De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor senioren van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor senioren van 2022
De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor senioren van 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste algemeen: T-Mobile

"T-Mobile's Magenta Unlimited 55+ lijn is een opvallende deal met onbeperkt bellen, sms'en en LTE-data voor $ 70 per maand voor twee lijnen."

Beste noodplan: Levendig (voorheen GreatCall)

"Lively (voorheen GreatCall) biedt tariefplannen vanaf $ 14,99 voor 300 minuten, en biedt pakket-add-ons met noodhulp."

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

"Metro van T-Mobile is een totaaloplossing met een maandelijks tarief van $ 40, inclusief onbeperkt bellen, sms'en en 10 GB 4G LTE-gegevens."

Best Basic: Consumer Cellular

"Consumer Cellular begint met tarieven zo laag als $20 per maand voor onbeperkt bellen en sms'en en 1 GB data."

Best Flexible: US Mobile

"Klanten zouden naar US Mobile moeten kijken voor een draadloze provider die een brede selectie van buckets biedt om het juiste plan samen te stellen."

Beste Reiziger: AT&T

"Klanten die genieten van hun gouden jaren door te reizen, moeten kijken naar het maandelijkse prepaid-aanbod van $ 40 van AT&T."

Beste data: Boost Mobile

"Boost Mobile biedt een aantrekkelijke oplossing zonder franje en inclusief belastingen en toeslagen rechtstreeks in het tariefplan."

Het beste mobiele abonnement voor senioren is binnen handbereik. Ongeacht uw leeftijd of type mobiele telefoon, er is een abonnement dat perfect bij u past. De dingen die u in gedachten moet houden bij het zoeken naar uw droom mobiele service zijn de volgende: Gebruikt u een standaard of slim apparaat? (Als je hulp nodig hebt bij het nemen van een beslissing, kan onze lijst met beste mobiele telefoons voor senioren je helpen.) Gaat u internationaal reizen? Liever een contract, prepaid of geen contract systeem? Tot slot, wat is een comfortabele prijsklasse?

Als je weet welk type dekking nodig is, is het tijd om verschillende bedrijven te onderzoeken. De meest flexibele, goedkope optie is via een bedrijf als US Mobile. De kosten zijn laag en het bouwbare pakket van het bedrijf is geschikt voor alle budgetten en telefoontypes. Maar als reizen over de hele wereld uw roeping is na uw pensionering, heeft AT&T een solide reizigersplan dat perfect is voor senioren en waarmee u geld kunt besparen in het buitenland.

Hier is onze lijst met de beste mobiele abonnementen voor senioren.

Beste algemeen: T-Mobile

Image
Image

Het tariefplan voor een "generatie van regelovertreders" genoemd, is het onbeperkte Magenta 55+-abonnement van T-Mobile een opvallende deal met onbeperkt bellen, sms'en en LTE-gegevens voor $ 70 per maand voor twee lijnen.

Zonder belastingen of toeslagen die op de rekening worden geplakt, is de afschrijving van $ 70 hetzelfde aantal dat u elke maand zou moeten zien, waardoor budgetteren een stuk eenvoudiger wordt.

Buiten het ingestelde tarief voegt T-Mobile onbeperkte videostreaming toe met dvd-kwaliteit (480p) en internationale roaming in zowel Canada als Mexico met 5 GB LTE-gegevens.

Bovendien zullen gepensioneerden kennis nemen van de 60 minuten gratis wifi aan boord tijdens een vlucht met Gogo. Klanten kunnen hun apparaten ook zonder extra kosten in een mobiele hotspot veranderen.

Met bijna 50 procent besparingen in vergelijking met de tarieven van toonaangevende concurrenten, zouden wereldreizigers en gebruikers van zware data massaal naar dit T-Mobile-abonnement moeten gaan.

Andere opties omvatten een iets minder robuust plan genaamd Essentials 55+ voor $ 55 per maand voor twee lijnen. Er is ook een Magenta Max 55+ abonnement voor $ 90 per maand voor twee lijnen die UHD-streaming, 40 GB 4G LTE-gegevens en meer toevoegt.

Beste noodplan: levendig (voorheen GreatCall)

Image
Image

Lively, voorheen bekend als GreatCall, is een uitstekende optie voor oudere klanten die op zoek zijn naar een mobiel abonnement dat goed is voor laag maandelijks gebruik, en de noodfuncties stellen de gebruikers en familieleden gerust.

Lively biedt een Value Talk & Text-abonnement voor $ 14,99 voor 300 minuten en 10 cent per sms, en een Unlimited Talk & Text-abonnement voor $ 19,99 per maand met onbeperkte minuten en onbeperkt sms'en.

Om je telefoonabonnement te voltooien, kies je een data-optie: 100 MB voor $ 2,49 per maand, 500 MB voor $ 5 per maand, 3 GB voor $ 10 per maand, 5 GB voor $ 15 per maand en onbeperkt voor $30 per maand.

Maar Lively schittert echt met zijn urgente responsaanbiedingen, bekend als Lively He alth and Safety-pakketten, waarmee gebruikers onmiddellijk toegang hebben tot noodhulp, medische vragen stellen, een slotenmaker oproepen en meer.

Het Basic Lively He alth and Safety-pakket kost $ 19,99 en omvat een urgentieservice, terwijl het $ 24,99 Preferred-pakket een "Lively Link" toevoegt, die aangewezen dierbaren waarschuwt wanneer u toegang krijgt tot de dringende responsservice. Een Ultimate-pakket van $ 34,99 omvat ook toegang tot een live-operator.

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

Image
Image

Voor een no-nonsense oplossing op prepaid, kijk naar Metro by T-Mobile voor een one-stop-abonnement dat een maandelijks tarief van $ 40 biedt, inclusief onbeperkt bellen, sms'en en 5 GB high-speed data.

Meeliften op het landelijke 5G-netwerk van T-Mobile, kunnen Metro by T-Mobile-klanten gerust zijn, wetende dat alle belastingen en regelgevende kosten al in de rekening zijn inbegrepen, dus $ 40 is elke maand hetzelfde tarief.

Het duurste abonnement - $ 60/maand - voegt veel extra's toe, zoals een Music Unlimited-abonnement, 15 GB hotspotgegevens en een Amazon Prime-lidmaatschap.

Als prepaid-provider moeten klanten het apparaat wel meteen kopen, waarbij de prijzen variëren afhankelijk van het apparaat, hoewel Metro by T-Mobile wel een oplossing biedt om je eigen apparaat mee te nemen om de initiële kosten over te slaan van een nieuwe telefoon.

Beste basis: mobiel voor consumenten

Image
Image

Consumer Cellular is gericht op het oudere publiek en is een vereenvoudigde verkoper van mobiele telefoons die een gemakkelijk te begrijpen oplossing biedt voor het selecteren van een mobiele provider.

Individuele gebruikers kunnen beginnen met tarieven vanaf $ 20 per maand voor onbeperkt bellen en sms'en en 1 GB aan data, terwijl een abonnement met twee lijnen dezelfde data en minuten deelt, de kosten opdrijven tot $ 40 per maand.

Als extra bonus heeft Consumer Cellular een gevestigde relatie met AARP, dus er is 5 procent korting op de maandelijkse service voor elk bestaand AARP-lid.

Een ander hoogtepunt van Consumer Cellular is de mogelijkheid om elke maand een nieuw abonnement te selecteren, zodat u uw toegewezen maandelijkse minuten en gegevens kunt aanpassen voor het geval u op reis bent of vindt dat u te veel of te veel uitgeeft weinig voor uw maandelijkse behoeften.

Beste flexibele: VS mobiel

Image
Image

Voor een echt flexibele oplossing moeten mobiele klanten bij US Mobile terecht voor een draadloze provider die een brede selectie van buckets biedt om het juiste plan voor u samen te stellen.

Met prijzen vanaf $ 2 voor 75 minuten, $ 1,50 voor 50 sms'jes en $ 2 voor 100 MB aan data, is het gemakkelijk om meteen te zien hoe flexibel en goedkoop US Mobile kan zijn. Als alternatief kunnen de prijzen oplopen tot $ 8 voor onbeperkte minuten, $ 6 voor onbeperkt sms'en en $ 26 voor 15 GB 5G-gegevens. Als je de voorkeur geeft aan onbeperkt alles, is er een Unlimited Basic talk-, sms- en data-abonnement voor $ 35 per maand, dat da alt tot $ 30 per lijn voor twee lijnen, $ 25 per lijn voor drie lijnen en $ 20 per lijn voor vier of meer lijnen.

Om het u gemakkelijker te maken, biedt US Mobile een risicovrije proefperiode van 14 dagen om er zeker van te zijn dat u het juiste abonnement en de juiste provider hebt, met de belofte van een volledige terugbetaling als u dat niet bent helemaal tevreden.

Klanten die US Mobile selecteren, kunnen hun eigen apparaat leveren, maar moeten een US Mobile-simkaart kopen voor een nominaal bedrag van $ 3,99 om de service te activeren.

Beste Reiziger: AT&T

Image
Image

Klanten die genieten van hun gouden jaren door te reizen, moeten kijken naar AT&T's maandelijkse prepaid-aanbieding van $ 40.

Voor die prijs kunnen AT&T-klanten onbeperkt bellen en sms'en in en tussen de VS, Mexico en Canada.

Internationale reizigers kunnen ook profiteren van internationale sms-berichten in Mexico, Canada en vanuit de VS naar meer dan 200 landen. Wat betreft gegevens, AT&T biedt 15 GB aan 5G-gegevens die goed zijn voor gebruik in heel Noord-Amerika, en alle ongebruikte gegevens worden doorgeschoven voor een verlengingsperiode van 30 dagen.

Met landelijke dekking op het 5G-netwerk van AT&T en gebruik zonder franje overal in Noord-Amerika, is de prepaid-optie van AT&T een geweldige keuze om de wereld te zien.

Beste gegevens: mobiele boost

Image
Image

Voor de mobiele senioren onder ons biedt Boost Mobile een aantrekkelijke oplossing zonder franjes en inclusief belastingen en toeslagen rechtstreeks in het tariefplan.

Klanten die kiezen voor het Go Unlimited-abonnement van $ 50, ontvangen onbeperkt bellen en sms'en en 35 GB LTE-gegevens. De toevoeging van een mobiele hotspot van 12 GB voegt nog meer waarde toe aan het toch al geweldige aanbod van Boost, en het toevoegen van een tweede regel kost slechts $ 30 per maand.

Nadat uw maandelijkse gegevenstoewijzing is overschreden, wordt u voor de rest van de maand teruggebracht naar 2G-gegevenssnelheden.

Aanbevolen: