De 9 beste HP-printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste HP-printers van 2022
De 9 beste HP-printers van 2022
Anonim

Of het nu thuis, op kantoor, op school of zo ongeveer ergens anders is, het v alt niet te ontkennen dat een van de beste HP-printers een must-have is. Met dit handige pc-randapparaat kunt u binnen enkele seconden overal papieren kopieën van maken - van rekeningen en boodschappenlijstjes tot projectrapporten en huiswerkopdrachten. Er zijn veel opties op de markt van een aantal fabrikanten, maar we raden u aan een kijkje te nemen in het aanbod van HP. De uitgebreide portfolio van het bedrijf bevat verschillende geweldige producten, waaronder de op batterijen werkende OfficeJet 200-printer bij Amazon, de Sprocket in zakformaat bij Amazon en de alles-in-één Envy Photo 7155 bij Amazon. Wat uw vereisten en budget ook zijn, er is een HP printer die perfect bij u past.

Dat gezegd hebbende, kan het kiezen van een bepaald model een hele klus worden als je zoveel keuzes hebt. Maar we hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste HP-printers die momenteel beschikbaar zijn om het proces te stroomlijnen. Zorg ervoor dat u onze gids voor multifunctionele printers leest als u het meeste uit uw nieuwe printer wilt halen.

Beste algemeen: HP OfficeJet 200

Image
Image

Als u op zoek bent naar een krachtige printer boordevol functies, hoeft u niet verder te zoeken dan HP's OfficeJet 200. Met een uitvoerresolutie van maximaal 1200 dpi en een maandelijkse taakcyclus van maximaal 500 pagina's, beschikt hij over een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee u vrijwel overal kunt printen. De mobiele printer is geschikt voor printsnelheden tot 10ppm/7ppm (zwart/kleur) met wisselstroom, en tot 9ppm/6ppm (zwart/kleur) op batterij. Het is compact en lichtgewicht (ongeveer 4.85 pond) genoeg om in een rugzak of aktetas mee te nemen, en maakt gebruik van twee (een zwarte, een driekleurige) cartridge. Naast documenten kan alles van kaarten tot enveloppen worden bedrukt. HP OfficeJet 200 bevat Wi-Fi 802.11bgn en USB 2.0 als primaire connectiviteitsopties, en ondersteunt ook direct printen (via draadloos en HP ePrint) vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Enkele andere opvallende kenmerken zijn opladen via USB, Auto-Off-technologie (voor stroombesparing) en een 2,0-inch monodisplay aan de voorkant waarmee u de werking van de printer eenvoudig kunt controleren/controleren.

Beste kenmerken: HP Envy 6055 alles-in-één printer

Image
Image

Met een groot aantal handige functies voor een betaalbare prijs, is HP's Envy 6055 gemakkelijk een van de beste printers die er zijn. Hij is geschikt voor afdruksnelheden tot 10 ppm (zwart) en tot 7 ppm (kleur) en heeft een maandelijkse taakcyclus van maximaal 1.000 pagina's. Behalve documenten kunt u vrijwel moeiteloos enveloppen, flyers en zelfs hoogwaardige foto's zonder witrand afdrukken. Als "all-in-one" (AIO) bevat de HP Envy 6055 ook scan- en kopieerfuncties. De geïntegreerde flatbedscanner kan documenten scannen naar verschillende populaire bestandsindelingen (bijv. RAW,-j.webp

Beste voor instant foto's: HP Sprocket draagbare fotoprinter

Image
Image

Tegenwoordig houdt iedereen ervan om foto's te maken met hun smartphones en deze te delen op verschillende sociale netwerkplatforms. En hoewel dat inderdaad leuk is, zou het niet geweldig zijn als je 'echte' foto's zou kunnen afdrukken en ze altijd en overal met vrienden en familie zou kunnen delen? Blijkt dat je dat echt kunt doen, dankzij HP's Sprocket. Met een afmeting van ongeveer 3,1 inch x 4,6 inch x 0,9 inch, kunt u met deze printer in zakformaat in een handomdraai kleine foto's afdrukken (vergelijkbaar met die van instantcamera's), rechtstreeks vanaf uw smartphone. De foto's hebben een uitvoerresolutie van 313x400 dpi en zijn afgedrukt op speciaal plakpapier met HP's "ZINK" (Zero Ink)-technologie. Het gebruik van de printer is een buitengewoon eenvoudige taak. Download gewoon de bijbehorende "Sprocket"-app (beschikbaar voor zowel iOS als Android), koppel het apparaat aan je smartphone, klik op een foto (of kies een bestaande) en je bent klaar om te gaan. De app kan ook worden gebruikt om foto's met overlays (bijv. kaders, stickers) aan te passen voordat ze worden afgedrukt. HP Sprocket gebruikt Bluetooth 5.0 voor connectiviteit en wordt ook geleverd met een automatische papiersensor.

"Verkrijgbaar in vier kleuren - Luna Pearl, Noir, Lilac en Blush - en zonder andere identificerende logo's dan een klein stoffen lipje in de hoek, zal de HP Sprocket 2nd Edition zeker de nieuwsgierigheid van mensen wekken wanneer je het uit op een feest of familie-evenement. " - Theano Nikitas, Product Tester

Beste budget: HP DeskJet Plus 4155 alles-in-één printer

Image
Image

Veel kleiner dan de meeste traditionele desktopprinters, past de HP niet comfortabel in een rugzak, maar als je op reis bent en iets krachtigs wilt zonder compromissen, is de 4155 perfect om in je auto te steken, opzetten in een hotel of coffeeshop en afdrukken voor die grote vergadering. Daarnaast is printen met een smartphone of tablet mogelijk via verschillende methoden, waaronder Wi-Fi, HP's Smart-app, Apple Airprint of via USB.

Als all-in-one kunt u met de 4155 gemakkelijk en zonder gedoe printen, kopiëren, scannen of faxen. Installatie uit de doos is ook een fluitje van een cent. Trek de printer eruit, zet hem aan, maak verbinding met een apparaat en print weg, en de Smart-app leidt u stap voor stap om verbinding te maken met extra apparaten. Wat de afdrukken zelf betreft, biedt de 4155 een respectabele acht pagina's per minuut voor zwart-witafdrukken, evenals 5,5 pagina's per minuut voor kleurenkopieën.

Beste met slimme functies: HP Tango

Image
Image

Zowat alles - van koelkasten tot auto's - wordt tegenwoordig 'slim', dus waarom zouden printers achterblijven? Zeg hallo tegen HP's Tango, een draadloze printer met een lading unieke functies. Met de "all-in-one" (AIO) kunt u draadloos printen, kopiëren en scannen vanaf uw smartphone, zelfs als u niet bij de eerste bent. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van een cloudgebaseerde tweerichtingsnetwerkverbinding die samenwerkt met de bijbehorende "HP Smart"-app, voor een soepele gebruikerservaring. In feite biedt de printer helemaal geen bedrade verbindingsopties (bijvoorbeeld USB-poorten). Er is alleen dual-band wifi 802.11n, dat voor alles wordt gebruikt, van het voltooien van de eerste installatie tot het beheren van instellingen. Aangeprezen als 's werelds eerste slimme thuisprinter, werkt HP Tango met zowel Google Assistant als Amazon Alexa virtuele assistenten, zodat je handsfree kunt printen met spraakopdrachten. Hij is geschikt voor afdruksnelheden tot 11 ppm/8 ppm (zwart/kleur) en heeft een maandelijkse taakcyclus van maximaal 500 pagina's. De printer komt ook in aanmerking voor HP's "Instant Ink"-inktabonnementsservice en wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Beste alles-in-één: HP OfficeJet Pro 9025e

Image
Image

Met verschillende handige functionaliteiten (d.w.z. printen, scannen, kopiëren en faxen) gecombineerd, is HP's OfficeJet Pro 9025e zeker een van de beste "all-in-one" (AIO) printers die je kunt kopen. Hij is geschikt voor afdruksnelheden tot 24 ppm/20 ppm (zwart/kleur) en levert scherpe afdrukken met een uitvoerresolutie tot 1200 dpi. Dankzij een enorme maandelijkse taakcyclus van maximaal 30.000 pagina's, kan het apparaat zelfs de meest veeleisende gebruiksscenario's aan zonder te zweten. Met de geïntegreerde scanner kunt u documenten scannen naar verschillende populaire bestandsindelingen (bijv. PNG, BMP en PDF), terwijl de kopieermachine tot 99 kopieën kan maken met een resolutie tot 600 dpi. Het apparaat heeft een faxgeheugen van maximaal 100 pagina's en het duurt slechts vier seconden om een pagina te faxen. HP OfficeJet Pro 9025 biedt een overvloed aan aansluitmogelijkheden, waaronder Wi-Fi 802.11abgn, USB 2.0, RJ-11 en Ethernet. Rechtstreeks printen vanaf mobiele apparaten is ook geen probleem, met oplossingen als Mopria en Apple AirPrint volledig ondersteund. Andere noemenswaardige zaken zijn dubbele invoerladen (elk met een capaciteit van 250 vel) en een 2,7-inch display met capacitieve aanraakinvoer.

Beste voor foto's: HP Envy Photo 7155

Image
Image

Gezien het enorme aantal afbeeldingen dat de meesten van ons regelmatig maken, is het zeker logisch om een fotoprinter aan te schaffen. Er zijn er nogal wat op de markt, met HP's Envy Photo 7155 als een andere uitstekende keuze. Hiermee kunt u levendige en rijk gedetailleerde foto's afdrukken vanuit een breed scala aan bronnen, waaronder sociale-mediaplatforms en de filmrol van uw smartphone. En dat is niet alles! Met behulp van het 2,7-inch kleurendisplay van het apparaat (met aanraakinvoer) kunt u foto's die zijn opgeslagen op externe SD-kaarten bekijken/bewerken voordat u ze afdrukt. Omdat het een "alles-in-één" apparaat is, biedt HP Envy Photo 7155 ook de mogelijkheid om documenten (en foto's) te scannen en kopiëren. Scannen naar vele digitale bestandsindelingen (bijv. RAW,-j.webp

Beste zwart-wit: HP LaserJet Pro M102w printer

Image
Image

Als het gaat om bepaalde gebruikssituaties (bijv. brochures, adreslabels) waarbij bulkafdrukken nodig zijn, zijn zwart-witprinters doorgaans zuiniger dan gekleurde. Als dat iets is waar je naar op zoek bent, bekijk dan HP's LaserJet Pro M102w. Met een maandelijkse taakcyclus van maximaal 10.000 pagina's, heeft het een afdruksnelheid van 23 ppm. U krijgt ook een superieure afdrukkwaliteit (vergeleken met die van inkjetprinters) dankzij de laserafdruktechnologie. De enkele zwarte tonercartridge kan tot 1.000 pagina's printen en er is ondersteuning voor meerdere printtalen/standaarden zoals PCLmS, URF en PWG. Connectiviteitsopties omvatten Wi-Fi 802.11bgn en USB 2.0, en u kunt ook rechtstreeks afdrukken vanaf mobiele apparaten (via Mopria, Google Cloud Print en meer). Met een invoerlade voor 150 vel en een uitvoerbak voor 100 vel is de HP LaserJet Pro M15w compatibel met een breed scala aan mediatypen (bijv. A4-, A5-, C5-enveloppen). De printer ondersteunt ook veel functies voor beveiligingsbeheer (bijv.g. SNMP v1 community-wachtwoord wijzigen), en wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Beste voor organisaties: HP Color LaserJet Enterprise M554dn-printer

Image
Image

Rekening houdend met hoe ze bijna 24x7 worden gebruikt, moeten zakelijke printers zeer robuust en snel zijn en in staat zijn om regelmatig grote afdruktaken te verwerken. HP's LaserJet Enterprise M554dn vinkt al deze vakjes aan, en nog wat. Krachtig en toch efficiënt, printen vanuit de slaapstand in slechts negen seconden. De printer maakt gebruik van slimme media-sensing-technologie om het energieverbruik te verminderen en wordt geleverd met de snelste dubbelzijdige print in zijn klasse.

Met twee standaard invoerladen met een gecombineerde capaciteit van 650 vel en een uitvoerbak voor 250 vel, is de LaserJet Enterprise M554dn echt bedoeld voor zware afdruktaken. Het heeft een afdruksnelheid tot 35 ppm (kleur en zwart) en een maandelijkse taakcyclus van maximaal 80.000 pagina's.

Met behulp van de bijbehorende 'JetAdmin'-webapp kunnen netwerkbeheerders netwerkprinters beheren, afdrukbeleid instellen en nog veel meer. HP LaserJet Enterprise M554dn gebruikt USB en Gigabit Ethernet voor connectiviteit, met ondersteuning voor mobiele printoplossingen zoals HP Roam for Business die ook in de mix zijn opgenomen.

Zoals alle bovenstaande gedetailleerde printers boordevol functies zijn, raden we HP's OfficeJet 200 aan als onze topaanbeveling. Hij is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen, heeft een behoorlijke afdrukkwaliteit en dankzij de oplaadbare batterij kun je overal en altijd papieren exemplaren krijgen. U krijgt ook handige functies zoals opladen via USB en eenvoudige draadloze installatie. Als je liever een "All-in-One" apparaat hebt, ga dan voor HP's Envy 5055, die drie handige functionaliteiten biedt - printen, scannen en kopiëren - in één handig pakket. Dan zijn er extra goodies zoals mobiel printen en integratie van spraakassistenten, die de hele deal nog beter maken.

Over onze vertrouwde experts

Als een technologie-editor met meer dan zes jaar (en meer) ervaring in het veld, heeft Rajat Sharma tot nu toe tientallen printers (onder andere gadgets) getest/beoordeeld. Hij werkt nu al meer dan twee jaar bij Lifewire. Daarvoor werkte hij als senior technologieredacteur bij The Times Group en Zee Entertainment Enterprises Limited, twee van de grootste mediahuizen in India.

Theano Nikitas is een in Maryland gevestigde tech-schrijver wiens werk is verschenen op onder andere CNET, DPreview, Tom's Guide, PopPhoto en Shutterbug.

Waar u op moet letten bij een HP-printer

Afdruktechnologie en kwaliteit

De meeste printers die tegenwoordig beschikbaar zijn, kunnen grofweg worden ingedeeld in twee categorieën op basis van de afdruktechnologie die ze gebruiken: inkjet en laser. Terwijl de eerste kleine inktdruppels gebruikt die op papier worden geprojecteerd, brengt de laatste elektrisch geladen poederinkt over naar het oppervlak van het papier. Deze afdrukmechanismen bepalen ook de prijzen - inkjetprinters zijn meestal behoorlijk goedkoper in vergelijking met laserprinters. Laserprinters hebben echter een betere afdrukkwaliteit dan inkjetprinters.

(Maandelijks) Afdrukvolume

Als uw afdrukvereisten vrij eenvoudig zijn (misschien enkele tientallen pagina's per maand), zult u geen problemen hebben met een middenklasse inkjetprinter. Aan de andere kant, als u een klein/groot bedrijf heeft en maandelijks duizenden pagina's moet afdrukken, raden we u aan te investeren in een laserprinter. Voor intensief printen zijn laserprinters niet alleen sneller, maar ook kostenefficiënter dan inkjetprinters

Connectiviteitsfuncties

Zelfs de meest elementaire printers worden tegenwoordig geleverd met draadloze verbindingsopties zoals Wi-Fi en Bluetooth. En hoewel dat inderdaad handig is, moet u, als u betrouwbare connectiviteit nodig heeft, producten overwegen die bekabelde connectiviteitsopties bieden, zoals USB en Ethernet. Bovendien zijn zaken als de mogelijkheid om af te drukken vanaf SD-kaarten en direct mobiel printen natuurlijk gunstig.

Enkel of multifunctioneel

Een overgrote meerderheid van printers (inclusief budgetopties) wordt geleverd met verschillende functionaliteiten. Deze apparaten, met de toepasselijke naam "All-in-One" -printers, bevatten ook scan- en kopieerfuncties. Als je die extra functies nodig hebt, is een "All-in-One" ongetwijfeld de juiste keuze. Dat gezegd hebbende, als je enige vereiste is om te printen, is het raadzaam om voor stand-alone printers te gaan, ook al zijn ze wat duurder. Ze hebben misschien niet een dozijn functies, maar u krijgt een geweldige afdrukkwaliteit.

Aanbevolen: