De 5 beste draagbare laptop-acculaders van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste draagbare laptop-acculaders van 2022
De 5 beste draagbare laptop-acculaders van 2022
Anonim

Als de batterij van je laptop rood is, wil je niet hoeven te klauteren om een stopcontact te vinden. Met een draagbare powerbank kun je een extra lading overal mee naartoe nemen, of je nu in een vliegtuig, in een taxi zit of gewoon wordt overvallen door een stroomstoring. Wanneer u op zoek bent naar een powerbank voor een laptop, is het belangrijk om er een te vinden met de juiste poorten en stroomcapaciteit voor uw behoeften. Je zult dit apparaat ook bij je dragen, dus factoren zoals grootte en gewicht zijn een belangrijke overweging. We hebben de beste draagbare batterijladers voor laptops onderzocht en beoordeeld om de beste voor verschillende behoeften te vinden.

Neem ook een kijkje in onze constant bijgewerkte gids voor de beste laptopdeals die nu plaatsvinden.

Beste algemeen: Omni 20+ draadloze powerbank

Image
Image
  • Ontwerp 5/5
  • Compatibiliteit 5/5
  • Oplaadsnelheid 5/5
  • Algemene waarde 4/5

Het eerste dat opv alt aan de Omni 20+ is hoe anders hij eruitziet dan een gemiddelde draagbare oplader. Van de unieke trapeziumvormige hoeken tot het superheldere OLED-scherm dat (waarschijnlijk) veel meer informatie weergeeft dan je ooit zou moeten weten, de visuele kenmerken van deze oplader zijn echt in het oog springend. Het andere opvallende aspect van de Omni is zijn veelzijdigheid, deze powerbank is als het Zwitserse zakmes van adapters en opladers.

Langs de omtrek zijn er twee 60 W USB-C-poorten (ideaal voor het opladen van stroomvreters zoals een laptop of een Nintendo Switch), twee 45 W USB-C-poorten voor minder stroomverbruik, twee full-sized USB-A poorten die compatibel zijn met QC 3.0, een volledig stopcontact en een DC in/uit-poort. Deze spreiding van functionaliteit is behoorlijk overtuigend, maar er zijn twee extra functies die Omnicharge heeft toegevoegd. Ten eerste is er de mogelijkheid om de poorten te gebruiken als een USB 2.0-hub voor bestandsoverdracht, waardoor het niet meer nodig is om een heleboel USB-C dongles in je tas bovenop je oplader. En misschien wel de coolste functie is de mogelijkheid om de platte kant van de steen te gebruiken als een 10 W draadloos oplaadstation. Het hele apparaat heeft een capaciteit van 70 uur en die volledige lading kan in slechts 3 uur worden bereikt met behulp van de 45 W USB-C-ingang. Al deze functionaliteit brengt kosten met zich mee, aangezien dit apparaat u ongeveer $ 200 kost, meer dan het dubbele van wat u zou verwachten te betalen voor een oplader met een beperktere, vergelijkbare capaciteit. Maar als het beste is wat je wilt, is de Omni USB-C+ zeker een kanshebber.

"Door de Omni 20+ aan te sluiten op de stroom indien beschikbaar, vond ik het een fantastische vervanging voor een anders omvangrijk assortiment voedingsadapters voor mijn laptop, telefoon en andere apparaten. " - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste voor MacBooks: ZMI PowerPack 20000

Image
Image
  • Ontwerp 5/5
  • Compatibiliteit 5/5
  • Oplaadsnelheid 5/5
  • Algemene waarde 5/5

Als je een MacBook wilt opladen, is de ZMI PowerPack 20000 een oplossing voor één apparaat voor zowat al je draagbare oplaadbehoeften. Met 20000 mAh heeft het niet de hoogste stroomcapaciteit in vergelijking met sommige van de andere modellen op deze lijst, maar het maakt het verschil met een ontwerp met meerdere poorten en compatibiliteit met een breed scala aan andere apparaten. Qua laptops is de ZMI PowerPack geschikt voor Apple MacBook (2015 en nieuwer), MacBook Pro (2016 en nieuwer) en MacBook Air (2018 en nieuwer). Het kan ook uw iPhone en iPad, uw Samsung-, Google-, Motorola- of LG-smartphone en uw Nintendo Switch opladen. Het handige ontwerp met drie poorten omvat twee USB-A- en één USB-C-aansluiting. Deze poorten ondersteunen respectievelijk Quick Charge 3.0 en Power Delivery 2.0, zodat u uw apparaten tot 45 W zo snel mogelijk kunt opladen.

Maar wat deze oplader uniek maakt - en een bijzonder goede keuze voor MacBook-gebruikers - is de USB Hub-modus. Met de ZMI PowerPack kunt u gegevens overdragen door accessoires (zoals een muis of externe schijf) op de oplader aan te sluiten en vervolgens de oplader zonder extra dongles op uw laptop aan te sluiten. Dit PowerPack weegt minder dan een pond en heeft de afmetingen van een dikke smartphone, waardoor het de perfecte back-up is voor forenzen of studenten die hun apparaten een of twee keer per dag moeten opladen zonder hun tas te verzwaren.

"Ik heb een 2019 MacBook Pro (13-inch) laptop van 0 procent naar 100 procent opgeladen in slechts 1 uur en 53 minuten met behulp van de ZMI PowerPack 20000's USB-C PD-poort. " - Andrew Hayward, Product Tester

Image
Image

Beste voor USB-C: Anker PowerCore+ 26800-batterijpakket

Image
Image
  • Ontwerp 5/5
  • Compatibiliteit 4/5
  • Oplaadsnelheid 5/5
  • Algemene waarde 5/5

Deze bundel van Anker is ideaal voor MacBook-bezitters. Het bevat de PowerCore+ 26, 800mAh powerbank, een wandlader en een USB-C-oplaadkabel. De powerbank heeft twee standaard USB-poorten van 15 W en een USB-C-poort van 45 W. Deze snellere verbinding, plus de meegeleverde USB-C-wandoplader, maken deze bundel een fantastische optie voor USB-C-compatibele laptops zoals de MacBook Pro of Dell XPS 13.

De Anker PowerCore+ powerbank is TSA-goedgekeurd en weegt ongeveer 1,5 pond. In tegenstelling tot veel andere laptopbatterijen op deze lijst, is hij verrassend compact met 7,7 x 3,5 x 2,4 inch, waardoor het een gemakkelijke toevoeging is aan je handbagage of forenzentas. En het heeft veel kracht voor zijn grootte. De PowerCore+ kan een smartphone tot zes keer opladen of een 13-inch MacBook Pro volledig opladen. Dat zijn uren en uren extra tijd op je apparaten zonder ooit een stopcontact te hoeven zoeken.

Image
Image

"Vanaf nul procent batterijduur, laadde de PowerCore+ 26800 tot 100% op in vier uur leeg, zowel in onze eerste test als in onze acht extra batterijcycli, met slechts tien of vijftien minuten afwijkingen. " - Gannon Burgett, Producttester

Beste hoge capaciteit: Halo Bolt 58830 draagbare laptopoplader

Image
Image
  • Ontwerp 4/5
  • Poorten 4/5
  • Instelproces 3/5
  • Prestaties/Snelheid 4/5

De Halo Bolt is een draagbare laptopoplader met hoge capaciteit en voldoende capaciteit om aan al je behoeften te voldoen. Het is een grote, forse powerbank met twee USB-A 2.4V-oplaadpoorten, een 120V AC-stopcontact en de mogelijkheid om te fungeren als een draagbare jumpstarter.

De batterij heeft een capaciteit van 58,830 mAh, waardoor het een van de meest ruime opladers is die we hebben gezien. Hij kan een telefoon tot 116 uur opladen, een tablet 19 uur en een laptop 11 uur, wat meer dan genoeg is om de meeste van je apparaten op te laden voor een werkdag. Met de twee USB-uitgangen en AC-stekker kun je drie apparaten tegelijk opladen.

De startkabel is voorzien van overspanningsbeveiliging, automatische uitschakeling, kortsluitbeveiliging, beveiliging tegen omgekeerde polariteit, tegenstroombeveiliging, timercircuitbeveiliging en vonkbeveiliging van de startkabel. De oplader doet ook dubbel dienst als auto-noodkit. Het heeft een LED-lampje en meegeleverde startkabels, samen met een draagtas, wat het een leuk hulpmiddel zou moeten maken om in je dashboardkastje te hebben.

"Hoewel zeker draagbaar, is de Halo Bolt niet ontworpen om zakvriendelijk te zijn. Dit forse batterijpakket heeft een afmeting van 7,2 x 1,6 x 3,8 inch. " - Andrew Hayward, producttester

Image
Image

Beste veelzijdigheid: MAXOAK 185Wh/50000mAh externe batterij-powerbank

Image
Image
  • Ontwerp 2/5
  • Compatibiliteit 4/5
  • Oplaadsnelheid 3/5
  • Algemene waarde 4/5

De MAXOAK externe batterij is een veelzijdig krachtbeest. Ten eerste heeft het zes oplaadpoorten. Een daarvan is een 20-volt/3-amp-poort voor laptops, een is een 12-volt/2,5-amp-poort voor digitale camera's, twee zijn 5-volt/2,1 ampère USB-poorten en twee 5 volt/1 ampère USB-poorten. Ten tweede heeft het een batterijduur van 50.000 mAh, wat betekent dat u uw laptop en telefoons vele malen kunt opladen voordat u de externe batterij-powerbank moet opladen.

Onze tester vond het ook leuk dat hij slechts 8,1 x 5,3 x 1,3 inch meet en 2,77 pond weegt, dus hij zou gemakkelijk in je kampeertas passen en hij zal niet zo veel zwaarder zijn. Ten slotte bevat het 14 soorten laptopconnectoren, dus het dekt de meeste modellen, maar niet Apple-laptops. Als je geen Apple-laptop of een laptop hebt die USB Type C gebruikt, kun je deze waarschijnlijk aansluiten, maar zorg ervoor dat je controleert of je laptop wordt ondersteund voordat je hem aanschaft.

"Met 50000mAh/185Wh biedt de MaxOak powerbank een van de hoogste capaciteiten die er zijn voor een apparaat van zijn formaat." - Gannon Burgett, producttester

Image
Image

Als een laag stroomverbruik een probleem is, is de beste draagbare oplader voor laptopbatterijen de MaxOak externe batterij (bekijk op Amazon). Het is een beest met zes oplaadpoorten, veel output en een batterijduur van 50.000 mAh om je dagenlang op te laden.

Bottom Line

Onze deskundige reviewers en redacteuren beoordelen laptopbatterijen op basis van ontwerp, capaciteit, installatie en functionaliteit. We testen hun real-life prestaties in daadwerkelijke gebruikssituaties, hoe goed ze kosten maken voor productiviteitstaken zoals thuis of op kantoor werken, en hoe ze bestand zijn tegen zwaardere belastingen, zoals gamen en renderen. Onze testers beschouwen elke batterij ook als een waardevoorstel - of een product zijn prijskaartje rechtvaardigt of niet, en hoe het zich verhoudt tot concurrerende producten. Alle modellen die we hebben beoordeeld, zijn gekocht door Lifewire; geen van de beoordelingseenheden is geleverd door de fabrikant of detailhandelaar.

Over onze vertrouwde experts

Gannon Burgett schrijft sinds 2018 voor Lifewire. Hij is gespecialiseerd in computers en randapparatuur en is eerder gepubliceerd op Gizmodo, Digital Trends, Yahoo News en andere sites. Hij testte verschillende van de batterijen op deze lijst en gebruikte ze met zijn persoonlijke MacBook, iPad, iPhone en andere apparaten. Hij hield van de MaxOak vanwege zijn enorme capaciteit en van de Jackery vanwege het robuuste ontwerp en de mogelijkheid om MacBooks op te laden.

Emmeline Kaser werkte eerder als redacteur voor de commerciële inhoud van Lifewire. Ze is al een aantal jaren actief in de eCommerce-ruimte en is gespecialiseerd in consumententechnologie.

FAQ

    Wat is de grootste batterij waarmee je kunt reizen als je vliegt?

    Volgens de TSA is dit afhankelijk van het aantal wattuur (Wh) van de accu. Laptopbatterijen zijn alleen toegestaan in handbagage en mogen niet in ingecheckte tassen worden meegenomen. Passagiers kunnen maximaal twee reservebatterijen meenemen, maar ze mogen elk niet meer dan 160 wattuur overschrijden. Alle laptopbatterijen moeten hun capaciteit op het eigenlijke product vermelden, maar meestal in milliampère-uren (mAh). Dat komt overeen met ongeveer een enkele 81K mAh-batterij of twee 43K mAh-batterijen.

    Hoe kunt u de levensduur van uw laptopbatterij verlengen?

    Er zijn een aantal manieren om de levensduur van uw laptopbatterij te verlengen. Ten eerste, houd uw laptop koel door hem uit te schakelen wanneer hij niet in gebruik is en hem nooit op een warme plaats op te bergen. Als uw batterij volledig is opgeladen, mag u deze nooit in het stopcontact laten zitten. En ten slotte moet u de batterij eenmaal per maand volledig ontladen, zodat uw schatting van de levensduur van de batterij nauwkeurig blijft.

    Hoe explodeert een laptopbatterij?

    Er zijn een aantal failsafes aanwezig om "thermal runaway" te voorkomen, wat verwijst naar een batterij die meer warmte genereert dan hij aankan. Dit proces is meestal het gevolg van een fabricagefout of manipulatie van het product, maar kan ook het gevolg zijn van overladen of opslaan van de batterij in extreem hete gebieden. Batterijen zullen onder deze omstandigheden echter zelden ontbranden, maar eerder scheuren. Hoe dan ook, als de batterij begint op te zwellen, is het belangrijk om deze veilig weg te gooien en onmiddellijk te laten vervangen.

Image
Image

Waar u op moet letten bij het kopen van draagbare opladers voor laptopbatterijen

Capaciteit

Bij het kiezen van een draagbare oplader voor laptopbatterijen, moet een van uw belangrijkste overwegingen de capaciteit zijn om energie op te slaan (gemeten in mAh) - dit geeft de levensduur van de batterij van het apparaat aan voordat het moet worden opgeladen. Zorg ervoor dat de batterij dezelfde of meer capaciteit heeft dan de batterij die al in uw machine zit, zodat u een volledige lading kunt verwachten.

Uitvoer

Sommige draagbare opladers kunnen een beetje traag zijn bij het opladen, dus zorg ervoor dat de batterij die u koopt een output heeft die gelijk is aan of hoger is dan het wattage van uw typische laptopoplader.

Connectoren

Het is natuurlijk van cruciaal belang ervoor te zorgen dat u uw laptop kunt aansluiten op uw nieuwe draagbare oplader. Controleer het type invoer dat de oplader ondersteunt - of dat nu een standaard stopcontact is, een USB-C-poort of andere universele oplossingen.

Aanbevolen: