HBO Max krijgt een advertentie-ondersteund niveau

HBO Max krijgt een advertentie-ondersteund niveau
HBO Max krijgt een advertentie-ondersteund niveau
Anonim

HBO Max biedt vanaf juni een nieuwe advertentie-ondersteunde laag voor abonnees die slechts $ 10 kost, minder dan de $ 15 kosten van het normale abonnement.

WarnerMedia kondigde de plannen aan om de nieuwe laag op woensdag te lanceren, en onthulde ook een nieuwe originele serie, evenals inhoudspremières. Hoewel een streamingplan van $ 10 ongetwijfeld velen zal aanspreken, brengen de lagere kosten enkele nadelen met zich mee. Arstechnica meldt met name dat het lagere plan niet de theaterpremières van HBO op dezelfde dag zal omvatten, die gelijktijdige lanceringen van films zoals Dune, The Matrix 4 en The Suicide Squad later in het jaar zullen omvatten.

Image
Image

Het bedrijf heeft echter onthuld dat HBO Max een lichtere advertentiebelasting zal bieden dan andere streamingdiensten die advertenties gebruiken.

"HBO Max met advertenties biedt een superieure marketingomgeving, met de lichtste advertentiebelasting in de streamingindustrie, waardoor de betrokkenheid bij de consument en de efficiëntie voor onze partners wordt gestimuleerd", zei JP Colaco, hoofd advertentieverkoop voor WarnerMedia, in de aankondiging.

In het persbericht heeft Warner drie voorbeelden gegeven van hoe het reclame in HBO Max-content zal implementeren. Ten eerste zullen er merkblokken zijn, waarmee een merk een inhoudsblok kan bezitten. Dit zal hoogstwaarschijnlijk lijken op de sponsorintroducties die je op sommige YouTube-video's kunt zien, waar in feite staat: "deze aflevering wordt je aangeboden door dat en dat merk."

Het bedrijf onthulde in de oorspronkelijke aankondiging dat HBO Max een lichtere advertentiebelasting zal bieden dan andere streamingdiensten die advertenties gebruiken.

HBO is ook van plan om pauze-advertenties toe te voegen die verschijnen wanneer je een aflevering of film hebt gepauzeerd, evenals merkontdekking, waarmee een advertentie wordt toegevoegd aan het ontdekkingsgebied in de applicatie.

HBO Max met advertenties komt in de eerste week van juni aan, hoewel Warner op dit moment geen exacte datum heeft bekendgemaakt.

Aanbevolen: