Live of opgenomen video bekijken op een Amazon Echo Show

Inhoudsopgave:

Live of opgenomen video bekijken op een Amazon Echo Show
Live of opgenomen video bekijken op een Amazon Echo Show
Anonim

Wat te weten

  • Sluit een compatibele smart home-camera aan op Amazon's Alexa en zeg dan: "Alexa, show [camera name]" om de live feed te bekijken.
  • Voorbeeld: als je een Ring-deurbel hebt aangesloten, zeg je: "Alexa, laat me de voordeur zien." Alexa zegt: "Ok, ik haal de camera aan de voordeur."
  • Als je een camera-recap-vaardigheid hebt ingeschakeld, bekijk je de opgenomen video door te zeggen: "Alexa, toon de laatste gebeurtenis van de camera [cameranaam]."

Dit artikel legt uit hoe je de live of opgenomen video van een compatibel beveiligingssysteem kunt bekijken op je Amazon Echo Show. Dit omvat video van babyfoons en huisbeveiligingsapparaten.

Image
Image

Echo Show Video Commando's voor Live Feeds

Zodra je een compatibele slimme thuiscamera hebt aangesloten op Alexa van Amazon, gebruik je eenvoudige opdrachten om de live-feed van je beveiligingscamera op je Echo Show te bekijken.

Bekijk live feed

Als je de livefeed wilt bekijken, zeg je het activeringswoord, gevolgd door 'Toon [cameranaam]'.

Het activeringswoord is meestal 'Alexa', tenzij je het activeringswoord hebt gewijzigd in 'Amazon', 'Computer', 'Ziggy' of 'Echo'.

Als je bijvoorbeeld een Ring-deurbel hebt aangesloten op Alexa, zeg je: "Alexa, laat me de voordeur zien." Alexa antwoordt: "Ok, ik krijg de camera aan de voordeur." De camerafeed verschijnt op je Echo Show, zodat je kunt zien en horen wat er gebeurt.

Stop met het bekijken van de feed door te zeggen: "Alexa, verberg [cameranaam]", of "Alexa, stop de camera [cameranaam]."

Recente opgenomen gebeurtenissen

Als je een camera-recap-vaardigheid hebt ingeschakeld op je compatibele smart home-camera, gebruik dan je Echo Show om de meest recente opgenomen gebeurtenis op je camera te bekijken.

Momenteel zijn er alleen camera-recap-vaardigheden voor camera's van het merk Ring, Arlo, Cloud Cam en August, en alleen voor ontwikkelaars in de VS, hoewel Amazon werkt aan bredere ondersteuning.

Als je de opgenomen samenvatting wilt bekijken, zeg je: "Alexa, toon de laatste gebeurtenis van de camera [cameranaam]." Als je bijvoorbeeld een Cloud Cam bij je achterdeur hebt en je hoorde een geluid uit dat gebied, zeg dan: "Alexa, laat het laatste evenement zien vanaf de achterdeur." De meest recente opname verschijnt op je Echo Show.

Momenteel kan Alexa je de camerafeed van een specifieke datum of tijd niet laten zien.

Echo Show Camera Feed Beperkingen

Uw cameramodel en zijn instellingen bepalen de lengte en tijd waarop uw Echo Show video weergeeft. Wanneer je de streaminglimieten van je camera overschrijdt, treedt er automatisch een time-out op voor de feed. Open het opnieuw door Alexa te vragen je de camera opnieuw te laten zien.

Ontdek meer over de Alexa-vaardigheden die beschikbaar zijn voor uw specifieke slimme thuiscamera door te zoeken naar Alexa Skills op Amazon of in de Alexa-app. Zoek naar de merknaam van je camera om erachter te komen welke vaardigheden momenteel beschikbaar zijn.

Welke merken Smart Home-camera's kunt u gebruiken?

Om live feeds van uw beveiligingscamerabeelden te bekijken, hebt u een slimme camera nodig die compatibel is met uw Echo Show. Naast de Amazon Cloud Cam omvatten compatibele cameramerken Wyze, Arlo, Logitech, Google Nest, Blink, Ring, Zmodo, Wansview, EZVIZ, Amcrest, Ecobee, TP-Link Kasa, Honeywell, August Smart Home, Honeywell Home, Chk- In Cam, Amcrest Cloud, SmartCam en Canary.

Als je opgenomen videofeeds wilt bekijken, heb je de Amazon Cloud Cam of een apparaat van Ring, Arlo of August Smart Home nodig.

Aanbevolen: