Apple brengt systeemupdates uit, inclusief iOS 14.6

Apple brengt systeemupdates uit, inclusief iOS 14.6
Apple brengt systeemupdates uit, inclusief iOS 14.6
Anonim

Apple heeft maandag systeemupdates op al zijn apparaten uitgebracht, waaronder iOS 14.6. Apple-gebruikers kunnen nu upgraden naar iOS 14.6, iPadOS 14.6, macOS Big Sur 11.4, watchOS 7.5 en tvOS 14.6.

Voor iOS 14.6 is een van de meest opvallende updates Apple Card Family-ondersteuning, waarmee gebruikers hun Apple Card kunnen delen met andere familieleden, volgens 9to5Mac. Extra nieuwe functies zijn onder meer ondersteuning voor de Podcasts-app, de mogelijkheid om je telefoon te ontgrendelen met stembediening en enkele kleine verbeteringen aan Apple AirTags.

Image
Image

AirTags en Zoek mijn hebben nu allebei de optie voor verloren modus, dus je kunt voor beide accessoires een e-mailadres toevoegen naast je telefoonnummer. AirTags toont nu ook het gedeeltelijke telefoonnummer van de eigenaar wanneer erop wordt getikt met een geschikt apparaat.

iOS 14.6 loste ook enkele bugs op die sommige gebruikers ondervonden, zoals herinneringen die als lege regels op het scherm van je smartphone verschijnen, oproepblokkering die niet verschijnt in de telefooninstellingen, verminderde prestaties tijdens het opstarten, en meer.

De macOS Big Sur 11.4-update zorgt voor ruimtelijke audio met Dolby Atmos en Lossless Audio-mogelijkheden die volgende maand op Apple Music worden gelanceerd. macOS Big Sur 11.4 lost ook enkele problemen op, zoals bladwijzers in Safari die opnieuw worden gerangschikt en bepaalde websites die niet correct worden weergegeven nadat je Mac uit de slaapstand is gehaald.

Apple Watch-gebruikers kunnen upgraden naar de watchOS 7.5-update voor Apple Card Family-ondersteuning, podcastcontent voor abonnementen en nieuwe Pride-gezichten die passen bij de Pride-bands van Apple 2021.

Image
Image

Ten slotte biedt tvOS 14.6 bugfixes en verbeteringen, evenals ondersteuning voor toekomstige ruimtelijke en verliesvrije audioformaten.

Apple's meest recente belangrijke update was vorige maand iOS 14.5. Die update omvatte veel upgrades, waaronder nieuwe Siri-stemmen, de mogelijkheid om je iPhone te ontgrendelen met je Apple Watch en een nieuwe functie voor app-trackingtransparantie.

Die functie is toegejuicht door beveiligingsexperts, omdat het gebruikers in staat stelt om de mogelijkheid voor apps om op de achtergrond te volgen in of uit te schakelen. Volgens een recent onderzoek van Flurry Analytics heeft 95% van de iPhone-gebruikers de nieuwe functie voor app-trackingtransparantie ingeschakeld sinds de release in iOS 14.5.

Apple iOS 15 zal debuteren tijdens het WWDC 2021-evenement van Apple van 7-11 juni. Hoewel niets is bevestigd, zijn er geruchten over wat gebruikers kunnen verwachten in iOS 15, zoals het interactief maken van widgets, upgrades van meldingen, een bijgewerkt vergrendelingsscherm en meer.

Aanbevolen: