Getest door experts: de 9 beste thuiswerkproducten in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 9 beste thuiswerkproducten in 2022
Getest door experts: de 9 beste thuiswerkproducten in 2022
Anonim

Steeds meer mensen werken op afstand en zijn op zoek naar de beste thuiswerkproducten om hun efficiëntie te maximaliseren. Het verkrijgen van kwaliteitsuitrusting die bij u past in uw thuiskantoor is net zo, zo niet belangrijker, dan in een gedeeld kantoor, waar u meer kans heeft op de ondersteuning van een IT-afdeling als er iets misgaat.

Inbellen bij vergaderingen kan een groot gedoe zijn als je niet goed bent uitgerust, en er is niets vervelender (of mogelijk gênant) dan moeite hebben om gehoord te worden omdat je niet een van de beste microfoons gebruikt, of omgaan met flikkerende of laggy video in het midden van een presentatie. En goede technologie is niet de enige overweging; ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt, is essentieel om ervoor te zorgen dat u efficiënt bent. Het is een stuk moeilijker om documenten op te stellen of budgetten te plannen als je constant wordt afgeleid door de knik in je rug van de goedkope, oncomfortabele bureaustoel die vastzit voor je bureau.

Beste laptop: Dell XPS 13 (9370)

Image
Image

Als u (of uw bedrijf) beter werkt in het Windows-ecosysteem, is Dell's nieuwste versie van de XPS 13 een fantastische optie. Goed gespecificeerd voor productiviteit met een krachtige 8e generatie Intel-processor, een royale 16 GB RAM en een redelijk ruime 256 GB SSD, het is een beest voor multitasking, videostreaming en het omgaan met de overvloed aan Google Spreadsheets en Documenten-tabbladen die het moderne kantoor nodig heeft.

De XPS 13 heeft ook een prachtig 13-inch scherm dat kan worden geüpgraded tot een resolutie van 4K, waardoor het een van de scherpste laptopschermen is die er zijn. En met een gewicht van slechts 2,7 pond en slechts 0,3 tot 0,46 inch dik, is hij ongelooflijk draagbaar voor het geval u naar kantoor moet pendelen (of gewoon naar de keuken, zodat uw workflow niet wordt onderbroken terwijl de koffie wordt gezet). In zijn recensie prees Andrew de XPS 13 om zijn weelderige ontwerp, uitstekende audio en kleine voetafdruk.

"De Dell XPS 13 is een van de beste lichte maar premium laptops die je vandaag kunt kopen. " - Andrew Hayward, producttester

Beste monitor: LG 27UK850-W-monitor

Image
Image

Als je thuis een werkopstelling hebt, heb je een goede monitor nodig. De 27-inch LG 27UK850-W voldoet aan alle eisen voor een best-in-class multifunctioneel beeldscherm. De 4K Ultra HD-resolutie (3840 x 2160 pixels) geeft u een uitstekende beeldkwaliteit en het in-plane switching (IPS)-paneel zorgt voor kijkhoeken van 178 graden en nauwkeurige, levendige kleuren.

Deze monitor ondersteunt ook High Dynamic Range (HDR)-technologie, en hoewel het misschien niet de piekhelderheid en het kleurbereik bereikt waar sommige liefhebbers van HDR-modus naar op zoek zijn, levert de monitor een uitstekende ervaring voor zowel het bekijken van media als professionele foto's of videobewerking.

Onze recensent wees op een aantal functies die vergelijkbare modellen (vooral de 27UK650) niet hebben: ingebouwde luidsprekers en een USB-C-poort. De USB-C-ingang geeft hem extra veelzijdigheid voor het aansluiten op en opladen van hedendaagse laptops en andere apparaten. Alles bij elkaar opgeteld, krijgt u de premiumfuncties en prestaties waarvoor u beta alt met de LG 27UK850.

"Zelfs zonder HDR is het reguliere SDR-contrast en kleurbereik op deze monitor nog steeds uitstekend." - Bill Loguidice, producttester

Beste Bluetooth-headset: Mpow Pro Trucker Bluetooth-headset BH015B

Image
Image

Comfortabel om te dragen en in staat om uitzonderlijke audiokwaliteit te leveren, MPOW's Pro BH015B is een geweldige draadloze headset voor elke omgeving, en hij blinkt uit in het thuiskantoor. Dit is grotendeels te danken aan de kwaliteit van de meegeleverde boommicrofoon, met zijn vier ruisonderdrukkende microfoons en geïntegreerde volumeknoppen. En bij een vedergewicht 1.4oz, het is een van de weinige Bluetooth-headsets waarvan je misschien vergeet dat je hem draagt.

De Pro heeft ook een uitstekende batterijduur van 12 uur, zodat hij zelfs de meest intensieve werkmarathons aankan. Het is ook schrikbarend betaalbaar, gezien de aandacht voor detail, functies en ontwerpaccenten verpakt in dit lichtgewicht juweeltje, en gemakkelijk aan te bevelen voor iedereen die geen fortuin wil uitgeven om verbonden te blijven met hun collega's terwijl ze op afstand werken. Tijdens het testen was onze recensent onder de indruk van de kwaliteit van de Pro voor deze prijs, en noemde het een van de beste beschikbare Bluetooth-headsets.

"Als u op zoek bent naar een goedkope Bluetooth-headset, of als u er een paar wilt kopen om een team in uw bedrijf uit te rusten, is dit een goede keuze." - Jason Schneider, producttester

Beste webcam: Logitech C920 HD Pro-webcam

Image
Image

Als je laptop niet standaard is uitgerust met een webcam (of te slordig is voor normaal gebruik), of als je thuis een desktop-pc gebruikt, heb je vrijwel zeker een speciale webcam nodig om te skypen of in te bellen vergaderingen als u thuis werkt. De Logitech HD Pro heeft een perfecte balans tussen kwaliteit en waarde, is redelijk geprijsd, maar kan uitstekende 1080p-video leveren met 30 frames per seconde met tweekanaals stereogeluid.

Een van de meest over het hoofd geziene, maar belangrijkste kenmerken van een webcam is de verstelbaarheid, en hier levert de HD Pro in schoppen. Het wordt geleverd met een universele clip om het gemakkelijk in een laptop of monitor te klikken, en heeft ook een ongelooflijk handige 360-graden draaibare basis en scharnierende ondersteuning, zodat je het in de perfecte hoek kunt draaien, ongeacht je opstelling. James, onze producttester, hield van het strakke ontwerp en echte HD, en prees ook de kwaliteitsaudio die de Pro kon vastleggen.

"Met echte HD en kwaliteitsaudio is de Logitech C920 Pro HD Webcam een uitstekende webcam. " - James Huenink, producttester

Beste printer/kopieerapparaat/scanner: Brother MFC-J985DW-printer

Image
Image

Hoewel hardcopy in het informatietijdperk misschien wat verouderd aanvoelt, is een geweldige alles-in-één printer een absolute noodzaak voor zelfs het modernste thuiskantoor. Brother's geweldige MFC-J985DW is een uitgebreide oplossing voor al uw printbehoeften en levert scherpe, supersnelle tekstprints zonder een enorme hoeveelheid inkt te verslinden. Het scant en kopieert ook in een belachelijk hoog tempo en bevat een aantal essentiële extra's, zoals dubbelzijdig (dubbelzijdig) afdrukken en draadloos afdrukken vanaf apparaten via AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Brother iPrint&Scan en Wi-Fi Direct.

Het echte opvallende kenmerk van de MFC-J985DW is echter de INKvestment-technologie van Brother. Deze cartridges zorgen voor ongelooflijk efficiënt printen, wat betekent dat de kosten per pagina een van de laagste zijn van alle momenteel geproduceerde printers. Elke cartridge kan 2.400 zwarte pagina's of 1.200 kleurenpagina's produceren tegen een belachelijk lage één cent per pagina voor zwart en vijf cent per pagina in kleur. Die knipoog naar kostenefficiëntie betekent dat deze Brother-printer op de lange termijn een van de meest betaalbare opties is die er zijn. Na het grondig te hebben getest voor beoordeling, was Will dol op de snelheid en kwaliteit van de Brother en werd hij overweldigd door de INKvestment-cartridges met hoge capaciteit.

"Het voelde alsof we de inktvoorraad met hoge capaciteit nauwelijks hadden gedeukt na ons rigoureuze testproces." - Will Fulton, producttester

Beste draadloze muis en toetsenbord: Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard

Image
Image

Typen op het toetsenbord van je laptop en het gebruik van je trackpad kan een hele opgave zijn als je thuis werkt. Maak je leven net een beetje makkelijker door te investeren in een solide draadloze muis en toetsenbordcombinatie van Logitech. Het MX Keys-toetsenbord en de Master 3-muis bieden schone en onopvallende vormfactoren die professionaliteit uitstralen.

De MX Keys is een onopvallend membraantoetsenbord dat de volledige functionaliteit biedt van een toetsenbord dat u op kantoor zou aantreffen, en de afgeronde randen en de afwerking van geborsteld aluminium zijn zeer scherp. Zelfs liefhebbers van doorgewinterde mechanische toetsenborden zullen weinig te klagen hebben over de scherpe en nauwkeurige feedback van de verlichte toetsen.

De MX Master 3-muis is de nieuwste versie in Logitech's line-up van op productiviteit geïnspireerde ontwerpen, hoewel het misschien de superhoge DPI-instellingen van de meeste gaming-georiënteerde muizen mist, maken de ergonomische vormfactor en slim gebaseerde knoppen deze muis ongelooflijk comfortabel in gebruik. Een opvallende functie is het scrollwiel dat in traditionele stappen werkt door het voorzichtig omhoog of omlaag te duwen, maar ontgrendelt en naar voren vliegt als je er een stevige duw op geeft. De muis heeft ook een discrete knop die onder je duim leeft en standaard al je actieve vensters weergeeft voor eenvoudig taakbeheer.

Beide apparaten zijn oplaadbaar via de meegeleverde USB-C-kabels en kunnen met uw apparaat worden gekoppeld via Bluetooth of met behulp van de meegeleverde 2,4 Ghz draadloze dongles. Dit zijn randapparatuur die is ontworpen met professionals in gedachten, en tenzij je linkshandig bent, is de aantrekkingskracht vrij duidelijk.

Beste zitkussen: Paars zitkussen

Image
Image

Als je de afgelopen jaren een matras hebt gekocht, heb je de naam Purple waarschijnlijk een of twee keer voorbij horen komen. De producten hebben allemaal een unieke paarse gearceerde gel die bedoeld is om al je drukpunten te wiegen. Maar het biedt tal van producten naast alleen matrassen.

Het paarse zitkussen heeft dezelfde ontwerpfilosofie en past deze toe op een kleinere vormfactor die bedoeld is voor autostoelen of bureaustoelen. Als je iemand bent die elke dag een flink aantal uren achter het stuur doorbrengt of aan een bureau zit, biedt het paarse zitkussen voldoende ondersteuning waar je het nodig hebt.

Het kussen zelf wordt geleverd met een machinewasbare hoes, een handig handvat en is aan één kant met rubber bekleed om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten. De semi-stevige ondersteuning van het gelrooster zal misschien niet iedereen aanspreken, maar is perfect voor iedereen die onlangs hersteld is van een operatie, last heeft van lage rugpijn of die gewoon niet lekker kan gaan zitten.

Beste USB-C-hub: Kingston Nucleum USB-C-hub

Image
Image

Thuiswerken betekent vaak dat je wordt verbannen naar het werken op een laptop, als je geen speciale kantoorconfiguratie hebt. Maar er is een geweldige manier om de mogelijkheden van elke laptop snel uit te breiden, zolang deze maar een USB-C-poort heeft. USB-C-hubs zoals de Kingston Nucleum USB-C-hub bieden u een groot aantal extra poorten voor HDMI-monitorondersteuning, USB-randapparatuur of Micro SD-kaartlezers.

Hoewel deze investering misschien wat frivool lijkt, zijn er maar weinig betere manieren om de connectiviteit van uw laptop thuis snel uit te breiden. Koppel dit met een draadloos toetsenbord en draadloze muis en je bent klaar om te gaan.

Beste bureaustoel: X-Chair X4 Executive bureaustoel

Image
Image

De X4 Executive Chair van X-Chair is simpelweg een geweldige stoel voor elk huis. Met een overvloed aan kleur- en stofopties en aanpasbare functies, complimenteert de stoel bijna elke thuiskantooropstelling. Het wordt ook geleverd met SciFloat liggende technologie. Onze tester, Rebecca, heeft vaak last van rugpijn, maar ze vond dat de rugleuning en ergonomische ondersteuning haar veel comfort boden. Met vierdimensionale armleuningaanpassingen kunt u ultiem ergonomisch comfort verwachten terwijl u de hele dag achter een computer werkt.

Belangrijker om op te merken is dat de X-Chair geavanceerde technologie voor lendensteun biedt om rugpijn tijdens de werkdag te voorkomen. Het wordt ook geleverd met een optionele aanpasbare massagefunctie voor de lendensteun, zodat u de hele dag kunt blijven werken.

"In plaats van het te zien als een grote klap voor je spaarrekening, kun je het beter zien als een investering in je gezondheid." - Rebecca Isaacs, producttester

Je pc of laptop zal altijd het kloppende hart zijn van je thuiskantooropstelling, en de MacBook Air is een absolute no-brainer. Het is een mooie, slanke machine die krachtig genoeg is om uw meest uitdagende werktoepassingen aan te pakken. Als een Windows-machine echter meer jouw snelheid is, levert Dells geweldige nieuwe kijk op de XPS 13 een prachtig scherm in een van de meest gelikte chassis (en met een aantal indrukwekkende hardware om het te ondersteunen) die we tot nu toe hebben gezien.

Over onze vertrouwde experts

Alan Bradley is een technisch redacteur en schrijver met meer dan 13 jaar ervaring. Gedurende zijn hele carrière heeft hij elk aspect van de branche bestreken, heeft hij bijna tien jaar gewerkt vanuit een thuiskantooromgeving (en hij heeft zorgvuldig nagedacht over hoe deze in te richten voor maximaal comfort, gemak en efficiëntie).

Will Fulton is een technisch schrijver en recensent met uitgebreide kennis van pc's, randapparatuur, accessoires en consumentenelektronica. Zijn naamregel is verschenen in een aantal technische toppublicaties en schrijft sinds 2018 voor Lifewire.

Andrew Hayward is een tech-journalist met bijna 14 jaar ervaring op zak. Hij heeft in die tijd voor veel van de toonaangevende tech- en gamingpublicaties geschreven en is gespecialiseerd in smartphones, smart home-technologie en, meer in het algemeen, consumententechnologie.

Rebecca Isaacs schrijft sinds 2019 voor Lifewire, over consumententechnologie, producten voor thuiskantoor en accessoires. Ze heeft haar eigen thuiskantooropstelling, compleet met een sta-bureau, mat, bureaustoel, ergonomische muizen en meer.

Aanbevolen: