Disney+ kondigt advertentie-ondersteunde laag aan voor eind 2022

Disney+ kondigt advertentie-ondersteunde laag aan voor eind 2022
Disney+ kondigt advertentie-ondersteunde laag aan voor eind 2022
Anonim

Als je wilt zien waar het allemaal om draait met betrekking tot deze baby Yoda en zijn gepantserde vriend, staat de toegangsprijs op het punt een beetje goedkoper te worden.

Disney heeft zojuist aangekondigd dat hun immens populaire Disney+ streamingdienst later in het jaar een goedkoper abonnement zal krijgen, zoals gerapporteerd in een officieel persbericht. Deze lagere kosten worden echter gecompenseerd door advertenties.

Image
Image

Het maakt allemaal deel uit van de plannen van het bedrijf om de acceptatiegraad van de dienst te verhogen tot 260 miljoen abonnees tegen 2024. In februari telde Disney+ bijna 130 miljoen betalende abonnees, volgens het recente kwartaalverslag.

"De toegang tot Disney+ uitbreiden naar een breder publiek tegen een lagere prijs is een overwinning voor iedereen - consumenten, adverteerders en onze verhalenvertellers", zegt Kareem Daniel, voorzitter, Disney Media and Entertainment Distribution.

Disney is eigenaar van verschillende mediabedrijven, waaronder Hulu, die al in 2007 pionierde met het door advertenties ondersteunde streamingmodel.

Andere streamingdiensten die door advertenties ondersteunde abonnementsniveaus bieden, zijn Paramount+, Peacock en, meer recentelijk, HBO Max. Van de grote spelers hebben alleen Netflix, Prime Video en Apple+ geen ondersteuning voor advertenties.

Disney heeft de werkelijke prijs van dit advertentie-ondersteunde niveau niet aangekondigd, maar het kost momenteel $ 8 per maand, dus je zou denken dat het iets goedkoper is dan dat. Ze hebben ook nog geen officiële lanceringsdatum voor dit niveau aangekondigd, en zeggen dat het tegen het einde van het jaar beschikbaar zal zijn.

Disney+ staat bekend om het hosten van de hele stal van Marvel-, Star Wars- en National Geographic-eigendommen. Komende releases zijn onder andere Marvel's Moon Knight en de Pixar-animatiefilm Turning Red.

Aanbevolen: