De 5 beste SiriusXM draagbare satellietradio's van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste SiriusXM draagbare satellietradio's van 2022
De 5 beste SiriusXM draagbare satellietradio's van 2022
Anonim

Als je een van die koppige gebruikers bent die weigert om satellietradio te verlaten, dan zijn de beste SiriusXM draagbare satellietradio's de enige manier om toegang te krijgen tot hun exclusieve bibliotheek met programmering.

Gelukkig zijn deze speciale apparaten relatief goedkoop, met modellen zoals de XEZ1H1 Onyx die opmerkelijk betaalbare toegangspunten bieden voor satellietradio.

Als je nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over de ins en outs van satellietradio, lees dan onze FAQ voordat je duikt in onze selectie van de beste SiriusXM draagbare satellietradio's.

Beste algemeen: SiriusXM satellietradio SXPL1V1 Onyx Plus

Image
Image

De grote broer van de Onyx EZ, SiriusXM SXPL1V1 is een veelzijdige, voertuigklare speler. In een pakket van 3,4-ounce en 4,5" (B) x 2,4" (H) x 0,7" (D), zijn er veel functies om zelfs de meest kieskeurige SiriusXM-luisteraar tevreden te houden. De toevoeging van zowel TuneStart als TuneMix zijn twee functies die het prijskaartje de moeite waard maken. Met de eerste kunnen abonnees beginnen vanaf het begin van een nummer op een nieuw station, terwijl de laatste het mogelijk maakt om een muziekstation te creëren op basis van favoriete kanalen. Bovendien biedt de Onyx EZ pauzeren, terugspoelen en speel de functionaliteit tot 30 minuten terug op je favoriete kanalen.

Installatie in het voertuig is super eenvoudig met de meegeleverde voertuigkit (adapter, antenne, enz.) waarmee je met één abonnement tussen auto's kunt overstappen. Het full-color display toont albumhoezen, kanaallogo's en afbeeldingen om wat visuele aantrekkingskracht toe te voegen. De Onyx Plus biedt "SiriusXM Xtra", dat meer muziek- en entertainmentkanalen omvat, plus SiriusXM Latino. En het grote spel inhalen is geen probleem met Sports Ticker. Er zijn ook enkele standaardfuncties, waaronder toegang met één druk op de knop tot verkeersinformatie en het weer, en terugspringen met één druk op de knop naar een vorig kanaal.

Beste schermweergave: SirirusXM Commander Touch

Image
Image

De Commander Touch biedt een prachtig capacitief kleurenaanraakscherm met full-color 480 x 180 pixels weergave van albumhoezen, artiestennaam, titel van het nummer, kanaallogo's en programma-informatie. Zoals met de meeste van de duurdere draagbare satellietradio's, biedt de Touch pauzeren, terugspoelen en opnieuw afspelen voor maximaal 60 minuten luisterplezier. De TuneMix-functie creëert een mix van nummers van de favoriete stations van een abonnee met de meegeleverde albumhoezen en kanaallogo's. Nummers worden automatisch gepauzeerd wanneer er een stop optreedt tijdens het luisteren in de auto gedurende maximaal 30 minuten en worden dan afgespeeld vanaf het punt waar de radio was gebleven. SiriusXM levert software-updates voor de Commander Touch via een USB-flashdrive die nieuwe functies en mogelijkheden bieden zodra deze beschikbaar zijn.

Met slechts 3,88 ounces en 4,1" (B) x 1,69" (H) x 0,48" (D), bevindt de Touch zich in het midden van de weg in vergelijking met de rest van de draagbare satellietradiocompetitie. Auto-installatie is echter een fluitje van een cent en de draagbaarheid is vereenvoudigd met meerdere auto-accessoires allemaal op één abonnement.

Beste budget: SiriusXM SSV7V1 Stratus 7

Image
Image

De SiriusXM SSV7V1 Stratus 7 is zo basaal als een satellietradio maar kan. Drukknopnavigatie zorgt voor eenvoudig kanaalsurfen en u kunt tot 10 van uw favoriete kanalen opslaan voor toegang met één druk op de knop. Luisteren in meerdere voertuigen vereist de aankoop van meerdere accessoirekits, maar verlengt de levensduur en het gebruik van de Stratus 7. Het algehele ontwerp is vrij eenvoudig. Er is geen "wauw" -factor voor zijn uiterlijk, maar het klaart de klus. TuneScan, een functie waarmee u een nummer vanaf het begin op een nieuw kanaal kunt beginnen, is niet beschikbaar. Hetzelfde geldt voor TuneStar, waarmee luisteraars hun eigen muziekkanaal kunnen creëren door hun favoriete muziekkanalen te combineren. Hoewel het misschien enkele functies mist, biedt de Stratus 7 een duidelijk signaal en eenvoudige installatie. Hoewel we in de toekomst graag een afstandsbediening zouden zien, is het nog steeds een goede deal.

Beste app: SiriusXM smartphone-app

Image
Image

Echte draagbaarheid met satellietradio is te vinden via de Android-, BlackBerry- en iPhone-smartphone-app. Wat u verliest van een specifiek radiosysteem, kunt u winnen in volledige draagbaarheid. Streamingkanalen bevatten alle traditionele abonneeopties (en zelfs enkele online kanalen). De smartphone-app biedt "on demand" toegang tot de SiriusXM-catalogus met inhoud, zodat u kunt luisteren wanneer het u uitkomt, niet per se wanneer het live is. Door talkradio- en entertainmentprogramma's offline op te slaan, kunt u offline of buiten een mobiel signaal luisteren.

Je kunt je muziek ook delen met nieuwe sociale functies en gepersonaliseerde aanbevelingen ontvangen om nieuwe inhoud te vinden. En een slim, gemakkelijk te navigeren ontwerp helpt bij het vereenvoudigen van het aantal keer drukken dat nodig is om muziek te zoeken en af te spelen. Streaming is inbegrepen bij elk All Access SiriusXM-abonnement. Met de smartphone-app kunnen abonnees tot vijf uur terug in de tijd gaan om naar eerdere inhoud te luisteren, en Start Now begint elk nummer aan het begin bij het selecteren van een nieuw kanaal. Favorieten, instellingen en luistergeschiedenis worden allemaal gesynchroniseerd tussen apparaten, zodat je vanaf je iPhone kunt luisteren en vervolgens verder kunt gaan waar je was gebleven op je iPad. De app zelf is gratis en biedt een echt draagbare luisterervaring. Als je al een abonnee bent, is luisteren naar vrijwel elke locatie nog een aantrekkelijke reden om SiriusXM-abonnee te zijn.

Beste voor sportfans: SiriusXM TTR2 Sound Station

Image
Image

Op auto's gebaseerde satellietsystemen zijn geweldig voor multifunctionele levensstijlen en alle plug-and-play-opties op deze lijst zullen je veel functies bieden. Maar als je een sportfan bent, heb je 24/7 toegang tot SiriusXM's sportstations nodig - of je nu in de auto zit of niet. Dat is waar het TTR2 Sound Station om de hoek komt kijken.

De standalone 5,2 x 10,8 x 6-inch radio maakt gebruik van een SiriusXM-ontvanger aan boord en je hebt toegang tot alle benodigde muziek-, praatradio- en sportstations - MLB, Nascar, NFL en meer met je SiriusXM-abonnement - jij wil. Wat geweldig is, is dat je dit ook als luidspreker voor thuis kunt gebruiken - iets dat het onderscheidt van Sirius 'automodellen. Ze hebben zelfs wat alarmfunctionaliteit toegevoegd, zodat je wakker kunt worden met sportupdates of nieuwsprogramma's in plaats van je normale alarm (je kunt het zelfs snoozen). Het is een geweldige luidspreker, met een goede hoeveelheid volume en hij zal er in elke kamer mooi uitzien.

Als je op zoek bent naar een solide toegangspunt voor SiriusXM-satellietradio, kun je niet fout gaan met de SXPL1V1 Onyx Plus (bekijk op Amazon). Als je echter een iets meer budgetvriendelijke optie nodig hebt, is de Stratus 7 (bekijk bij Amazon) de beste keuze.

Waar u op moet letten bij een SiriusXM draagbare satellietradio

Installatie

Zoals bij alle elektronica, moet u rekening houden met het installatiegemak voordat u een satellietradio aanschaft. Hoewel de meeste een eenvoudige installatie hebben, kunnen sommige wat complexer zijn. Veel radio's worden geleverd met een voertuigkit (inclusief een adapter, antenne en meer) waarmee u met één abonnement kunt overstappen tussen auto's. Je kunt ook op YouTube kijken voor installatiehandleidingen als je vastloopt.

Weergeven

Niet alle schermen zijn gelijk gemaakt. Sommige radio's hebben kleurenschermen met aanraakscherm, terwijl andere meer eenvoudige zwart-witschermen hebben met fysieke knoppen. Sommige tonen informatie zoals het station, de titel van het nummer en zelfs albumhoezen, terwijl andere veel kaler zijn.

Maat

Natuurlijk moeten draagbare satellietradio's klein genoeg zijn qua afmetingen en gewicht om gemakkelijk draagbaar te zijn. Opties variëren in gewicht van 4 ons en in grootte van zo klein als een chequeboek tot een grote wekkerradio. Kies een maat die praktisch is gezien de hoeveelheid sjouwen die je moet doen.

Aanbevolen: