De 10 beste printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 10 beste printers van 2022
De 10 beste printers van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: tweede beste algemeen: beste voor thuiskantoor: beste compacte printer: beste fotoprinter: beste draadloze printer: beste printer en scanner: beste zakprinter: beste draagbare printer: beste budgetprinter:

Beste algemeen: Canon Office en Business MB2720

Image
Image

Of u nu op zoek bent naar een printer om grote maandelijkse werkbelastingen op kantoor aan te kunnen, uw thuiskantoor wilt upgraden of gewoon een kwaliteitsprinter voor in huis wilt, u hoeft niet verder te zoeken dan de Brother MB2720. Dit apparaat kan documenten printen, scannen, kopiëren en faxen in zowel kleur als zwart-wit, en het beschikt ook over automatisch dubbelzijdig printen om papierverspilling en printkosten te verminderen.

Met het 3-inch touchscreen kunt u maximaal vier gebruikersprofielen instellen voor snelle toegang tot aangepaste instellingen. De Brother MB2720 heeft een maandelijkse cyclus van maximaal 20.000 pagina's, zodat u alles kunt aanpakken, van scripties tot onkostendeclaraties. Met de ingebouwde wifi print je draadloos vanaf mobiele apparaten; perfect voor als je geen toegang hebt tot een computer.

Runner-up beste algemeen: Brother HL-L8360CDW kleurenlaserprinter

Image
Image

De Brother Business HL-L8360CDW is een geweldige keuze voor iedereen die zijn kantoor- of thuisprinter wil upgraden. Deze laserprinter kan tot 33 pagina's per minuut produceren in zowel kleur als zwart-wit, zodat u grote printopdrachten snel kunt uitvoeren, met automatisch dubbelzijdig printen om de printkosten laag te houden en papierverspilling te verminderen. De tonercartridges kunnen tot 6.500 pagina's produceren voordat ze moeten worden vervangen.

Het 2,7-inch touchscreen maakt gebruik van intuïtieve menu-opties en bedieningselementen voor eenvoudige navigatie en gebruik. De printer heeft ook ingebouwde beveiliging met een NFC-kaartlezer, zodat alleen geautoriseerde gebruikers kunnen afdrukken, waardoor uw persoonlijke en zakelijke informatie veilig blijft.

Beste voor thuiskantoor: Canon PIXMA TR8520 draadloze alles-in-één printer

Image
Image

De Canon Pixma TR8520 is een alles-in-één inkjetprinter die perfect is voor iedereen die thuis werkt of veel tijd in zijn thuiskantoor doorbrengt. Dit model kan zowel kleuren- als zwart-witdocumenten printen, scannen, kopiëren en faxen. Het vijfkleureninktsysteem maakt gebruik van afzonderlijke cartridges voor elke kleur, zodat u alleen de inkt hoeft te vervangen die u nodig heeft in plaats van geld te verspillen aan cartridges met kleurencombinaties.

Deze printer maakt via wifi of Bluetooth verbinding met uw computer of mobiele apparaten, zodat u rechtstreeks vanaf uw apparaat of vanaf bijna elke cloudservice kunt afdrukken. Er is ook een SD-kaartsleuf om rechtstreeks vanaf een geheugenkaart te printen. De printer heeft een automatische invoer voor 20 pagina's voor kopiëren en scannen, zodat u gemakkelijk grote documenten kunt verwerken. Het beschikt ook over automatisch dubbelzijdig afdrukken om papierverspilling te voorkomen en de afdrukkosten laag te houden. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor werkplekken waar de ruimte schaars is of om weg te werken wanneer het niet nodig is.

Beste compacte printer: Brother HL-L2350DW

Image
Image

De Brother HL-L2350DW zwart-wit laserprinter heeft veel kracht in een klein pakket. Deze laserprinter is ontworpen voor thuiskantoren en meer traditionele kantoren waar ruimte schaars is. Net als de meeste andere Brother-modelprinters, biedt deze printer automatisch dubbelzijdig afdrukken om papierverspilling en afdrukkosten te verminderen. Het beschikt ook over een laadlade met een capaciteit van 250 pagina's, zodat u meer tijd aan uw werk kunt besteden en minder tijd hoeft te besteden aan het bijvullen van de printer.

Deze printer kan tot 32 pagina's per minuut produceren, zodat u rapporten en andere belangrijke documenten in minder tijd kunt krijgen waar ze moeten zijn. Brother biedt vervangende tonercartridges met zowel een hoog als een standaardrendement, zodat u de werkdruk op uw kantoor kunt bijhouden. De high-capacity cartridges kunnen tot 3.000 pagina's produceren, terwijl de standaardcartridges tot 1.200 pagina's opleveren. U kunt deze rechtstreeks bij Brother bestellen of het Amazon Dash-aanvulprogramma gebruiken, zodat u nooit zonder inkt of toner komt te zitten.

Beste fotoprinter: Canon imagePROGRAF PRO-1000

Image
Image

Als je een professionele fotograaf bent die in-house prints voor klanten wil maken of werk in galerijen wil laten zien, bekijk dan de Canon imagePROGRAF PRO-1000. Deze printer is vanaf de basis opgebouwd met professionele fotografen in het achterhoofd. Het beschikt over een buisvormig inkttoevoersysteem voor een betere kleurverzadiging, hogere printsnelheden en minder kans op verstopte printkoppen. De printkop zelf is 1,28 inch breed om meer te printen met een enkele doorgang, waardoor de printtijden verder worden verkort.

De printer gebruikt een 11-kleuren inktpatroonsysteem om meer natuurgetrouwe afdrukken van uw werk te maken. Het heeft ook speciale sproeiers en cartridges voor mat en glanzend zwart; hierdoor kun je snel wisselen tussen glanspapier en fine art papier zonder inkt te verspillen. De printer gebruikt een 17-inch grootformaat om grote fotoafdrukken te produceren, perfect voor galerijdisplays of grootformaatafdrukken voor klanten. Canon biedt een exemplaar van Print Studio Pro V aan met imagePROGRAF, zodat u eenvoudige bewerkingen en bijsnijden kunt maken voordat u gaat afdrukken.

Beste draadloze printer: Brother MFC-J491DW

Image
Image

Draadloos printen is een essentiële functie geworden in zowel kantoor- als thuissituaties, en de Brother MFC-J491DW levert dat zeker. Deze printer beschikt over ingebouwde draadloze connectiviteit, zodat u kunt afdrukken vanaf uw computer of mobiele apparaten zonder eraan gebonden te zijn. U kunt ook rechtstreeks afdrukken vanuit cloudservices zoals Google Drive en Dropbox. U kunt uw computer en mobiele apparaten aansluiten via een snelle USB-kabel om af te drukken wanneer draadloze verbinding of WiFi niet beschikbaar is.

Dit apparaat is een alles-in-één model, wat betekent dat u niet alleen documenten en afbeeldingen kunt printen, maar ook scannen en kopiëren. De papierlade heeft een capaciteit van 100 vel, waardoor deze perfect is voor thuiskantoren en algemeen gebruik. Voor inktvervanging kunt u rechtstreeks vanuit Brother verzenden of een Amazon Dash-aanvulschema instellen, zodat u nooit zonder inkt komt te zitten.

Beste printer en scanner: Canon TS5120

Image
Image

Soms moet je meer doen dan alleen documenten afdrukken, maar je hebt ook niet veel toeters en bellen nodig; dat is waar de Canon TS5120 van pas komt. Dit is een mid-range all-in-one model dat documenten en afbeeldingen print, scant en kopieert zonder extra's toe te voegen, zoals een faxoptie die niet nodig is in een typische thuisomgeving. Naast een bekabelde USB-verbinding kan deze printer verbinding maken met computers en mobiele apparaten via wifi en Bluetooth wanneer draadloos internet niet beschikbaar is.

Je kunt rechtstreeks afdrukken vanuit verschillende cloudservices zoals Airdrop, Google Drive en Dropbox. U kunt zowel standaard documenten van Letter-formaat als foto's van 4x6 en 5x7 afdrukken. Bij het scannen of kopiëren heeft deze printer een herinnering voor het verwijderen van documenten, zodat u het origineel in de laadlade niet vergeet. Het biedt ook automatisch dubbelzijdig printen om papier- en inktverspilling te verminderen. Het compacte formaat van deze printer is perfect om op een bureau of een klein karretje in een typisch thuiskantoor te plaatsen.

Beste zakprinter: HP Sprocket draagbare fotoprinter

Image
Image

De HP Sprocket-fotoprinter is de perfecte keuze voor iedereen die met scrapbooking wil beginnen of gewoon een manier wil om snel foto's af te drukken met vrienden. Deze printer is ongeveer zo groot als een gemiddelde smartphone, dus je past hem gemakkelijk in een broekzak, tas of handtas om mee te nemen naar feestjes of bijeenkomsten met familie en vrienden. Met de HP Sprocket-app kun je aangepaste albums delen en foto's versieren met filters en randen voordat je gaat printen.

Elke foto meet 2x3 inch en heeft een achterkant die kan worden verwijderd om in plakboeken, kluisjes of moodboards te plaatsen. Met de Sprocket kun je meerdere apparaten tegelijk verbinden via Bluetooth, en hij heeft een gepersonaliseerde LED-lichtindicator om je te laten weten wie er aan het printen is. De HP Sprocket maakt gebruik van inktloze technologie om foto's af te drukken, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vervangen van cartridges of het bevuilen van foto's. De batterij is oplaadbaar via een USB-kabel en heeft een slaapstand om stroom te besparen wanneer deze niet in gebruik is.

Beste draagbare printer: HP Tango X

Image
Image

De HP Tango X is gebouwd voor de thuisprofessional wiens kantoor zich overal bevindt. In combinatie met de HP Smart-app kunt u met de Tango X documenten en foto's afdrukken, scannen en kopiëren, waar u ook bent. Deze printer kan ook worden verbonden met Google Home, Microsoft Cortana en Amazon Alexa voor spraakgestuurde bediening. Met TheTango X kunt u documenten van normaal Letter- en Legal-formaat en randloze foto's afdrukken. De printer gebruikt de HP Smart-app om inkt- en papierhoeveelheden bij te houden en waarschuwt u wanneer u de voorraad moet aanvullen.

Het compacte en lichtgewicht ontwerp is geweldig om op een bureau weg te stoppen of in een tas of rugzak te plaatsen om mee te nemen. De printer maakt verbinding met smartphones, tablets en computers via Bluetooth en dual-band wifi voor snelle en eenvoudige installatie.

Beste budgetprinter: Canon TS202

Image
Image

Met de Canon TS202 hoef je de bank niet te breken om een geweldige printer te hebben. Dit model is ontworpen voor studenten om huiswerk en scripties af te drukken en voor normaal thuisgebruik. De Canon TS202 is een printer met één functie, wat betekent dat u geen documenten kunt kopiëren, scannen of faxen, maar hij is ontworpen om documenten in hoge kwaliteit af te drukken.

Het compacte ontwerp is geweldig om weg te stoppen op een bureau of plank als het niet in gebruik is; de achterste papierlade klapt zelfs naar beneden voor een slanker profiel. De printer maakt gebruik van een hybride inktsysteem om gedetailleerde en scherpe documenten en afbeeldingen te maken. U kunt zowel standaard als Canon XL-inktcartridges gebruiken, zodat u langer kunt navullen. Deze printer is compatibel met zowel Windows- als Mac-laptops en desktopcomputers, waardoor hij ideaal is voor huisgenoten met verschillende besturingssystemen. Met een prijs die in bijna elk budget past, is deze printer ideaal voor studenten en iedereen die slechts af en toe documenten zoals online bonnen afdrukt.

Aanbevolen: