Hoe gebruik je Tile om je bezittingen bij te houden

Inhoudsopgave:

Hoe gebruik je Tile om je bezittingen bij te houden
Hoe gebruik je Tile om je bezittingen bij te houden
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Tile-app op +> Activate a Tile > selecteer type > Klik op de knop op uw Tile > Volgende > Next > selecteer het type item > Next.
  • Tik op Find in de Tile-app om je item te vinden. Dubbelklik op de knop op je tegel om deze te testen. Als het werkt, laat je telefoon een waarschuwing horen.
  • Als je item te ver weg is, kun je op het bijbehorende Tile-apparaat in de Tile-app tikken en vervolgens op Locatiegeschiedenis. tikken

Dit artikel legt uit hoe je Tile-tracking-apparaten kunt gebruiken om je bezittingen, zoals sleutels, portemonnees, elektronica en meer, te volgen en te vinden. We hebben ook instructies voor activering en gebruik, inclusief hoe Tile werkt en hoe je Tile kunt gebruiken om je spullen te vinden.

Hoe activeer je Tile?

Om Tile in te stellen en te gebruiken, heb je de Tile-app op je telefoon en ten minste één Tile-volgapparaat nodig. Tegelapparaten zijn er in verschillende vormen en configuraties, waaronder sleutelhangers, platte kaarten en stickers, maar ze werken allemaal op dezelfde manier.

Hier leest u hoe u een Tile-apparaat instelt en activeert:

  1. Download en installeer de Tile-app.
  2. Open de Tile-app en tik op Aan de slag.

    Heb je al een account? Tik in plaats daarvan op Aan de slag.

  3. Tik op Doorgaan met Facebook, of voer een e-mailadres in en maak een account aan.
  4. Schakel Bluetooth in op uw apparaat als dit nog niet is ingeschakeld.

    Image
    Image
  5. Schakel locatietoegang in op uw apparaat.
  6. Tik in het hoofdscherm van Tile op + in de linkerbovenhoek.

  7. Tik op Activeer een tegel.

    Image
    Image
  8. Tik op het type Tile-apparaat dat je wilt instellen.
  9. Klik op de knop op je tegel.
  10. Tik op Volgende in de app en wacht tot de app je tegel heeft gevonden.

    Image
    Image
  11. Tik op volgende.
  12. Selecteer het type item waarmee u uw Tile wilt gebruiken en tik op Volgende.
  13. Tik op find om je Tile te testen.

    Image
    Image
  14. Dubbeldruk op de knop op je Tile om de werking te testen. Als het werkt, laat je telefoon een waarschuwing horen.

Hoe stel je een tegelsticker of extra tegelapparaten in?

Zodra je je Tile-account hebt gemaakt en de app hebt ingesteld om op je telefoon te werken, kun je op dezelfde manier als je eerste Tile-apparaten extra Tile-apparaten toevoegen. Je stelt Tile Stickers op dezelfde manier in, maar de stappen zijn net iets anders.

Zo stel je een tegelsticker in:

  1. Open de Tile-app.
  2. Tik op + in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op Activeer een tegel.
  4. Tik op Sticker.

    Image
    Image
  5. Druk op de knop op je tegelsticker.
  6. Tik op Volgende.
  7. Wacht tot de app je Tile-sticker vindt.

    Image
    Image
  8. Tik op Volgende.
  9. Selecteer de item waarmee je de Tile Sticker wilt gebruiken en tik op Next.
  10. Tik op Find om de tegelsticker te testen.

    Image
    Image
  11. Dubbeldruk op de knop op de tegelsticker om de werking te controleren.
  12. Tik OK.
  13. Lees de beschrijving van hoe de Tegelsticker werkt en tik op Volgende.

    Image
    Image

    Zoals de beschrijving aangeeft, duurt het 24 uur voordat je Tile Sticker volledig is gehecht. Als het eerder wordt verstoord, moet u het misschien verwijderen, een nieuwe stickerbasis bevestigen en opnieuw bevestigen.

  14. Uw tegelsticker is ingesteld en klaar voor gebruik.

Hoe werkt tegels?

Tile-tracking-apparaten zijn ontworpen om u te helpen uw spullen bij te houden. Zoals beschreven in de vorige sectie, houdt het instellen van een Tile-apparaat in dat het via Bluetooth wordt verbonden met de Tile-app op je telefoon. Het lijkt een beetje op het koppelen van een koptelefoon of een luidspreker met je telefoon via Bluetooth, maar het is geen constante verbinding.

Wanneer je op een zoekknop tikt in de Tile-app op je telefoon, stuurt deze een signaal via Bluetooth. Als het bijbehorende Tile-apparaat het signaal ontvangt, gaat het alarm. Door te luisteren naar de richting van het alarm, kunt u uw item opsporen en vinden.

Elk Tile-apparaat heeft een knop die je gebruikt om het in de verbindingsmodus te zetten. Deze knop zorgt er ook voor dat de Tile een signaal uitstuurt via Bluetooth als je er twee keer op drukt. Als je telefoon zich binnen het bereik van de Tile bevindt en Bluetooth is ingeschakeld, gaat de telefoon over, zodat je hem kunt vinden. Met deze functie kun je je telefoon vinden met al je Tile-apparaten op dezelfde manier waarop je je Tile-apparaten kunt vinden met je telefoon.

Hoe ver kun je de tegel volgen?

Omdat Tile Bluetooth gebruikt, wordt het beperkt door het bereik van Bluetooth. Tile stelt dat hun tracking-apparaten werken op afstanden van maximaal 50 voet voor de Tile Sticker, 200 voet voor de Tile Slim en Tile Mate en 400 voet voor de Tile Pro. Deze afstanden gaan uit van een directe zichtlijn, dus de daadwerkelijke afstand die u een Tile Device met uw telefoon kunt vinden, is afhankelijk van het soort obstakels waarmee u te maken hebt, zoals meubels, gebouwen en voertuigen.

Hoewel het bereik van Bluetooth het bereik van Tile beperkt en je Tile niet kunt gebruiken als een GPS-tracker omdat het geen GPS heeft, wordt de fysieke locatie van je Tile-apparaat vastgelegd door de GPS in je telefoon. Dat betekent dat u de laatst bekende locatie van uw apparaat kunt controleren als u het kwijtraakt en het niet langer binnen het bereik van Bluetooth is.

Andere Tile-gebruikers kunnen ook de locatie van je Tile-apparaat oppikken als het buiten het bereik van je telefoon is, maar binnen het bereik van de telefoon van iemand anders. Ze kunnen hun telefoon niet gebruiken om je Tile te lokaliseren, aangezien je Tile alleen met je telefoon is verbonden, maar hun telefoon kan de GPS-coördinaten van je Tile naar de Tile-servers verzenden.

Als je in je app op het Tile-apparaat tikt, geeft de locatiegeschiedenis de informatie weer die Tile heeft ontvangen van het hele netwerk van andere Tile-gebruikers. Dit proces is volledig anoniem en niemand zal ooit toegang hebben tot de locatie-informatie van je Tile, tenzij je deze aan hen geeft.

Hoe u uw tegelapparaat kunt vinden

Er zijn twee manieren om je Tile-apparaat te vinden en het bijbehorende apparaat. De eerste manier maakt gebruik van een directe Bluetooth-verbinding. Als u uw sleutels ergens in uw huis bent kwijtgeraakt, is dit de methode die u gaat gebruiken.

  1. Open de Tile-app.
  2. Tik op Find in het vak voor het item dat je zoekt.

    Als je 'verbinden' ziet in plaats van zoeken, ga dan door je huis en probeer het opnieuw. Je moet dicht genoeg bij je ontbrekende item zijn om de Tile verbinding te laten maken met je telefoon.

  3. Luister naar het waarschuwingsgeluid en tik op Gereed als je het item hebt gevonden.

    Image
    Image

    Als het geluid stopt voordat je je item hebt gevonden, tik je gewoon opnieuw op Find.

Wat als Tile geen verbinding maakt?

Als Tile geen verbinding kan maken met je telefoon en je nooit de optie hebt om op zoeken te tikken, is de batterij in je Tile-apparaat leeg of buiten het bereik van je telefoon. Als je een goed idee hebt van het algemene gebied waar je je item voor het laatst hebt gezien, ga dan daarheen en probeer het opnieuw. Probeer door je huis te bewegen of waar je ook denkt dat het item verloren is gegaan om te zien of de Tile verbinding maakt.

Als het Tile-apparaat zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt, kun je de laatst bekende locatie vinden:

  1. Open de Tile-app.
  2. Tik op de item die je zoekt.
  3. Tik op Locatiegeschiedenis.
  4. De Tile-app toont je een kaart van de laatste plaats waar je Tile-apparaat is gedetecteerd.

    Image
    Image
  5. Ga naar de locatie die is aangegeven in je Tile-app en controleer of het Tile-apparaat verbinding maakt. Als dit het geval is, tikt u op Zoeken om het apparaat te lokaliseren.

FAQ

    Kan ik Tile gebruiken om een persoon te volgen?

    Nee, Tile spoort verbonden objecten en apparaten op met locatie-updates, niet met re altime tracking. Als je de verplaatsing van verloren voorwerpen wilt volgen, kun je het Tile Network gebruiken om ze te vinden. Deze functie werkt automatisch de Tile-locatie in uw app bij als een andere Tile-gebruiker binnen het bereik van uw Tile komt.

    Hoe gebruik ik Tile om mijn telefoon te vinden?

    Druk twee keer op de knop op je Tile-tracker om je telefoon te laten rinkelen. Deze functie werkt zelfs als uw telefoon in de stille modus staat. De Tile-app moet echter op de achtergrond op uw telefoon actief zijn om het rinkelen van een Tile-volgapparaat te activeren.

Aanbevolen: