De 7 beste goedkope mobiele telefoonabonnementen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste goedkope mobiele telefoonabonnementen van 2022
De 7 beste goedkope mobiele telefoonabonnementen van 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste algemeen: Ting

"Ting is een draadloze wederverkoper die op de 4G LTE-netwerken van T-Mobile werkt en verreweg de goedkoopste is."

Beste persoon: Google Fi

"Google Fi is een goedkope optie met veel hoogtepunten."

Beste prepaid: Mint Mobile

"Mint Mobile wordt geleverd met onbeperkt bellen en sms'en, samen met landelijke 5G- en 4G LTE-dekking en een inbegrepen mobiele hotspot."

Beste voor streaming: Zichtbaar

"Visible draait op het netwerk van Verizon, zodat u de betrouwbare dekking van een grote telefoonmaatschappij kunt krijgen, maar voor een spotprijs."

Beste voor senioren: Consumer Cellular

"Consumer Cellular biedt tariefplannen voor senioren die de kosten tot een minimum beperken en gemoedsrust bieden."

Beste voor gezinnen: Cricket Wireless

"Cricket Wireless is een goedkopere oplossing die meelift op het AT&T-netwerk voor een meer budgetbewuste klant."

Best Unlimited: Boost Mobile

"Boost Mobile biedt het beste onbeperkte abonnement, dollar-voor-dollar."

Beste algemeen: Ting

Image
Image

Ting is een draadloze wederverkoper die werkt op de 4G LTE-netwerken van T-Mobile en veruit de goedkoopste is. In tegenstelling tot de meeste draadloze providers die voorverpakte abonnementen aanbieden, is het aanbod van Ting iets gevarieerder en meer op maat gemaakt.

Het Flex-abonnement kost $ 10 per maand per lijn en je beta alt $ 5 per GB aan data die je gebruikt. Het Set 5-abonnement kost $ 25 per maand per lijn en omvat 5 GB LTE/5G-gegevens en onbeperkt bellen en sms'en. Het Set 12-abonnement kost $ 35 per maand met 12 GB LTE/5G-gegevens en onbeperkt bellen en sms'en. Er zijn ook Unlimited- en Ollo Unlimited Pro-abonnementen die beginnen bij $ 45 (22 GB) en $ 55 (35 GB) per maand per regel.

Ting werkt op de netwerken van T-Mobile en biedt de nieuwste apparaten die direct of maandelijks kunnen worden gekocht.

Ontdek alles wat je moet weten over mobiele abonnementen als je twijfels hebt.

Beste persoon: Google Fi

Image
Image

Met een basistarief van $ 20 per maand voor onbeperkt bellen en sms'en in de VS is Google Fi een goedkope optie met veel hoogtepunten. In tegenstelling tot het meer traditionele providermodel dat vaste abonnementen biedt, rekent het flexibele abonnement van Google Fi u aan het einde van de maand $ 10 per GB aan, dus u beta alt alleen voor de gegevens die u gebruikt. Het is gemakkelijk om uw factuur vanaf het begin te berekenen, dus de verwachtingen zijn comfortabel en budgetteren is een fluitje van een cent.

Als je een onbeperkt abonnement wilt, begint het Simply Unlimited-niveau van Google Fi bij $ 50 per maand voor één lijn, $ 40 voor twee lijnen, $ 25 voor drie lijnen en $ 20 voor vier tot zes lijnen. Het Unlimited Plus-aanbod, dat voordelen biedt zoals gratis internationale data, begint bij $ 65 per lijn voor één lijn, $ 55 voor twee lijnen, $ 45 voor drie lijnen en $ 40 per lijn voor vier tot zes lijnen.

Er is slechts een kleine selectie van op Android gebaseerde telefoons beschikbaar, dus iPhone-fans hebben pech, maar als je het goed vindt met de apparaatselectie, werkt Google Fi op zowel de Sprint- als T-Mobile-netwerken voor het hele land 4G LTE- en 5G-dekking.

Beste prepaid: Mint mobiel

Image
Image

Mint Mobile biedt enkele van de laagste prijzen voor individuele abonnementen, met basistarieven van $15, $20, $25 en $30 per maand met abonnementen voor drie, zes en twaalf maanden. Elk mobiel pakket wordt geleverd met onbeperkt bellen en sms'en, landelijke 5G- en 4G LTE-dekking, een mobiele hotspot en 4 GB aan data om te beginnen (met de optie om uit te breiden naar 15 GB voor $ 25 per maand of onbeperkt voor $ 30). Meer gegevens nodig? Met één snelle sms kunt u uw account in re altime tegen een kleine vergoeding aanvullen.

Bovendien biedt Mint een behoorlijke hoeveelheid flexibiliteit met zijn plannen, waardoor je relatief gemakkelijk kunt schakelen tussen de verschillende datapakketten.

Om over te schakelen naar het Mint-netwerk, hoeft u zich alleen maar online aan te melden, uw abonnement te kiezen, uw mobiele apparaat te activeren en een nieuwe simkaart te installeren. Hoewel Mint een reeks smartphones op zijn site verkoopt, laat het bedrijf gebruikers ook hun huidige telefoonnummer en apparaat behouden, wat zorgt voor een naadloze overgang naar hun netwerk.

Vind je deze optie leuk? Lees onze lijst met de beste prepaid mobiele abonnementen door.

Beste voor streaming: Zichtbaar

Image
Image

Haal het beste van twee werelden: Visible draait op het netwerk van Verizon, zodat u tegen een voordelige prijs kunt genieten van de betrouwbare dekking van een grote telefoonmaatschappij. Visible biedt onbeperkt bellen, sms'en en datagebruik voor $ 30 per maand (geen belastingen of verborgen kosten, slechts één vast tarief). Naast dit basisplan biedt Visible Visible+ voor $ 45 per maand, inclusief alles van het basisplan, plus 5G Ultra Wideband, premium netwerkervaring en internationaal sms'en en bellen.

De belangrijkste trekpleister van de koerier zijn de algemene streamingmogelijkheden; met 5-12 Mbps krijg je in wezen supersnelle draadloze verbindingen en videostreaming zonder vertraging met 480p. De datapakketten van Visible maken van je telefoon ook een mobiele hotspot, zodat je op elk apparaat kunt genieten van onbeperkte datatoegang.

Bovendien ondersteunt Visible de meest recente Apple-modellen, van de 6/6s tot de nieuwste versies van de iPhone, samen met Samsung Galaxy S9/S9+ en SE-apparaten. Je kunt een nieuwe telefoon kopen of je huidige apparaat houden zolang het voldoet aan de compatibiliteitsvereisten van Visible en de meest recente software-updates heeft voltooid.

Beste voor senioren: consumenten mobiel

Image
Image

Voor die senioren die hun mobiele telefoon voornamelijk gebruiken voor snelle oproepen en noodgevallen, zijn robuuste data-abonnementen misschien niet nodig. Aanbieders zoals Consumer Cellular bieden tariefplannen voor deze leeftijdsgroep en hebben goedkope abonnementen die de kosten tot een minimum beperken en tegelijkertijd gemoedsrust bieden.

Consumer Cellular-prijzen beginnen bij ongeveer $ 20 per maand per lijn voor onbeperkt bellen en onbeperkt sms'en met 1 GB aan data. Er is ook een abonnement van $ 25 per maand met onbeperkt bellen en sms'en, maar met 3 GB gedeelde gegevens. Abonnementen kunnen oplopen tot $ 55 per maand per lijn met onbeperkte data, maar de lagere abonnementen zijn de beste oplossing voor de meeste Consumer Cellular-klanten.

Als je geen data nodig hebt, is er een onbeperkt gespreksplan voor $ 15 per maand.

Als bonus verbindt Consumer Cellular zich met AARP om zijn klanten een extra korting van 5 procent op de maandelijkse service te bieden. Klanten kunnen hun eigen apparaten meenemen, maar er is ook een brede selectie van de nieuwste apparaten, evenals flip-telefoons die zijn ontworpen met grotere knoppen en cijfers voor meer eenvoudige functionaliteit.

Wilt u enkele andere opties voor senioren bekijken? Bekijk onze gids voor de beste mobiele abonnementen voor senioren.

Beste voor gezinnen: Cricket Wireless

Image
Image

Een subsidie van AT&T, Cricket Wireless is een goedkopere oplossing die meelift op het AT&T-netwerk en minder dure tarieven heeft voor een meer budgetbewuste klant. De kostenbesparingen vallen meteen op voor een gezin van vier, met vier regels onbeperkte data voor slechts $ 100 (en dat is inclusief maandelijkse belastingen).

Met het Cricket-tariefplan krijg je onbeperkt praten, sms'en en data. Ook inbegrepen zijn onbeperkt sms'en vanuit de VS naar 37 landen, en onbeperkt bellen, sms'en en MMS-berichten van en naar Mexico en Canada naar de VS

Cricket biedt ook extra internationale abonnementen voor klanten die naar het buitenland reizen, plus een optioneel 15 GB mobiel hotspot-abonnement tegen een extra maandelijks bedrag.

Kun je nog steeds niet beslissen wat je wilt? Onze verzameling van de beste mobiele telefoonabonnementen voor gezinnen kan u ook helpen te vinden wat u zoekt.

Best Unlimited: Boost Mobile

Image
Image

Stel dat je in orde bent met het opofferen van een aantal extra's, zoals internationale roaming of een gespecialiseerde streamingdienst die gratis aan je abonnement is gekoppeld. In dat geval biedt Boost Mobile het beste onbeperkte abonnement, dollar-voor-dollar.

Met onbeperkt bellen, sms'en en 35 GB aan LTE-gegevens beschikbaar voor $ 50 per maand, omvat het abonnement 12 GB van een mobiele hotspot en streaming voor mobiel geoptimaliseerde HD-video tot 480p. Klanten kunnen upgraden voor een extra $ 10 per maand om de streamingkwaliteit te verhogen naar 1080p HD.

Misschien is het grootste hoogtepunt van het $ 50-abonnement van Boost het ontbreken van extra belastingen en toeslagen. Als het bedrijf $ 50 per maand zegt, is dat het exacte bedrag dat je elke maand op je rekening ziet staan totdat je overstapt.

Nadat je de 35 GB van je abonnement hebt verbruikt, worden de datasnelheden voor de rest van de maand teruggebracht tot 2G.

Aanbevolen: