Hoe Alexa en Echo Show te gebruiken als beveiligingscamera

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa en Echo Show te gebruiken als beveiligingscamera
Hoe Alexa en Echo Show te gebruiken als beveiligingscamera
Anonim

Wat te weten

  • Navigeer op uw Echo Show naar Instellingen > Camera en tik op de Home Monitoringtoggle.
  • Tik op Devices > Cameras > (Your Echo Show) om een live video te bekijken voer in de Alexa-app.
  • Bekijk Echo Show Home Monitoring-feed: Veeg naar links > Smart Home > Apparaten > Camera's > Echo Show.

Dit artikel legt uit hoe je een Echo Show kunt gebruiken als beveiligingscamera met Alexa, inclusief het instellen van de functie en het bekijken van een live videofeed van een Echo Show in de Alexa-app.

Hoe kan ik een echoshow als beveiligingscamera gebruiken?

De camera in je Echo Show is voornamelijk bedoeld voor videogesprekken, maar laat de Echo Show ook werken als beveiligingscamera. Ga als volgt te werk om de functie in te schakelen:

  1. Veeg omlaag op het scherm van je Echo Show.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Tik op Camera.

    Image
    Image
  4. Tik op de Thuisbewaking schakelaar.

    Image
    Image
  5. Tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  6. Tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Voer uw Amazon-wachtwoord in en tik op DONE.

    Image
    Image
  8. Als je Amazon-account 2FA heeft ingeschakeld, voer je de code in en tik je op DOORGAAN.

    Image
    Image
  9. Tik op Gereed.

    Image
    Image
  10. Uw Echo Show is nu ingeschakeld om als beveiligingscamera te werken.

    Na het inschakelen van deze functie, kunt u voorkomen dat Home Monitoring en Drop In op elk moment toegang hebben tot de camera in uw Echo Show door de fysieke sluiter te sluiten, of u kunt de camera uitschakelen.

Wat is Alexa Home Monitoring?

Alexa Home Monitoring is een functie waarmee u uw Echo Show-apparaten zoals beveiligingscamera's kunt gebruiken. Wanneer deze functie is ingeschakeld, kun je de Alexa-app op je telefoon of tablet gebruiken om een live feed van je Echo Show te bekijken. Je kunt ook de live videofeed bekijken van elke andere Echo Show die is gekoppeld aan je Amazon-account. Het werkt veel als de Drop-In-functie, behalve dat het is ontworpen als een eenrichtingsbeveiligingsmaatregel in plaats van een tweerichtingscommunicatiemethode.

Er is geen belsignaal of ander hoorbaar alarm wanneer u de functie activeert. Er wordt echter een bericht weergegeven op het display van de Echo Show, dus iedereen die toevallig naar het apparaat kijkt wanneer u Home Monitoring activeert, weet dat u kijkt. Het bericht bevat een stop-knop waarop ze kunnen tikken om de live videofeed onmiddellijk te stoppen.

Heb je meer dan één Echo Show? Om de live Home Monitoring-videofeed van de ene Echo Show op een andere Echo Show te bekijken, Swipe naar links, tik op Smart Home, tik op Apparaten, tik op Camera's en tik vervolgens op de Echo Show die u wilt bekijken.

Hier leest u hoe u Home Monitoring met Alexa gebruikt:

  1. Open de Alexa-app op je telefoon of tablet.
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik en schuif de lijst met apparaattypen.
  4. Tik op Camera's.

    Image
    Image
  5. Tik op je Echo Show.
  6. Je ziet een liveweergave van je Echo Show.
  7. Tik op het Speaker of Mic icoon om te horen wat er gebeurt in de buurt van je Echo Show, of spreek met iemand in de kamer. Om te stoppen met het kijken naar de live voeten, tikt u op de back-knop (pijlpictogram) of sluit u de app.

    Image
    Image

Hoe kun je Alexa anders als beveiligingscamera gebruiken?

Naast het gebruik van een Echo Show als beveiligingscamera, kun je ook verschillende andere beveiligingscamera's aansluiten en deze bekijken via de Alexa-app of rechtstreeks op een Echo Show. Je kunt beveiligingscamera's zoals Blink, videodeurbellen zoals Ring en vele andere aansluiten op Alexa.

Wanneer je een camera-apparaat aansluit op Alexa, kun je het bekijken met dezelfde methode als Alexa Home Monitoring. Extra beveiligingscamera's verschijnen in de cameralijst in de Alexa-app naast je Echo Show. Je kunt ook de Alexa Guard-functie inschakelen om waarschuwingen te ontvangen of zelfs contact opnemen met je huisbeveiligingsbedrijf als Alexa een indringer detecteert.

FAQ

    Welke beveiligingscamera werkt met Alexa?

    Alexa-compatibele beveiligingscamera's zijn de Ring Video Doorbell Pro, Netgear Arlo, Ring Spotlight Cam, Nest Cam IQ Indoor, Logitech Circle 2, Wyze Cam v3 en Blink Mini. Ga naar Amazon.com, zoek naar works with Alexa en vink het vakje naast Smart Home Security and Lighting aan voor meer Alexa-compatibele beveiligingsapparaten.

    Hoe verbind je een Echo Show met de Alexa-app?

    Om een Echo Show te verbinden met de Alexa-app, sluit je je Echo Show aan, zet hem aan en voer je Amazon-accountgegevens in. De Echo Show wordt automatisch gekoppeld aan je Alexa-app wanneer je bent ingelogd op hetzelfde account. Ga naar Devices > Echo & Alexa en zoek je Echo Show in de apparatenlijst.

Aanbevolen: