Samsung brengt zijn One UI 4 naar Galaxy Books

Samsung brengt zijn One UI 4 naar Galaxy Books
Samsung brengt zijn One UI 4 naar Galaxy Books
Anonim

Samsung's nieuwe One UI 4 lijkt een gedeelde interface op Samsung-apparaten te creëren voor een meer intuïtieve gebruikerservaring.

One UI 4 biedt meer personalisatie-opties, een samenhangend overzicht van apps (zelfs als ze niet van Samsung zijn) en nieuwe bewegingen en geluiden. Maar dit is niet alleen voor Samsung-smartphones - de nieuwe gebruikersinterface is ook bestemd voor Galaxy Books (genaamd One UI Book 4).

Image
Image

De bedoeling achter One UI Book 4 is om Galaxy Book-gebruikers een interface te geven die eruitziet en aanvoelt als hun Samsung-smartphone. Windows zal nog steeds het besturingssysteem zijn, dus de functies zullen niet veranderen, maar veel van de pictogrammen en menu's zullen lijken op wat je op een Galaxy-telefoon zou zien. Volgens Samsung is dit bedoeld om uw werk "intuïtiever door ecosystemen te laten stromen".

Image
Image

Volgens The Verge komt One UI Book 4 naar de meeste huidige Galaxy Book-modellen, behalve de Galaxy Book Go. Dus als je een gewone Galaxy Book, Pro, Pro 360, Flex2 of Odyssey hebt, zou je hem moeten kunnen bekijken zodra deze is uitgebracht.

Als je graag One UI Book 4 (of One UI 4) wilt gaan gebruiken, zul je wat langer moeten wachten, aangezien het de afgelopen maanden in bèta is geweest en Samsung dat nog moet doen. geef aan wanneer een van beide beschikbaar zal zijn.

Aanbevolen: