Wat is Nest Aware en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Nest Aware en hoe werkt het?
Wat is Nest Aware en hoe werkt het?
Anonim

Nest Aware is de Google Nest-abonnementsservice voor de Nest Cam. Het abonnement omvat 24 uur per dag video-gebeurtenissen met een Nest-camera en opslag van de beelden in de cloud. Als je overweegt een abonnement op de Nest Aware-service te nemen, moet je het volgende weten over de abonnementskosten en andere functies van Nest.

Je hebt een Google-account nodig om de abonnementsservice van Nest Aware te gebruiken.

Image
Image

Wat is Nest Aware?

Bedoeld als aanvulling op Nest-beveiligingscamera's, is Nest Aware een liveservice die cloudopslag biedt voor video's, 24/7 gebeurtenissen of continue video-opnames en toegang tot activiteitszones om bewegingsmeldingen aan te passen.

Voor de meeste mensen zijn de functies voor video-opname en cloudopslag voldoende om de kosten van een Nest Aware-abonnement te rechtvaardigen. Het kunnen bekijken van videobeelden kan van cruciaal belang zijn in een noodsituatie of andere situatie, door bewijs of een referentiepunt te leveren.

Alle op camera's gebaseerde smarthome-apparaten van Google Nest werken met de Nest Aware-cloudservice, inclusief de Nest Hello slimme videodeurbel.

De Nest Aware-functies verschillen enigszins, afhankelijk van het type camera, scherm of speaker dat je hebt en waar je woont. Ga naar de veelgestelde vragen over Nest Aware voor meer informatie over de functies die beschikbaar zijn voor je apparaten en regio.

Waarom een abonnement op Nest Aware nemen?

Als je geen Nest Security-camera's hebt, is er geen reden om je op de service te abonneren. Als je een Smart Home-apparaat met een Nest-camera hebt en alleen een live-feedbewakingssysteem wilt, heb je geen abonnement op Nest Aware nodig.

Nest Aware's belangrijkste verkoopargument is de cloudopslag en 24/7 evenementen of continue video-opname. Dit geeft je gemoedsrust, een extra beveiligingslaag en een gevoel van controle over je omgeving.

Met nog een belangrijke Nest Aware-functie kun je activiteitszones aanwijzen die bewegingsmeldingen activeren. Dit is handig als je een camera hebt die uitkijkt over een groot gebied en je alleen meldingen wilt voor een bepaalde regio, zoals je oprit of voordeur. Door een zone aan te wijzen, kunt u passerende auto's, voetgangers en andere afleidingen buitensluiten.

Als je een nieuwere Nest Cam IQ koopt, heb je voor de gezichtsherkenningsfunctie van het apparaat een abonnement op Nest Aware nodig.

Hoeveel kost een abonnement op Nest Aware?

Een abonnement op Nest Aware kost $ 6 per maand of $ 60 per jaar en wordt geleverd met een gratis Nest Mini 2. Dit abonnementsniveau omvat 30 dagen video-opnamegeschiedenis van gebeurtenissen. Video-opname van gebeurtenissen betekent dat terwijl alles 24/7 wordt opgenomen en naar de cloud wordt geüpload, Nest Aware video verwijdert zonder activiteit.

Een Nest Aware Plus-abonnement kost $ 12 per maand of $ 120 per jaar. Het beschikt over 60 dagen video-opnamegeschiedenis van gebeurtenissen plus 10 dagen 24/7 continue videogeschiedenis. Doorlopende video-opname betekent dat al uw video in de cloud wordt opgeslagen. Met dit abonnement krijg je ook een gratis Nest Mini 2.

Beide abonnementen zijn per huis, wat betekent dat het abonnement alle Nest-apparaten voor je huis dekt. (Een ouder abonnementsmodel was per apparaat, dus je moest meer betalen als je nieuwe camera's kocht.)

Beide abonnementen beschikken ook over geluidsdetectie en noodoproepen.

Als je een nieuw Nest-apparaat koopt, krijg je waarschijnlijk een gratis proefperiode van 30 dagen voor Nest Aware aangeboden, zodat je de functies ervan kunt uitproberen.

Wat als ik geen abonnement op Nest Aware koop?

Nest-apparaten hebben een overvloed aan functies, zelfs zonder een abonnement op Nest Aware. Nest-apparaten geven je een live of re altime videofeed, intelligente meldingen, de mogelijkheid om fotoclips op te slaan en te delen, en herkenning van bekende gezichten.

Nest-apparaten leveren snapshots wanneer de camera beweging detecteert. Ze zijn niet op video gebaseerd, alleen foto's. Toch biedt het een referentiekader. Een camera die naar de voordeur van uw huis is gericht, maakt bijvoorbeeld een foto van iemand die naar voren loopt wanneer deze beweging detecteert. Deze snapshots worden echter maximaal drie uur per keer bewaard en zijn geen levensvatbaar bewijs of bewijs als u het ooit nodig zou hebben.

Uiteindelijk bepaal je zelf of je een abonnement op Nest Aware nodig hebt. Maar voor $ 6 of $ 12 per maand voor alle apparaten in je huis, zul je misschien merken dat een Nest Aware-abonnement de prijs waard is.

Aanbevolen: