tech-schrijver wiens werk is verschenen op onder andere CNET, DPreview, Tom's Guide, PopPhoto en Shutterbug.

FAQ

    Hoe verhouden inkjetprinters zich tot laserprinters?

    Inkjetprinters zijn over het algemeen beter in het afdrukken van foto's, terwijl laserprinters uitblinken in het afdrukken van documenten. Laserprinters gebruiken toner in plaats van inkt, die aanzienlijk langer meegaat en over het algemeen goedkoper te vervangen is, terwijl inkjetprinters doorgaans goedkoper zijn, maar het meeste per pagina kosten dan hun laserprinters.

    Welke afmetingen kunnen draagbare printers produceren?

    Veel draagbare printers kunnen vanwege hun compacte formaat slechts 4 x 6 afdrukken of kleiner produceren, maar er zijn ook opties beschikbaar voor het afdrukken van foto's op "volledig formaat" van 8,5 x 11 of groter.

    Wat zijn de voordelen van een fotoprinter ten opzichte van een standaardprinter?

    Over het algemeen bieden fotoprinters een veel hogere resolutie (en dus beeldkwaliteit en getrouwheid) dan traditionele printers. Dit betekent dat ze kunnen wedijveren met zelfs professionele afdrukken die je van een fotokiosk zou krijgen, maar met extra controle over zaken als centreren en bijsnijden.

Waar u op moet letten bij een mobiele printer

Fotoafdrukkwaliteit

Bent u van plan om voornamelijk foto's af te drukken? Als dat zo is, wilt u waarschijnlijk een inkjetprinter (in tegenstelling tot een laserprinter) om de hoogste mate van detail in uw foto's te garanderen.

Snelheid

Als je je printer verkleint, moet je misschien wat opofferingen doen als het op snelheid aankomt. In tegenstelling tot full-size printers, die tot 50 pagina's per minuut kunnen scoren, zweven mobiele printers rond de vijf pagina's per minuut voor kleur en acht pagina's per minuut voor zwart-wit.

Connectiviteit

Mobiele printers hebben niet veel zin als ze op een computer of smartphone moeten worden aangesloten om af te drukken. Zoek naar een printer die via wifi of Bluetooth verbinding kan maken met je apparaten. Het is ook het beste om te kijken of de printer AirPrint, Wi-Fi Direct, een bijbehorende app en andere functies biedt die het afdrukken vanaf uw specifieke mobiele apparaat gemakkelijker maken.

Aanbevolen: