Microsoft Teams krijgt nieuwe persoonlijke functies

Microsoft Teams krijgt nieuwe persoonlijke functies
Microsoft Teams krijgt nieuwe persoonlijke functies
Anonim

Microsoft breidt de beschikbare functies in Teams uit door persoonlijke chats, videogesprekken en meer toe te voegen om u te helpen in contact te blijven met uw vrienden en geliefden.

Aangekondigd door Microsoft op maandag, zegt Microsoft dat persoonlijke functies gebruikers zullen helpen gemakkelijker verbinding te maken met de service die ze al gebruiken. Het gebruikt veel van dezelfde functies als de zakelijke kant van Teams en biedt verschillende gemakkelijk toegankelijke communicatie-opties, waaronder de mogelijkheid om te videobellen en groepschats te maken, vergelijkbaar met de werkchats die u mogelijk al in het programma gebruikt.

Image
Image

De nieuwe opties zijn gratis beschikbaar en het bedrijf hoopt dat mensen die Teams al voor hun werk gebruiken, het gemakkelijk zullen vinden om hun vrienden, familie en andere contacten in de app uit te nodigen. Naast het aanbieden van videogesprekken en chatgroepen, kunt u met de persoonlijke versie van Teams plannen maken, peilingen maken en takenlijsten delen. U kunt dan bepaalde gebruikers aan die taken toewijzen, waardoor het gemakkelijker wordt om zaken als klusjes, reisplanning en meer bij te houden.

"Laten we eerlijk zijn, het organiseren van plannen met vrienden en familie - zelfs iets eenvoudigs - kan vaak een enorme pijn zijn. Je moet over meerdere apps coördineren om ieders agenda's te beheren, taken bij te houden, relevante documenten te delen, enzovoort, " schreef Liat Ben-Zur, Microsoft's corporate vice president of modern life, search, and devices, in de aankondiging. "Teams maakt dat allemaal makkelijker omdat je nu zowel grote als kleine taken kunt beheren zonder ooit je chats te verlaten."

Naast het aanbieden van videogesprekken en chatgroepen, kun je met de persoonlijke versie van Teams plannen maken, polls maken en takenlijsten delen.

Persoonlijke functies zijn vanaf 17 mei wereldwijd beschikbaar, hoewel sommige functies, zoals sms-chat, in de loop van de tijd langzaam naar verschillende delen van de wereld zullen worden uitgerold. Microsoft heeft ook aangekondigd dat het enkele van de gratis beperkingen op video- en groepsgesprekken opheft, waardoor maximaal 300 deelnemers 24 uur lang kunnen praten zonder zich zorgen te hoeven maken over onderbrekingen.

Aanbevolen: