Getest door experts: de 7 beste reismuizen in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 7 beste reismuizen in 2022
Getest door experts: de 7 beste reismuizen in 2022
Anonim

Als je altijd onderweg bent, is het bezit van een van de beste reismuizen cruciaal. Met reismuizen kunnen uw polsen overal het comfort van uw thuiscomputer hebben. Deze muizen maken verbinding met uw laptop (en kunnen verbinding maken met uw desktop), waardoor er meer mobiliteit ontstaat dan met het traditionele trackpad.

Draden zijn belangrijk. Als er geen lang snoer is om te ontwarren tijdens het woon-werkverkeer, weet je dat je een geweldige reismuis hebt. Er zijn opties met intrekbare snoeren zoals de Sabrent Mini Travel Mouse, of draadloze opties zoals de VicTsing draadloze muis en muismat, die wordt geleverd met een muismat!

U kunt uw behoeften aanpassen bij het kiezen van de beste reismuizen voor u!

Beste draadloos: VicTsing draadloze muis

Image
Image

De VicTsing heeft zoveel functies ingepakt dat het bijna ondoorgrondelijk is dat deze kleine muis zo budgetvriendelijk is. Laten we ze even op een rijtje zetten: de muis wordt geleverd met vijf instelbare geoptimaliseerde CPI-instellingen (die de volgsnelheid van de muis aangeven) - 800, 1200, 1600, 2000 en 2400. Als je eenmaal de gevoeligheid goed hebt ingesteld, kun je er zeker van zijn dat het ding gaan lang mee sinds het bedrijf het heeft getest voor 5.000, 000 toetsaanslagen. De 2,4 GHz draadloze verbinding en de geoptimaliseerde chip zorgen voor draadloze connectiviteit tot op 10 meter afstand. De ergonomie is ook doordacht met sleuven en inkepingen voor elke vinger, terwijl de levensduur van de batterij zorgt voor het meest mogelijke spel op een enkele AAA. Ten slotte ondersteunt de muis vrijwel elk besturingssysteem onder de zon met compatibiliteit voor Windows, Mac en zelfs Linux.

"Wat betreft comfort was dit onze favoriete reismuis die we hebben getest, omdat de muis groeven heeft die zijn ontworpen voor zelfs de kleinere vingers van de rechterhand. " - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste compact: Logitech Ultrathin Touch Mouse T630

Image
Image

Logitech's Ultrathin Touch Mouse T630 is draadloos, weegt 6,88 gram en meet 1,73 x 5,43 x 4,09 inch. De draagbare T630 is ongeveer zo groot als een creditcard en is gebouwd met een geborstelde metalen behuizing en een glad, zijdeachtig oppervlak. In tegenstelling tot andere draagbare muizen op de lijst, bevat het draadloze Bluetooth-technologie voor connectiviteit en laadt het via USB op in slechts enkele minuten. Het apparaat beschikt over intuïtieve gebaren met Windows 8, zoals het vergroten van afbeeldingen en scrollen.

Merk op dat, aangezien er geen universele compatibele eenheid is, de T630 in twee versies wordt geleverd voor Mac en Windows.

"Onze enige zorg in termen van prestaties met de Logitech was de scroll-knop. Het voelde schokkerig, zelfs met optimale instellingen op het Configuratiescherm. " - Rebecca Isaacs, Product Tester

Image
Image

Beste budget: Sabrent Mini Travel USB optische muis

Image
Image

Sabrent's Mini Travel USB optische muis is de beste op de lijst voor betaalbaarheid. Dit is de muis die zowel qua prijs als waarde de middenweg treft; je beta alt een betaalbare prijs voor een van de best beoordeelde reismuizen op Amazon tot nu toe.

De bedrade mini-reismuis van Sabrent heeft een "plug-and-play" -functie waarbij er geen software nodig is voor installatie: hij is compatibel met zowel je pc als je Mac. Het ultradraagbare ontwerp betekent dat het slechts 1,5 gram weegt en 2,44 x 6,46 x 1,57 inch meet. Het bevat een robuust en lichtgewicht ABS voor geruisloos klikken, een multifunctioneel wiel en een 1200 DPI voor optische trackingprecisie.

Merk op dat het alleen in het zwart wordt geleverd.

"Het is belangrijk om te onthouden dat dit een bedrade, ergonomische muis is die afhankelijk is van een USB-poortverbinding. Dus hoewel er geen batterijen nodig zijn, kan het problematisch zijn als je meer dan 25 inch nodig hebt. kabel biedt. " - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste voor comfort: Microsoft RVF-00052 Arc Touch Mouse

Image
Image

Veruit een van de meest interessante en baanbrekende reismuizen die er zijn, is de RVF-00052 Arc Touch Mouse van Microsoft. Het is gebouwd met een flexibel gebogen ontwerp dat kan worden gemanipuleerd en gebogen om naar uw comfort te verdraaien, en ook plat kan worden gemaakt voor eenvoudige opslag.

Microsoft's Arc Touch Mouse heeft geen fysiek scrollwiel, maar reageert met precisie op de bewegingssnelheid van je vinger op de sensor. Het gebruikt een lichte trillingsfeedback om door uw documenten en webpagina's te scannen. De RVF-00052 bevat BlueTrack-technologie, ontworpen met de combinatie van optische en precisielasers, waardoor hij aan elk oppervlak kan worden aangepast.

Bovendien bevat deze muis twee AAA-batterijen met een batterijlevensduur van maximaal zes maanden en is hij compatibel met de meest recente besturingssystemen op de markt.

"Hoewel het op meerdere oppervlakken kan werken, verwacht u enige opoffering van de sensorische technologie, vooral op meer geharde oppervlakken zoals bureaus van imitatiehout. " - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste ontwerp: Verbatim Mini Travel optische muis Metro-serie

Image
Image

De kleine Verbatim Mini optische reismuis meet 8,5 x 1,5 x 4,9 inch en weegt slechts drie ons. Het beschikt over een intrekbare USB-kabel en biedt een USB 2.0-interface die compatibel is met USB 1.1. poorten. Het werkt met alle moderne besturingssystemen over de hele linie, inclusief Mac OSX, Windows 7 en Linux kernel 2.6 en hoger. In tegenstelling tot sommige andere muizen op de lijst, biedt de Verbatim een beperkte garantie van één jaar voor het geval er iets misgaat met uw muis. Kopers houden van het product vanwege het kleine veelzijdige ontwerp. De kleuren zijn er in zwart, blauw, roze, paars, rood en groen.

Beste bekabeld: Targus kabelopslag optische muis AMU76US

Image
Image

Targus' optische muis met snoeropberger AMU76US heeft een ergonomische vorm en ontwerp, een intrekbare USB-kabel en 1.000 DPI optische sensoren. De Targus Cord-Storing Optical Mouse AMU76US weegt slechts 3,2 gram en meet 2,25 x 1,5 x 4,25 inch. Het wordt geleverd in een zwart en grijs ontwerp en is compatibel met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Wordt geleverd met een jaar garantie.

Beste voor gaming: Logitech G403

Image
Image

Razer heeft zijn plaats op deze lijsten verdiend als een soort industriestandaard voor mainstream gaming-uitrusting. Maar na het doorzoeken van het bereik, gingen we uiteindelijk met een van Logitech's beste gaming-rossen. De G403 wordt geleverd met zijn eigen reeks indrukwekkende specificaties: een responssnelheid van 1 ms van 1000 Hz (zowel draadloos als op USB), een glijcoëfficiënt die zelfs thuisbekabelde muizen evenaart, een duurzaamheidsclassificatie van 20 miljoen klikken, een 32- bit ARM-processor, evenals de mogelijkheid om de LED-kleur aan te passen tot 16.8 miljoen verschillende manieren. En als de batterij bijna leeg is, kunt u tegelijkertijd opladen en bekabeld werken. Maar ons favoriete onderdeel hiervan is dat het ding er niet onnodig flitsend uitziet zoals de meeste gamingmuizen, dus het zal net zo thuis zijn bij het beantwoorden van e-mails in de trein als bij het bezit van FPS-tegenstanders in je hotelkamer.

Waar moet je op letten bij een reismuis

Intrekbaar snoer

Kies een reismuis die wordt geleverd met een intrekbare USB-kabel als je een bedrade muis nodig hebt. Het mooie van een intrekbare USB-kabel is dat het veel gemakkelijker is om de muis in te pakken en op te bergen in de beperkte ruimte waarmee je werkt.

Image
Image

Draadloos

Als je het niet erg vindt om extra batterijen in te pakken, zijn draadloze muizen goede reisgenoten. Omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over kabels, kunt u de muis op elk geschikt oppervlak plaatsen. Zoek er een die Bluetooth gebruikt in plaats van een eigen verbinding als u zich geen zorgen wilt maken over dongles.

Optisch versus laser

Optische muizen zijn minder nauwkeurig en gevoelig dan lasermuizen, maar ze werken beter op een groter aantal oppervlakken. Als je denkt dat je niet altijd een perfect oppervlak beschikbaar hebt, en je wilt niet met een stevige muismat slepen, kies dan voor een optische muis of een hybride.

Aanbevolen: