Maak Yahoo! Mail Berichten in een groter lettertype weergeven

Inhoudsopgave:

Maak Yahoo! Mail Berichten in een groter lettertype weergeven
Maak Yahoo! Mail Berichten in een groter lettertype weergeven
Anonim

De kleine lettertypen die zo vaak worden gebruikt door e-mailproviders, maken het mogelijk om veel informatie in te pakken met weinig ruimte. Helaas is deze verkleinde informatie vaak moeilijk te ontcijferen en te verteren. Gelukkig, als u een Yahoo! Mail of Yahoo! Mail Classic-gebruiker, u kunt het scherm standaard groter maken, waardoor u gemakkelijker kunt lezen en uw ogen veel minder vermoeid raken.

Maak Yahoo! Mail Berichten in een groter lettertype weergeven

Als u uw e-mails in een groter lettertype wilt lezen, moet u enkele wijzigingen aanbrengen buiten Yahoo! Mail. De meeste webbrowsers kunnen de grootte van de site die in de browser wordt weergegeven vergroten of verkleinen. U kunt deze optie zien als een vergrootglas met een plus in het midden ervan in de adresbalk.

Als je dat niet doet, moet je misschien naar het menu Instellingen gaan om de Zoom-bedieningselementen te vinden. Met zoombediening kunt u alles in de browser groter weergeven. Deze wijziging zorgt er natuurlijk ook voor dat alles op andere pagina's dan Yahoo! Mail ook groter.

Als alternatief kunt u mogelijk de sneltoetsen op het toetsenbord of de muis gebruiken om in en uit te zoomen in uw browserweergave. Om het toetsenbord te gebruiken, klikt u in uw browservenster en houdt u de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op de + (plus) of drukt.- (min) toets om in en uit te zoomen. Als je een muis hebt met een scrollwiel, kun je ook de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt houden terwijl je met het wiel scrollt om de pagina groter of kleiner te maken.

Maak Yahoo! E-mailberichten met een groter lettertype

Om e-mails in een groter lettertype te maken in Yahoo! Mail, moet je een weergave-instelling aanpassen.

  1. Begin met uw Yahoo! e-mailaccount openen en selecteer Instellingen in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. In het Instellingen menu dat naar buiten schuift vanaf de rechterkant van de pagina, selecteer Meer instellingen.

    Image
    Image
  3. Op de Settings pagina die verschijnt, selecteer Writing Email.

    Image
    Image
  4. Gebruik de vervolgkeuzemenu's hieronder Standaard rich-text-lettertype om het lettertype en de grootte te wijzigen voor de berichten die u verzendt.

    Image
    Image
  5. Wanneer je klaar bent met het maken van aanpassingen, selecteer je de Terug naar Inbox link om af te ronden.

    Image
    Image

Verander Yahoo! E-mailpostvakruimte

Een ander ding dat u kunt doen om het lezen van uw inbox comfortabeler te maken, is door de ruimte in uw inbox te vergroten. Grotere afstand zorgt voor meer witruimte tussen de berichten, wat prettiger is voor uw ogen.

  1. Open Yahoo! Mail en selecteer Instellingen in de rechterbovenhoek.
  2. Kies Meer instellingen onderaan het menu.

    Image
    Image
  3. Selecteer Inbox personaliseren in het linkerdeelvenster en kies onder Spacing Inbox Groot. Je kunt het altijd terugzetten op Small of Medium als dat je voorkeur heeft.

    Image
    Image

Yahoo! mail heeft ook een basisversie. In de basisversie kunt u de grootte of het type lettertype in uw berichten niet bepalen, zelfs niet terwijl u ze aan het maken bent. Je kunt nog steeds proberen in te zoomen op je browservensters om dingen groter te laten lijken, maar je kunt ze niet wijzigen.

Aanbevolen: