De 5 beste mobiele wifi-hotspots van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste mobiele wifi-hotspots van 2022
De 5 beste mobiele wifi-hotspots van 2022
Anonim

Wi-Fi-hotspots of mobiele hotspots verbind eenvoudig en voordelig al uw apparaten. Of je nu je telefoon, tablet, laptop of een ander apparaat wilt koppelen, een hotspot voorkomt dat de batterij van je telefoon leegloopt terwijl je een goede internetverbinding behoudt. Een mobiele hotspot fungeert als toegangspunt tot internet, zodat u overal en altijd verbinding kunt maken. Hotspots zijn relatief klein en draagbaar van formaat, wat perfect is voor iedereen die onderweg is. Je hebt de mogelijkheid om je hotspot thuis te gebruiken, tijdens het reizen, of waar dan ook met vlekkerig internet of helemaal geen internet.

Natuurlijk zou je je telefoon als hotspot kunnen gebruiken, maar je zou gevoelig zijn voor storingen wanneer je verbinding maakt met een mobiel netwerk of vanwege bandbreedtebeperkingen. De gegevens van uw telefoon worden voornamelijk gebruikt voor oproepen, sms'en, e-mail en verschillende mobiele applicaties. Door uw telefoon als hotspot te gebruiken naast uw typische datagebruik, bent u voorbestemd om uw batterij te overbelasten en uiteindelijk te doden. Als je een sterke verbinding wilt zonder je telefoon op te offeren, is een mobiele hotspot ideaal!

Alleen al het afgelopen jaar is de hotspotmarkt flink gegroeid. Batterijen hebben bijvoorbeeld een langere levensduur, 5G-netwerken komen vaker voor, downloadsnelheden zijn hoger en de prijzen zijn redelijk. We hebben het giswerk voor je wifi-hotspotaankoop weggenomen en de beste onderzocht die aan je wensen voldoet.

Beste algemeen: Skyroam Solis Lite

Image
Image

De Skyroam Solis Lite is perfect voor wereldreizigers, vanwege de eenvoudige installatie en onbeperkte data. Met het apparaat kunnen gebruikers 4G LTE mobiele wifi-snelheden ontvangen in meer dan 135 landen. Het bereik van de Solis omvat Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Terwijl je van land naar land springt, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden en kopen van lokale simkaarten. In plaats van een traditionele simkaart is de Solis gebaseerd op de gepatenteerde vSIM-technologie. U kunt deze hotspot niet alleen over de hele wereld meenemen, maar het apparaat kan ook maximaal 10 apparaten tegelijk verbinden. Met een indrukwekkende powerbank van 6.000 mAh biedt de Solis een batterijduur van 16 uur. Terwijl u werkt met de snelle Wi-Fi, kunt u ook uw mobiele apparaten opladen, aangezien het apparaat een USB-C-verbinding heeft.

De flexibiliteit van het netwerk is net zo flexibel als de data-abonnementen van Solis. Aangezien Skyroam geen contracten aanbiedt, kunnen gebruikers gegevens per dag, maand of gigabyte kopen. Er zijn abonnementen beschikbaar voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, variërend van $ 9 per dag tot $ 99 per maand. Als u liever data per gigabyte koopt, biedt Skyroam een Go Data-abonnement, waarmee gebruikers 1 GB aan datagebruik per maand krijgen voor slechts $ 6. Veel recensenten gaven aan dat de gegevens gemakkelijk worden verbruikt wanneer meerdere apparaten zijn aangesloten, of bij het uitvoeren van "GlocalMe G4 Pro 4G LTE Mobile Hotspot"/> alt="

Als je op reis wilt, is de GlocalMe G4 Pro 4G LTE mobiele hotspot de beste manier om verbonden te blijven, waar je ook bent. Met GlocalMe's cloud SIM-technologie zijn reizigers niet gebonden aan een bepaald netwerk. Specifiek kunnen hotspotgebruikers in meer dan 100 landen internetten met een lokale simkaart. Hoewel de hotspot compatibel is met elke lokale simkaart, nodigt GlocalMe reizigers uit om zijn eigen netwerken te gebruiken met 1 GB gratis data. Gebruikers kunnen die gegevens overal gebruiken waar het apparaat een signaal heeft.

Ondanks het bereik van de G4 biedt de hotspot slechts een maximale uploadsnelheid van 50 Mbps en een downloadsnelheid van 150 Mbps. Hoewel de snelheden niet de snelste zijn, zijn ze voldoende om te bellen, sms'en, e-mails te checken en het World Wide Web te bekijken. Gebruikers kunnen niet alleen verbinding maken met familie en vrienden, maar ook tot vijf apparaten tegelijk verbinden.

De ingebouwde 3, 900mAh-batterij van de G4 biedt een batterijlevensduur van bijna twee dagen. Na opladen kan de hotspot worden gebruikt in Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en overal in Afrika. Om te voorkomen dat u gegevens verspilt en meer geld uitgeeft dan nodig is, biedt GlocalMe datapakketten aan met concurrerende prijzen. De pay-as-you-go-plannen van het bedrijf elimineren de noodzaak om lokale simkaarten te kopen. Plannen variëren van $ 36 tot $ 99.

Beste ontgrendeld: KuWFi 4G LTE ontgrendelde hotspot

Image
Image

KuWFi's 4G LTE Unlocked Hotspot is een van de meest voordelige opties op de markt, omdat hij minder dan $ 100 kost. Hoewel de hotspot je zakken geen pijn doet, is het misschien niet het meest aangenaam voor de ogen. Het algehele ontwerp van de KuWFi is beschreven als "kinderachtig" en "eigenzinnig". Ongeacht het uiterlijk, de hotspot is extreem veelzijdig en biedt opmerkelijke browsesnelheden. In het bijzonder is de ontgrendelde KuWFi compatibel met een aantal simkaarten zoals 4G LTE Sprint 2500 MHz, Redzone Wireless, SpeedConnect, UScellular en AT&T.

De prestaties van de KuWFi zijn uitstekend voor de prijs en de grootte van de hotspot. Het apparaat maakt bijvoorbeeld verbinding via 802.11n, dat pieksnelheden van 150 Mbps biedt. Het hebben van een KuWFi is vergelijkbaar met het hebben van een instapmodel thuisrouter op zak. De hotspot is de perfecte reisgenoot omdat hij 6 gram weegt en een superslank profiel heeft. Je kunt de KuWFi probleemloos in je zak, handtas of rugzak stoppen. Om nog maar te zwijgen, u kunt tot 10 apparaten tegelijk aansluiten. Hoewel de bandbreedte onvermijdelijk met elk apparaat zal afnemen, zijn de prestatiespecificaties buitengewoon.

Beste voor AT&T-gebruikers: Netgear Nighthawk MR1100 mobiele hotspot 4G LTE-router

Image
Image

Als je eenmaal voorbij de schok van de prijs van de Nighthawk M1 bent, zul je begrijpen dat het elke cent waard is. Als AT&T's eerste gigabit LTE-hotspot is de Nighthawk de snelste beschikbare hotspot. Naast snelle netwerkverbindingen, doet de hotspot ook dienst als reisrouter en back-upbatterij. Hoewel de Nighthawk een reisrouter wordt genoemd, is hij groter dan de meeste hotspots. Het apparaat weegt bijna 9 gram en is 4 inch in zowel hoogte als breedte. Bovendien is het scherm schoon, wat een eenvoudige installatie mogelijk maakt.

Ondanks zijn grote formaat werkt de Nighthawk op een 5,040mAh-batterij die een dag lang meegaat. De duurzame batterij kan tot 20 apparaten ondersteunen. Om nog meer connectiviteit te bieden, heeft de Nighthawk Ethernet- en USB Type-A- en -C-connectoren. Met de toevoeging van de Ethernet-poort kunnen gebruikers een Wi-Fi-bron tot stand brengen vanaf een bekabelde verbinding. Als u merkt dat u meer nodig heeft, zoals opslag aan boord, kunt u het apparaat upgraden met 512 MB extra opslagruimte.

Om de last van het prijskaartje te verminderen, biedt AT&T een installatieovereenkomst aan. Als een gebruiker zich aanmeldt voor een overeenkomst van 30 maanden, staat de koerier gebruikers toe om de Nighthawk af te betalen voor minder dan $ 9 per maand.

Beste 5G-hotspot: Inseego 5G MiFi M2000-hotspot

Image
Image

Of je nu een hotspot nodig hebt voor op reis of voor internettoegang thuis, met de eerste speciale hotspot van T-Mobile voor zijn 5G-netwerk zit je goed. De 5G MiFi M2000 Hotspot ondersteunt verschillende banden, zoals low-band 5G, mid-band 5G en 7-band aggregatie voor het 4G LTE-netwerk van de koerier. De snelheden zijn afhankelijk van uw locatie. Gebruikers in stedelijke gebieden zullen bijvoorbeeld snelheden ervaren tussen 300 en 500 Mbps, terwijl landelijke gebruikers 4G LTE-snelheden zullen ervaren. Zelfs met de verschillen in snelheid biedt deze hotspot hoogwaardige connectiviteit met een betrouwbaar netwerk.

T-Mobile biedt een verscheidenheid aan hotspots, maar de M2000 is verreweg het best presterende apparaat. Zelfs in de 4G-modus is de hotspot ongeveer 10 keer sneller dan de andere hotspots van de koerier. De M2000 is niet alleen extreem snel, maar ook de batterijduur is lang met een capaciteit van 24 uur. De grote batterij van 5.000 mAh kan tot 30 apparaten ondersteunen.

Rekening houdend met de beschikbare netwerken, snelheden en kracht voor 30 apparaten, is het duidelijk dat de M2000 perfect is voor thuisgebruik of voor onderweg. Omdat de M2000 ongeveer 6 inch hoog is en meer dan 7 gram weegt, is de hotspot mogelijk meer geschikt voor thuis in plaats van je handbagage. Voor degenen die thuis verbonden willen blijven, biedt T-Mobile een serviceplan van 100 GB.

Als je onderweg bent zonder een gemakkelijk toegankelijk wifi-netwerk van hoge kwaliteit, is de Skyroam Solis Lite (bekijk bij B&H) de beste hotspot om je verbonden te houden. Voor internationale reizen is GlocalMe's G4 Pro 4G LTE mobiele hotspot (bekijk bij Amazon) een fantastische optie, met cloud SIM-technologie, wat betekent dat je nooit gebonden bent aan één specifiek netwerk.

Over onze vertrouwde experts

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting, back-upsoftware en andere technologieën.

FAQ

    Heb je echt een hotspot nodig, of kun je alleen vertrouwen op je smartphone?

    Het hangt ervan af. Als je onderweg bent en een internetverbinding nodig hebt voor meerdere gadgets, dan is een hotspot iets voor jou. Uw smartphone kan worden gebruikt om apparaten aan te sluiten, maar uw telefoon heeft beperkingen met betrekking tot de batterij, het aantal apparaten en de netwerkdekking.

    Zijn hotspots duur?

    Hotspots hoeven geen arm en been te kosten. Hardware- en datapakketten verschillen afhankelijk van factoren zoals prestaties, providers, grootte en meer. Prijzen lopen uiteen en u zult er zeker een vinden die bij uw budget past. Ongeacht uw abonnement kunt u bij de meeste providers indien nodig meer gegevens toevoegen.

    Zullen vreemden verbinding kunnen maken met je hotspot?

    Dezelfde bescherming als uw wifi-thuisnetwerk is beschikbaar voor uw mobiele hotspot. Beveiligingstools zoals WEP- en WPA-codering bieden u draadloze beveiliging om uw hotspot te beschermen tegen hackers en wifi-moochers. Zodra u uw beveiliging inschakelt en een wachtwoord instelt, bent u beschermd. Lees hier meer over het beveiligen van je hotspot.

Waar u op moet letten bij een mobiele wifi-hotspot

Netwerk

Je hotspot zal niet zo handig zijn als je nodig hebt als je geen verbinding kunt maken met een betrouwbaar netwerk. Mobiele hotspots werken op bestaande mobiele netwerken. Daarom wilt u er zeker van zijn dat de locatie waar u de hotspot gaat gebruiken een betrouwbare service heeft. Niet alle dragers zijn op dezelfde manier gemaakt, aangezien sommige dragers goed werken in stedelijke gebieden, maar niet op het platteland en andere goed werken in landelijke gebieden, maar niet in stedelijke gebieden. Ongeacht het apparaat dat u kiest, is het een veilige gok om een apparaat te selecteren dat compatibel is met AT&T of Verizon.

Batterijlevensduur

Hotspots worden vaak gebruikt om meerdere apparaten en voor langere tijd te ondersteunen, dus de levensduur van de batterij is van cruciaal belang. Of je je hotspot nu nodig hebt tijdens de werkdag of op een lange autorit, je moet ervoor zorgen dat de batterij voldoende lang meegaat. Sommige apparaten hebben zelfs batterijen die groot genoeg zijn om als powerbank te dienen. De meeste batterijen hebben een bereik van acht tot 48 uur. Sommige bieden zelfs de mogelijkheid om de batterij van hun apparaat te upgraden.

Internationaal gebruik

Als je van plan bent om binnen de U. S., is deze sectie niet op u van toepassing. Als u echter een internationale reiziger bent, bent u misschien meer geneigd om een apparaat te kiezen dat de bank niet kapot maakt. Zorg er bij het onderzoeken van hotspots voor dat u weet in welke landen het apparaat zal werken en hoeveel data-abonnementen u zullen kosten.

Aanbevolen: