De 7 beste afstandsbedieningsauto's van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste afstandsbedieningsauto's van 2022
De 7 beste afstandsbedieningsauto's van 2022
Anonim

De beste auto's met afstandsbediening zijn snel, stevig en zien er gelikt uit op je oprit of in het park. RC-auto's zijn de afgelopen jaren geavanceerder geworden en nieuwe technologie betekent stabielere signalen van de afstandsbediening naar de auto, chassis gebouwd van duurzamer materiaal en veel hogere snelheden dan de vorige generatie. Ze zijn geweldig voor praktisch elk kind, vooral degenen die graag buiten spelen of van auto's houden, maar ze zijn ook het perfecte cadeau voor elke volwassene die nog steeds dat kinderlijke gevoel van verwondering heeft als het gaat om op afstand bestuurbare voertuigen en opwindende snelheid.

Beste algemeen: Bezgar auto met afstandsbediening

Image
Image

Bezgar's RC-auto is een prachtige kleine machine die prestaties niet opoffert voor esthetiek. Hij heeft een krachtige motor waarmee hij tot 25 km/u (ongeveer 15 mph) kan bereiken, maar dankzij het robuuste frame van volledig aluminium is hij bestand tegen harde botsingen, zelfs op topsnelheid. Het is ook aanzienlijk groter dan veel RC-auto's, 1/14e schaal vergeleken met de algemeen aanvaarde 1/18e.

De Bezgar heeft zelfs ingebouwde schokdempers om hem over ruw terrein te laten bewegen, en laadt volledig op in minder dan drie uur. Er is zelfs een lichtbalk over het dak boven de stoelen gespannen, zodat je kunt blijven cruisen als de zon ondergaat.

Batterijspanning: 2x6V 800mAH | Topsnelheid: 25 km/u | Rijmodus: 2WD | Oplaadtijd: 2,5 uur

Beste voor kinderen: Maisto RC Rock Crawler Extreme

Image
Image

De Maisto Rock Crawler Extreme kan off-road paden en opritten met zelfvertrouwen aan en kan kinderen urenlang bezig houden. De Rock Crawler Extreme is gebouwd met drie motoren om ruw terrein zoals gras en rotsen aan te kunnen, en pakt het allemaal aan met grote banden, een volledige vering en vierwielaandrijving.

Ondersteund door een duurzaam frame dat wat crashen en rollen aankan, bereikt de Maisto een kindvriendelijke topsnelheid van ongeveer vijf mijl per uur, waardoor het beheersbaar is voor kinderen die leren het voertuig te besturen. De joystick met pistoolgreep heeft een goede maat voor kleinere handen en bevat een trekker om vooruit of achteruit te gaan en een cirkelvormige bedieningsknop om van richting te veranderen. Er zijn zes AA-batterijen nodig, waardoor de Maisto langer meegaat zonder dat hij constant moet worden opgeladen.

Batterijspanning: 6AA-batterijen | Topsnelheid: 20 km/u | Rijmodus: 4WD | Oplaadtijd: N/A

"Een van de leuke voordelen is dat van het lage tempo en de banden met veel profiel, dat de auto bijna nooit de controle verliest." - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste voor peuters: Holy Stone RC Cartoon Race Car

Image
Image

Terwijl de volwassenen het meeste plezier beleven aan auto's met afstandsbediening, zijn kinderen niet zonder hun eigen opties. De Holy Stone RC-cartoonraceauto gaat niet off-road en is niet waterdicht, maar deze op afstand bestuurbare auto voor 18 maanden en ouder is het perfecte beginnersmodel voor jonge kinderen. Met tweekanaalsrichting met vooruit, achteruit, links en rechts, zijn er ook toeterende geluiden, evenals muziek en knipperende koplampen.

Bovendien is er een verwijderbare coureur die kinderen kunnen meenemen om apart mee te spelen en die ze vervolgens weer kunnen terugzetten als ze door het huis willen rijden. Met een eenvoudig ontwerp met twee knoppen, felle kleuren en veel geluiden om een peuter bezig te houden, zal de cartoon-raceauto urenlang plezier brengen. Er zijn drie AAA-batterijen nodig om de auto van stroom te voorzien en twee AA-batterijen voor de afstandsbediening.

Batterijspanning: 3AA-batterijen | Topsnelheid: 5 km/u | Rijmodus: 4WD | Oplaadtijd: N/A

"We hoefden de batterijen helemaal niet te verwisselen, ondanks 20-30 minuten gebruik per dag. " - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste voor snelheid: Kid Galaxy Ford F150

Image
Image

De Kid Galaxy Platinum Ford F150 is speciaal gebouwd met snelheid in het achterhoofd - hij kan snelheden bereiken tot 40 mijl per uur. Of je kleintje nu op zoek is naar RC-autoracen of gewoon iets wil dat sneller is dan de gemiddelde hobbyauto, deze verkleinde pick-up is een van de beste op afstand bestuurbare auto's die er zijn. De 20V lithium-ionbatterij is oplaadbaar en biedt tot een uur speeltijd. Je kunt het ook verwisselen met een 20V Black & Decker, DeW alt, Porter-Cable of Stanley accu voor elektrisch gereedschap voor meer stroomopties en langer speelplezier.

Deze RC-auto vereist geen montage, dus hij is direct klaar om uit de doos te gaan. De brede, rubberen wielen kunnen bijna elk oppervlak aan, van zand, vuil, grind en bestrating. De beste verbetering ten opzichte van het vorige model is dat de Platinum Ford F150 een veiligheidsonderbreker heeft die de auto uitschakelt als de batterij of motor te heet wordt, waardoor schade aan de auto wordt voorkomen en brandgevaar wordt verminderd.

Batterijspanning: 20V | Topsnelheid: 48 km/u | Rijmodus: 4WD | Oplaadtijd: 2,5 uur

"Als je erin wilt stappen zonder de bank te breken, is de Galaxy Ford f150 een grote en krachtige RC-auto (of liever, vrachtwagen) met een hoge topsnelheid en een groot bereik." - Rebecca Issacs, producttester

Image
Image

Beste controle: JEYPOD RC auto

Image
Image

De JEYPOD RC-auto is een andere optie voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een manier om in RC-autoracen te komen. Dit model kan snelheden tot 20 mijl per uur bereiken, perfect voor jongere kinderen om bij te houden, terwijl ze ook een gevoel krijgen voor meer geavanceerde RC-autobediening.

Deze auto wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen, zodat je de ene opgeladen kunt houden terwijl je de andere gebruikt. Elke batterij geeft je ongeveer 30 minuten speeltijd en kan in slechts 90 minuten volledig worden opgeladen. Het frame van deze RC-auto is gemaakt om zeer wendbaar te zijn. Zijn kleine wielen maken het nemen van scherpe bochten een fluitje van een cent, en het compacte frame maakt hem ook perfect reisformaat.

De grote rubberen banden kunnen verschillende oppervlakken aan, van bestrating tot grind en vuil, terwijl het batterij- en motorcompartiment spatwaterdicht zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het rijden door kleine plassen.

Batterijspanning: 2x3.6V 700mAh | Topsnelheid: 20 km/u | Rijmodus: 2WD | Oplaadtijd: 90 Minuten

Beste voor beginners: Double E Monster Truck

Image
Image

Als je relatief nieuw bent op het gebied van op afstand bestuurbare voertuigen en je een beetje verbijsterd bent door alle beschikbare opties en functies, dan is de DOUBLE E Monster de beste op afstand bestuurbare auto voor jou. Het is een goed afgeronde RC-truck die veel vakjes controleert voor de persoon die een solide speelgoed met afstandsbediening wil dat betaalbaar en gemakkelijk te achterhalen is, en het heeft ook een van de beste batterijduur die we hebben gezien. Het heeft ook een geweldig klassiek monstertruckontwerp waar kinderen dol op zullen zijn.

De schaal van 1:12 betekent dat hij aan de grotere kant is, maar hij kan ook vrijwel elk terrein aan. Het is geweldig voor zowel off-road gebruik op rotsen als grind, maar het kan ook heel goed rijden op straten en trottoirs. Het is een voertuig met vierwielaandrijving, met aparte voor- en achtermotoren, veel koppel over en een onafhankelijk veersysteem zodat het zelfs op de ruwste oppervlakken niet geschud wordt.

Het beste van de Double E Monster is echter dat je niet vast komt te zitten met het vervangen van batterijen; het heeft een intern oplaadbaar 6V 800 mAh-pakket dat kan worden opgeladen vanaf elke USB-stroombron. Dit bespaart u de moeite om een extra voedingsadapter mee te slepen; je kunt hem opladen vanaf je laptop of je mobiele telefoon of tabletoplader gebruiken. Sterker nog, een enkele oplaadbeurt (die ongeveer twee uur duurt) biedt tot 40 minuten rijtijd, waardoor het een van de langstlevende RC-auto's is die we in deze prijsklasse hebben gezien.

Batterijspanning: 2x6V 800mAh | Topsnelheid: 6 km/u | Rijmodus: 4WD | Oplaadtijd: 90 Minuten

Beste budget: Growsland afstandsbedieningsauto

Image
Image

Als je zelfs maar een paar minuten besteedt aan het zoeken naar op afstand bestuurbare auto's op Amazon, zul je absoluut versteld staan van hoeveel je daadwerkelijk kunt uitgeven als je ooit besluit om serieus met de hobby te beginnen. Er zijn echter ook een aantal redelijk goede goedkope en vrolijke opties beschikbaar, dus het is echt niet nodig om de bank te breken als je aan de slag gaat. Hiervan kost de kleine supercar van Growsland minder dan $ 20.

Met een klassiek race-sportwagenontwerp zal de Growsland geen rotsen beklimmen of offroad rijden, maar hij kan zowel binnen als buiten op straten en trottoirs geweldig zijn, en de schaal van 1:18 betekent dat hij klein genoeg om binnenshuis rond te rijden zonder rond je meubels te stoten of je huisdieren te laten schrikken. Het kan een redelijk redelijke snelheid bereiken van ongeveer 8 mph.

Een eenvoudige afstandsbediening met twee joysticks maakt het gemakkelijk voor jongere kinderen om te bedienen, hoewel het vermeldenswaard is dat het gebruik van de oudere 27 MHz-frequentie voor de afstandsbediening betekent dat je niet met twee dezelfde kunt racen auto's dicht bij elkaar, aangezien de afstandsbedieningen met elkaar interfereren. De auto en afstandsbediening vereisen ook dat je je eigen set van zes AA-batterijen levert, maar we denken niet dat dat een serieuze omissie is gezien het prijskaartje hier.

Batterijspanning: 4AA-batterijen | Topsnelheid: 16 kp/h | Rijmodus: 2WD | Oplaadtijd: Nvt

Voor een geweldige allround RC-auto voor kinderen of volwassenen, is het ruige aanbod van Bezgar (bekijk bij Amazon) een goed idee.

Over onze vertrouwde experts

David Beren is een technisch schrijver met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft content geschreven en beheerd voor technologiebedrijven zoals T-Mobile, Sprint en TracFone Wireless.

Rebecca Isaacs is een schrijver en een opvoeder. Ze is gespecialiseerd in consumententechnologie en heeft verschillende van de op afstand bestuurbare auto's op onze lijst getest.

FAQ

    Welke automerken met afstandsbediening zijn het beste?

    Zoals je kunt zien aan de diversiteit aan merken op onze lijst, zijn er tegenwoordig veel bedrijven die uitstekende RC-auto's maken. Dat gezegd hebbende, enkele van de meest betrouwbare modellen zijn afkomstig van gevestigde merken zoals Holy Stone of internationale speelgoedgiganten zoals LEGO.

    Hoe snel kunnen auto's met afstandsbediening gaan?

    Net als bij eigenschappen als grootte en batterijduur, kan de snelheid van RC-auto's enorm variëren. Over het algemeen begint het bereik rond de 10 MPH voor voertuigen op instapniveau, maar kan het oplopen tot 100 MPH voor high-end auto's die dragsters nabootsen.

    Wat zijn auto's met afstandsbediening voor hobby of speelgoed?

    RC-voertuigen van hobbykwaliteit zijn over het algemeen van veel hogere kwaliteit dan equivalenten van speelgoedkwaliteit en zijn daardoor meestal aanzienlijk duurder. In de regel zullen auto's van hobbykwaliteit worden gemaakt van hoogwaardigere (vaak duurzamere) materialen en zullen ze beter presteren in termen van snelheid en levensduur van de batterij dan goedkopere alternatieven. Auto's van hobbykwaliteit zijn over het algemeen meer geschikt voor volwassen liefhebbers, terwijl voertuigen van speelgoedkwaliteit meer gericht zijn op een jongere markt.

Image
Image

Waar moet je op letten in een auto met afstandsbediening

Leeftijdsbereik

Misschien is de belangrijkste overweging bij het kopen van een auto met afstandsbediening de leeftijd van de persoon (of mensen) die hem het meest zullen gebruiken. Als de auto voor een jong kind is, wilt u misschien geen model met veel functies en een hoge topsnelheid. Maar als het voor een tween, tiener of zelfs een volwassene is, kan de optie die je selecteert ingewikkelder zijn.

Image
Image

Batterijlevensduur

Er is niets erger dan het opzetten van een nieuw stukje technologie om ervoor te zorgen dat de batterijen leeg zijn voordat je het weet. Daarom is het slim om aandacht te besteden aan de levensduur van de batterij (naast het bij de hand houden van een set reserveonderdelen als de batterij niet oplaadbaar is). Het is ook vermeldenswaard dat een voertuig met meer functies een batterij sneller leegmaakt.

Prijs

Je zou verbaasd zijn hoeveel je kunt betalen voor een auto met afstandsbediening als je er een wilt die snel, duurzaam en boordevol functies is. Daarom is het belangrijk om prioriteit te geven aan wat echt belangrijk voor je is en aandacht te besteden aan het prijskaartje.

Aanbevolen: