De 7 beste prepaid mobiele telefoonabonnementen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste prepaid mobiele telefoonabonnementen van 2022
De 7 beste prepaid mobiele telefoonabonnementen van 2022
Anonim

The Rundown

  • Beste algemeen: Metro van T-Mobile, "De beste algemene tarieven voor prepaid-abonnees in het hele land."
  • Beste data-abonnement: Boost Mobile, "Onbeperkt bellen, sms'en en data-abonnementen van 35 GB beginnen bij $ 50 voor een enkele lijn en $ 90 per maand voor een gezin van drie. "
  • Best Basic: GoSmart Mobile, "Onbeperkt internationaal sms'en en onbeperkte 4G LTE-toegang tot zowel Facebook als Facebook Messenger."
  • Best Individual: T-Mobile, "De Simply Prepaid-optie is een uitstekende keuze voor individuele shoppers die op zoek zijn naar één enkele servicelijn."
  • Best Freedom: AT&T Prepaid, "Voor slechts $ 25 per maand krijgen klanten onbeperkt bellen en sms'en plus 8 GB aan snelle data."
  • Beste dekking: Verizon Wireless, "Beste in het land voor downloadsnelheden en ontvangst waar je die het meest nodig hebt."
  • Best Seniors: Consumer Cellular, "Een gemiddeld tariefplan voor twee personen kost ongeveer $ 55 per maand met 7 GB aan data."

Beste algemeen: Metro door T-Mobile

Image
Image

Met een groot aantal beschikbare opties voor één en familielijn, biedt Metro by T-Mobile de beste algemene tarieven voor prepaid-abonnees in de hele branche.

Of het nu gaat om een onbeperkt abonnement met vier regels voor $ 120 per maand of twee lijnen vanaf $ 80 per maand, Metro by T-Mobile omvat belastingen en video's naast onbeperkt bellen, sms'en en data. Er zijn ook minder dure aanbiedingen voor individuen of gezinnen, waaronder een aanbieding van $ 30 die onbeperkt bellen, sms'en en 5 GB aan gegevens toevoegt.

De meeste Metro by T-Mobile-abonnementen omvatten ook 4G LTE mobiele hotspot-connectiviteit, bellen via wifi en landelijke dekking, dankzij het kust-tot-kustnetwerk van moederbedrijf T-Mobile.

Als prepaid- of "pay-as-you-go"-gebruiker kunt u verwachten dat u de volledige prijs beta alt voor de aankoop van een apparaat, inclusief vlaggenschip-smartphones zoals de Samsung Galaxy S21 FE 5G of Apple iPhone 13. tegelijkertijd kunt u op elk gewenst moment uw eigen compatibele smartphone aansluiten op uw Metro by T-Mobile-lijn.

Beste data-abonnement: boost mobiel

Image
Image

Als je op zoek bent naar veel data met een heleboel extra voordelen, kijk dan naar Boost Mobile voor geweldige prijzen en royale data voor het hele gezin.

Abonnementen met onbeperkt bellen, sms'en en 35 GB LTE-gegevens beginnen bij $ 50 voor een enkele lijn en $ 90 per maand voor een gezin van drie, naast een mobiele hotspot van 12 GB. (Nadat je meer dan 35 GB aan data hebt, worden de snelheden verlaagd.)

Een aanbieding van $60 voegt HD-videostreaming en een mobiele hotspot van 30 GB toe. Voeg internationaal bellen naar Mexico toe voor slechts $ 5 per maand per lijn.

Ondersteund door moederbedrijf DISH, bereikt het Boost-netwerk bijna elke hoek van de VS voor landelijke dekking.

Beste basis: GoSmart Mobile

Image
Image

Als het gaat om de basis, kijk dan naar GoSmart Mobile voor een prepaid abonnement dat budgetvriendelijke tarieven biedt met een paar opvallende extra's.

Vanaf $ 15 per maand voor onbeperkt bellen, sms'en en 250 MB aan data, springt GoSmart maar liefst $ 55 per maand, waardoor onbeperkte data en een 10 GB mobiele hotspot, samen met een internationaal beltegoed van $ 10,- mogelijk wordt.

Hoewel de beperking van de datasnelheid opv alt, geldt dit ook voor GoSmart's onbeperkte internationale sms'en en onbeperkte 4G LTE-toegang tot zowel Facebook als Facebook Messenger.

Welke van de GoSmart-abonnementen je ook hebt, elke klant krijgt onbeperkt gebruik van het Facebook-platform. Om 4G LTE-toegang tot Facebook te krijgen, moet je een 4G LTE-compatibel apparaat hebben en moet je dit alleen doen, aangezien GoSmart alleen de service en de simkaart levert.

Beste persoon: T-Mobile

Image
Image

Hoewel de concurrentie op het gebied van prepaid hevig is, is de optie Simply Prepaid een uitstekende keuze voor individuele shoppers die op zoek zijn naar één enkele servicelijn.

Met onbeperkt bellen, sms'en en tot 10 GB 4G LTE-gegevens voor $ 40 per maand, hebben klanten met dit abonnement de mogelijkheid om hun eigen apparaat mee te nemen of er een rechtstreeks bij de provider te kopen.

Als je net iets hoger wilt springen om onbeperkte data en onbeperkte mobiele hotspot-connectiviteit toe te voegen, kies dan voor het onbeperkte maandelijkse tariefplan van $ 50. Er is ook een Unlimited Plus-abonnement voor $ 60 per maand met onbeperkte data en tot 10 GB 4G LTE mobiele hotspot-connectiviteit.

Een internationaal abonnement van $ 15 is ook beschikbaar, waarmee u onbeperkt kunt bellen naar meer dan 70 landen; een extra $ 5 levert u internationale roaming op in Mexico en Canada.

Als u beperkte gegevensbehoeften heeft en op zoek bent naar een echt kosteneffectief abonnement, overweeg dan de voordelige opties van T-Mobile Connect: een prepaidabonnement van $ 15 per maand met onbeperkt bellen en sms'en, plus maximaal 3 GB hogesnelheidsdata of een prepaidabonnement van $ 25 per maand met maximaal 6 GB hogesnelheidsdata. Met deze plannen belooft T-Mobile uw data tot 2025 elk jaar met 500 MB te vergroten.

Beste vrijheid: AT&T Prepaid

Image
Image

AT&T is niet het eerste bedrijf dat in je opkomt als het gaat om prepaid mobiele diensten, maar het zou een overweging moeten zijn. AT&T heeft verschillende plannen om uit te kiezen voor verschillende budgetten en databehoeften.

Het abonnement dat de beste deal biedt in de AT&T-reeks is het $ 25 per maand (vooraf betaald voor 12 maanden) onbeperkt bellen en sms'en met 16 GB aan snelle data.

Als je denkt dat je meer high-speed data nodig hebt, of als je je mobiele apparaat als draadloze hotspot wilt gebruiken, biedt AT&T ook een onbeperkt gespreks-, sms- en data-abonnement (inclusief de mogelijkheid om mobiele hotspotgegevens toe te voegen) voor slechts $ 50 per maand (wanneer u AutoPay selecteert).

Extra kortingen zijn van toepassing op degenen die meerdere lijnen hebben. AT&T biedt $20 korting per lijn per maand met een gezinsabonnement.

Wilt u meer recensies over gezinsabonnementen lezen? Bekijk onze selectie voor de beste mobiele telefoonabonnementen voor het hele gezin.

Beste dekking: Verizon Wireless

Image
Image

De tarieven zijn misschien niet altijd de meest concurrerende, maar het is moeilijk om te twijfelen aan de toewijding van Verizon aan zijn netwerk, waardoor het de beste keuze is voor prepaidklanten.

Verizon's populairste prepaidabonnementen beginnen bij $40 voor de eerste regel en bieden onbeperkt bellen, sms'en en 5 GB aan data; abonnementsprijzen gaan helemaal tot $ 75 voor een individuele lijn met onbeperkte 5G Ultra Wideband-gegevens.

Hoe langer je bij een abonnement blijft, hoe meer je bespaart. Het abonnement van $ 40 da alt bijvoorbeeld tot $ 30 per maand na drie maanden en $ 25 per maand na negen maanden (dit is inclusief een AutoPay-korting van $ 5).

Elk tariefplan biedt onbeperkt sms'en naar meer dan 200 landen over de hele wereld, terwijl de hogere abonnementen onbeperkt bellen van en naar zowel Mexico als Canada omvatten. Gezinsabonnementen zijn ook beschikbaar tegen alle tarieven, en u kunt maximaal vijf regels toevoegen.

Gelukkig komen de hogere kosten overeen met een sterkere dekking, aangezien het netwerk van Verizon algemeen wordt beschouwd als het beste in het land voor downloadsnelheden en ontvangst waar en wanneer u het het meest nodig hebt.

Beste senioren: consumenten mobiel

Image
Image

Voor senioren die geen contract willen met een prepaid mobiel abonnement, is Consumer Cellular wat u zoekt.

Ontworpen met de oudere gebruiker in het achterhoofd, kunnen klanten kiezen voor abonnementen met één, twee of drie lijnen met datastappen van 1 GB, 3 GB, 7 GB, 10 GB of 15 GB gedeelde data, of ze kunnen onbeperkt data kiezen. Als je geen data-abonnement nodig hebt, kies dan voor een abonnement met onbeperkt praten voor $ 15 per maand.

Een gemiddeld tariefplan voor twee personen kost $ 60 per maand met 10 GB gedeelde data. De deal wordt nog aantrekkelijker voor AARP-leden die 5 procent kunnen besparen op hun maandelijkse service.

Gelukkig ben je nooit getrouwd met slechts één abonnement, aangezien Consumer Cellular klanten in staat stelt om elke maand van abonnement te veranderen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

Klanten hebben de mogelijkheid om apparaten rechtstreeks bij Consumer Cellular te kopen, inclusief flip-telefoons die speciaal zijn ontworpen voor een oudere klant met grotere knoppen en schermen, evenals nieuwere vlaggenschipapparaten zoals de iPhone 13 en de nieuwste Samsung-telefoons.

Wilt u enkele andere opties voor senioren bekijken? Bekijk onze gids voor de beste mobiele abonnementen voor senioren.

Aanbevolen: