Maak van je Amazon Echo Show-apparaten een beveiligingscamera

Maak van je Amazon Echo Show-apparaten een beveiligingscamera
Maak van je Amazon Echo Show-apparaten een beveiligingscamera
Anonim

Met een nieuwe Amazon Echo Show-update kun je het scherm van je apparaat nu veranderen in een handige beveiligingscamera.

Volgens CNET kan de update binnen het apparaat zelf worden ingesteld. Hoewel voorheen alleen beschikbaar voor de Echo Show 10, is de update nu beschikbaar voor de eerste generatie Echo Show 5 en de Echo Show 8.

Image
Image

De Home Monitoring-instelling biedt bewegingswaarschuwingen, video-opnames en de mogelijkheid om huisdieren of peuters in te checken. CNET merkt op dat de Home Monitoring-functie een echte beveiligingscamera niet volledig vervangt, omdat je geen livestream-opnames kunt bekijken.

Hoewel de Amazon Echo-apparaten al een videofunctie hebben met de naam Drop-In, zei CNET dat dit alleen de persoon die je belt toestaat om een videoweergave van jou te krijgen, in plaats van dat je kunt "drop-in" (om zo te zeggen) zonder gezien te worden.

Om de Home Monitoring-instelling in uw Echo Show-apparaat in te stellen, gaat u naar het hoofdmenu van uw apparaat en klikt u op Settings en zoekt u de Home Monitoringlabel en schakel het om het in te schakelen. Volg de stappen die op uw scherm verschijnen en tik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan in uw Echo Show.

Amazon introduceerde de Echo Show-apparaten in 2017 als een gloednieuwe slimme luidspreker voor thuis met een scherm om videogesprekken te voeren, camerafeeds te tonen, door YouTube te bladeren, visuele takenlijsten te maken en meer.

Vorige week kondigde Amazon nieuwe Echo Show-apparaatupgrades aan in de Echo Show 5 en Show 8. Merkbare updates in de nieuwe apparaten zijn onder meer een 2-megapixel camera aan de voorkant op de Show 5 en een 13-megapixel camerasysteem met een 110 graden gezichtsveld op de Show 8.

De Echo Show 8 heeft ook een nieuwe pan- en zoomfunctie die je kunt gebruiken tijdens videogesprekken, zodat iedereen gecentreerd in het frame blijft. Deze functie is vooral handig voor de instelling Thuisbewaking, omdat u de videofeed van links naar rechts kunt pannen om een beter beeld te krijgen.

Aanbevolen: