Facebook Messenger krijgt nieuwe functies voor zijn verjaardag

Facebook Messenger krijgt nieuwe functies voor zijn verjaardag
Facebook Messenger krijgt nieuwe functies voor zijn verjaardag
Anonim

Facebook heeft woensdag een hele reeks nieuwe Messenger-functies geïntroduceerd voor de 10e verjaardag van de app.

Nieuwe functies zijn onder meer Poll Games, waar je kunt beslissen wie waarschijnlijk iets zal doen in je groepschats, een gemakkelijke manier om Facebook-contacten met vrienden te delen en nieuwe Word Effects.

Image
Image

Facebook zei dat Woordeffecten een nieuwe manier is om woorden te koppelen aan de emoji's die je hele scherm vullen. Het sociale netwerk zei dat deze functie kan worden gebruikt voor herinneringen, inside jokes, songteksten en meer.

En aangezien Facebook de verjaardag van Messenger viert, introduceerde het ook enkele verjaardagsgerichte functies in Messenger. Deze omvatten verjaardagscadeaus met Facebook Pay en verjaardagsuitdrukkingstools zoals augmented reality-effecten voor verjaardagen en 360-achtergronden, en een verjaardagslied Soundmoji.

Toen Facebook in 2008 voor het eerst met Messenger (toen bekend als Facebook Chat) debuteerde, was het gewoon een instant messaging-platform voordat Facebook het opsplitste in een aparte app met een nieuwe naam in 2011 als Facebook Messenger. Sindsdien heeft het een heleboel functies toegevoegd aan de Messenger-app, Dark Mode, Facebook Messenger Lite en Messenger Kids.

Image
Image

Onlangs heeft Facebook de optie toegevoegd om je spraak- en video-oproepen te versleutelen via Facebook Messenger om communicatie meer privé te maken. Het sociale netwerk zei dat het van plan is de coderingsfunctie in de toekomst uit te breiden naar groepschats.

Volgens Mobile Monkey gebruiken 1,3 miljard mensen Facebook Messenger per maand, waarmee het de op één na populairste berichtenservice is na de 2,5 miljard actieve gebruikers van WhatsApp. Beide platforms zijn echter eigendom van Facebook, dus het is niet echt een wedstrijd.

Aanbevolen: