De 8 beste draagbare jumpstarters van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste draagbare jumpstarters van 2022
De 8 beste draagbare jumpstarters van 2022
Anonim

Als je alleen een basisjumpstarter nodig hebt, zeggen onze experts dat je gewoon de NOCO Genius Boost HD GB70 2000A Jump Starter moet kopen. Testers zeggen dat de NOCO Genius Boost niet alleen je auto aan de gang zal krijgen, hij kan ook tientallen anderen (of je eigen auto keer op keer als je de koplampen aan laat) springen voordat hij moet worden opgeladen.

De beste draagbare jumpstarters kunnen letterlijk levensreddend zijn. Ze zullen uw auto natuurlijk allemaal een vliegende start geven als de batterij leeg is, maar veel van hen brengen extra's met zich mee die net zo handig kunnen zijn. Een van de grootste problemen met het nodig hebben van een vliegende start met alleen kabels, is dat er iemand anders (en hun auto) bij je moet zijn. Dat is niet altijd mogelijk, dus een draagbare jumpstarter zet je (achter) op de stoel van de bestuurder.

Als u uw auto toch moet starten, vindt u hier een stapsgewijze handleiding voor het veilig starten van uw auto.

Beste algemeen: NOCO Genius Boost HD GB70 2000A Jump Starter

Image
Image

De NOCO Genius Boost HD GB70 2000A is een kleine (maar geen kleine handschoenvak) jumpstarter die eigenlijk in twee maten verkrijgbaar is. De 3000A (zie onze recensie) is voor grotere voertuigen, maar de meeste mensen zullen merken dat de 2000A aan hun behoeften voldoet.

Er is een USB-poort op de oplader voor items zoals je telefoon, maar onze recensent ontdekte dat het een telefoon langzaam oplaadde. Er is ook een ingebouwd lampje om u te helpen iets in uw auto te vinden, maar het verlicht bijvoorbeeld niet de kant van de weg. Hoewel deze jumpstarter aan de duurdere kant is, denken we nog steeds dat dit degene is die de meeste mensen zouden moeten krijgen.

Piekversterkers: 2000 | Afmetingen: 6x2.5x8.6 inch | Gewicht: 5 lbs.

Ik heb de NOCO Genius Boost Pro GB150 getest op een Hyundai Elantra uit 2011 met een lege batterij. Het is een fors apparaat met grote klemmen, wat het aansluiten op een auto-accu wat lastig maakt. Maar toen alles eenmaal was ingesteld, sprong de NOCO onmiddellijk in de auto, zelfs als de batterij van de auto leeg was tot 10 volt. De grijs-zwarte behuizing bevat de knoppen van het apparaat en geeft het laadniveau en de spanning weer. Je kunt hem opladen via de 12V-stekker of USB, hoewel de laatste methode tussen de twee en elf uur kan duren, afhankelijk van de oplader die je gebruikt. Afgezien van gewichts- en USB-oplaadproblemen, is dit een van de beste jumpstarters op de markt. - Tony Mitera, producttester

Image
Image

Beste voor grote auto's: STANLEY J5C09 1000 Peak Amp Jump Starter

Image
Image

Met een forse 18 pond zou je jezelf kunnen afvragen: "Wat voor nut haal ik hier uit?" Als je een draagbare jumpstarter en een ingebouwd draailicht wilt, heb je geluk.

De STANLEY J5C09 1000 is zwaar omdat het ook een luchtcompressor is, dus als u merkt dat uw banden bijna leeg zijn, kunt u ze meteen weer vullen. Nu hebben onze tests onthuld dat de startkabels nogal kort zijn (ze zijn niet lang genoeg om de starthulp op de grond te zetten) en de luchtcompressorslang is eveneens kort, maar het apparaat sprong wel over de testauto elke keer dat we probeerden het. Kabels terzijde, het was geen tekort aan prestaties.

Net als de NOCO Genius Boost Pro GB150 is deze jumpstarter een beetje duur, maar de prijs is redelijk als je zowel een jumpstarter als een compressor nodig hebt en de extra massa niet erg vindt.

Piekversterkers: 1000 | Afmetingen: 11.25x8x3.5 inch | Gewicht: 17,2 lbs.

De STANLEY J5C09 1000 zorgde elke keer dat ik hem probeerde een betrouwbare sprong. De aansluitklemmen waren eenvoudig op de accu te plaatsen, zelfs in relatief krappe ruimtes. De luchtcompressor is een handige functie, maar de manometer is klein en moeilijk af te lezen en bijna onleesbaar in het donker. Een meegeleverde USB-poort zorgt voor een pittige oplaadsnelheid, hoewel het een beetje moeilijk is om er een kabel op aan te sluiten. Ondertussen wordt een meegeleverde zaklamp op een kogelgewricht aan de behuizing bevestigd en kunt u uw werkgebied verlichten, maar het heeft ook enkele gebreken. Het gewricht is niet ongelooflijk flexibel, maar heeft net genoeg bewegingsvrijheid om er een handige functie van te maken. Over het algemeen, als je denkt dat je de extra's van de STANLEY J5C09 1000 nodig hebt en je hebt er de ruimte in je voertuig voor, dan is het een redelijke koop. - Tony Mitera, producttester

Image
Image

Beste powerbank: Tacklife T8

Image
Image

De Tacklife T8 kan je auto snel starten, je telefoon opladen, het interieur van je auto verlichten en je zelfs in de goede richting wijzen met zijn ingebouwde kompas (ervan uitgaande dat je weet welke richting je op moet).

Een speciale schakelaar op het apparaat zorgt ervoor dat het maximaal een jaar kan worden opgeladen. Het compromis met dit apparaat is dat als het onder een lading van 50 procent komt, het uw auto waarschijnlijk niet zal starten.

Piekversterkers: 800 | Afmetingen: 9,45x4,53x3,94 inch | Gewicht: 1,21 lbs.

Meest compact: Scosche PowerUp 700 draagbare jumpstarter

Image
Image

Deze jumpstarter is ongeveer zo klein als ze komen, dus waarom zou je er niet een in een draagbaar noodpakket gooien? Het zal je auto niet tientallen keren kunnen starten voordat hij moet worden opgeladen, maar als alles goed gaat, zou je het alleen nodig moeten hebben om de auto maar één keer aan de gang te krijgen, toch?

Inbegrepen zijn een paar USB-poorten voor het opladen van kindstille apparaten en een zaklamp om te zien wie wie precies aanraakt.

Piekversterkers: 700 | Afmetingen: 9,8x6,9x3,6 inch | Gewicht: 2,5 lbs.

Beste ontwerp: Jump-N-Carry JNC660 1700 Peak Amp 12V Jump Starter

Image
Image

De Jump-N-Carry JNC660 verdient zijn naam echt door een compacte jumpstarter te zijn met opbergmogelijkheden en een mooi design. De ingebouwde handgreep en houders voor de kabels houden deze jumpstarter netjes en georganiseerd in je garage of kofferbak. Er zit een meter aan de voorkant om te laten zien met hoeveel stroom je werkt, en zelfs een ingebouwde stekker om de batterij op te laden met een AC-kabel.

Dit is de enige starthulp in de lijst waarmee u de batterij kunt vervangen wanneer deze begint te slijten. En als u de leiding heeft over een wagenpark, moet u de batterij misschien wat regelmatig vervangen. Wanneer je moet opladen, is de stekker er direct in ingebouwd.

Maar wat ontbreekt, zijn de extra's die we meestal zien in een jumpstarter. Er is geen zaklamp, geen USB-poorten voor je telefoon en geen luchtpomp. Jumpstarters zijn geweldig, maar we houden hier echt van veelzijdige apparaten, dus het gebrek aan extra's is teleurstellend.

Piekversterkers: 1700 | Afmetingen: 16.3x14.1x5.1inch | Gewicht: 18 lbs.

Beste Heavy Duty: Schumacher DSR115 ProSeries

Image
Image

Als het gaat om jumpstarters, krijg je verschillende vormen en maten. De Schumacher DSR ProSeries is een andere jumpstarter die zijn naam verdient. De Pro-serie kan een auto, vrachtwagen, boot, grote installatie en eigenlijk al het andere dat geen vleugels heeft een vliegende start geven.

Het apparaat rapporteert over de prestaties van de batterij en de dynamo en informeert u als er onderhoud nodig is. De kabels zelf zijn meer dan 1,5 meter lang, dus ze kunnen overal mee naar toe op elk formaat voertuig.

Dat is allemaal geweldig, maar het gaat ten koste van het uitzonderlijk zwaar zijn van meer dan 40 pond. Dat is niet ongebruikelijk gezien de kracht in deze jumpstarter. Hoe graag we ook geen extra gewicht op deze carrosserie willen zien, wielen zouden een leuke toevoeging zijn geweest. Dit is niet het soort starter dat u in de kofferbak van uw Toyota Camry legt. Dit is het soort starter dat u gebruikt om de truck te starten die uw Camry zal trekken.

Piekversterkers: 4400 | Afmetingen: 14x10x8 inch | Gewicht: 41,2 lbs.

Beste veelzijdigheid: Audew 2000A Upgraded Car Jump Starter

Image
Image

De veelzijdigheid van de Audew 2000A Upgraded Car Jump Starter brengt hoge kosten met zich mee. Misschien vind je die prijs de moeite waard, want het is een handig apparaat om je dagelijkse apparaten op te laden en je auto snel te starten, en het is klein genoeg om in je zak, tas of handschoenenkastje te passen.

De kosten waar we het over hebben, zijn dat je je jumpstarter elke 30 dagen moet opladen. En als je maar één keer vergeet, zit je misschien vast op een parkeerplaats. Als het uw auto niet kan starten, houdt het u tenminste gezelschap (en uw telefoon opgeladen) terwijl u op hulp wacht. Zien? Veelzijdig.

Piekversterkers: 2000 | Afmetingen: 8,7x3,5x1,1 inch | Gewicht: 1,3 lbs.

Beste combo: Wagan EL7552 Jumpboost V8 Air Jump Starter met luchtcompressor

Image
Image

We vonden deze leuk omdat het een manusje van alles is. Net als de STANLEY J5C09 1000 hierboven, zal deze de auto snel starten, banden vullen die bijna leeg zijn, draagbare apparaten opladen en je laten zien wat je doet met het ingebouwde licht. Geen van beide apparaten zal uw belasting betalen en hoewel we geen punten aftrekken, vinden we het niet te veel gevraagd.

Piekversterkers: 1000 | Afmetingen: 11x11x7 inch | Gewicht: 10 lbs.

Heeft u haast? Hier is ons oordeel

Een verantwoordelijke autobezitter zijn maakt deel uit van autobezitter zijn. En een verantwoordelijke autobezitter zal in geval van nood een goed gevoel hebben bij het hebben van de Noco Boost HD GB70-oplader (bekijk op Amazon). Het is van grote waarde, dankzij zijn veelzijdigheid. Als u een wagenpark onderhoudt of een verscheidenheid aan (niet-vliegende) voertuigen oplaadt, is de Schumacher DSR 115 ProSeries (bekijk op Amazon) de juiste keuze.

FAQ

    Wat is een jumpstarter?

    Als de accu van je auto leeg is, geeft een starthulp hem een schok zodat je je auto kunt aanzetten. Vanaf daar begint u te rijden en de dynamo van uw auto laadt de batterij op terwijl u doorgaat.

    Hoe gebruik je een jumpstarter?

    Sluit eerst de positieve startkabel aan op de positieve pool van de accu en sluit de negatieve kabel aan op het motorblok. Plaats de springkast vervolgens op een veilige, afgelegen locatie en probeer uw auto te starten. Zodra uw auto draait, koppelt u beide kabels los en bevestigt u ze aan de springkast.

    Hoeveel kost een jumpstarter?

    Prijzen voor jumpstarters variëren afhankelijk van de functies die ze hebben, maar het zou mogelijk moeten zijn om een fatsoenlijke optie te vinden voor $ 50 of $ 60. Als u besluit dat u toch een geavanceerder model wilt, verwacht dan ongeveer $ 150 of meer te betalen.

    Waarom heb ik een starthulp nodig?

    Er zijn niet veel ergere gevoelens dan wanneer je 's ochtends naar je auto loopt, de sleutel omdraait en beseft dat de batterij leeg is.

    Terwijl je gewoon kon vertrouwen op startkabels, zou je een jumpstarter in je auto kunnen houden, waarmee je je auto gemakkelijk kunt starten zonder meer dan een paar minuten van je dag te verliezen.

    Hoe werkt een jumpstarter?

    Een jumpstarter laadt de accu van uw auto niet zelf op. In plaats daarvan geeft het de batterij genoeg kick om de auto aan te zetten - je moet met je auto rijden om hem weer aan te zetten. Aan de andere kant zijn de meeste auto- alternators niet gebouwd om de batterij van een auto vanaf nul volledig op te laden, en als je er een dwingt om dit te doen, kan dit de levensduur verkorten. Met andere woorden, het is misschien de beste keuze, maar als u kunt voorkomen dat u uw auto snel start, is het waarschijnlijk het beste om dit te doen.

    Moet ik ook een batterijlader kopen?

    In tegenstelling tot een starthulp, laadt een batterijlader de batterij van uw auto op, wat handig is in verschillende situaties. Batterijladers hebben minstens een paar uur nodig om de batterij van een auto op te laden, wat betekent dat ze niet ideaal zijn voor mensen die snel op pad moeten. Ze moeten ook op een stopcontact worden aangesloten, wat betekent dat ze niet zo draagbaar zijn. Bovendien kunnen ze je helpen als je een defecte dynamo hebt, omdat ze je in staat kunnen stellen om je auto weer aan de gang te krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je dynamo je batterij oplaadt.

    Onze aanbeveling? Het kan handig zijn om zowel een starthulp als een acculader te hebben. Een batterijlader is beter als je toegang hebt tot een stopcontact en genoeg tijd hebt om de batterij op te laden, terwijl een jumpstarter in een mum van tijd beter is voor degenen die meteen op pad moeten.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een draagbare Jump Starter

Er zijn een paar factoren om over na te denken als het gaat om het kiezen van de juiste jumpstarter voor jou. Heeft u een grote vrachtwagen of een kleinere auto? Heeft u een wagenpark te onderhouden? Heeft u opslagruimte in de auto of in uw garage? Waar heb je de jumpstarter het meest nodig: op je thuisbasis of onderweg? Hoeveel ruimte heb je om te besteden aan een apparaat dat je hopelijk nooit nodig zult hebben? Wat uw omstandigheden ook zijn, onze experts hebben een starter voor u gevonden.

Image
Image

Jump starters zijn er in zowel draagbare als plug-in varianten. Draagbare jumpstarters hebben een ingebouwde batterij, wat betekent dat ze onderweg kunnen worden gebruikt wanneer je ze nodig hebt. Het enige nadeel is dat ze na gebruik moeten worden opgeladen, wat een aantal uren kan duren. Insteekladers zijn daarentegen veel minder draagbaar. In plaats van een ingebouwde batterij van behoorlijk formaat, moet je ze aansluiten op een stopcontact, wat betekent dat als je op een parkeerplaats staat met een lege batterij, je grotendeels pech hebt. We raden over het algemeen aan om een draagbare jumpstarter te kopen in plaats van een plug-in. De draagbaarheid weegt zwaarder dan het nadeel van het opladen van het apparaat.

Andere functies om naar te zoeken

Kabels

Jumperkabels zijn een belangrijk onderdeel van elke jumpstarter. Je zou kunnen denken dat startkabels allemaal hetzelfde zijn, en tot op zekere hoogte is dat waar: het zijn koperdraden die stroom leveren. Sommige kabels zijn echter beter dan andere.

Image
Image

Kabels kunnen bijvoorbeeld verschillende lengtes hebben. Over het algemeen variëren ze van ongeveer 10 tot 35 voet. Denk echter niet dat je voor extra lange kabels moet gaan - voor de meeste mensen is 15 voet prima. Een andere onderscheidende factor is de draaddikte van een kabel, die verwijst naar de dikte van de draad binnenin. Dikkere draad is beter in het leveren van meer vermogen, wat belangrijk kan zijn als u een voertuig met een grotere batterij probeert te starten. Voor kleinere voertuigen, zoals de meeste auto's, is een kabel met ten minste een 8-gauge prima, hoewel grotere accu's mogelijk een 6- of 4-gauge kabel nodig hebben.

Luchtcompressor

Een luchtcompressor is wat je zou gebruiken om de lekke band van een auto op te pompen als deze leeggelopen is. Een ingebouwde compressor maakt misschien niet uit wanneer u uw auto start, maar dat betekent niet dat ze niet van pas kunnen komen.

Als je krap bij kas zit, kun je een ingebouwde compressor vermijden, maar als je het geld hebt om uit te geven aan een apparaat met een luchtcompressor, raden we je aan dat te doen.

Noodverlichting

's Nachts aan de kant van de weg vastzitten is nooit een voorkeurssituatie. Met slecht zicht en afgeleide chauffeurs, zou u zich gemakkelijk op een gevaarlijke plek kunnen bevinden. Dat is waar noodverlichting kan komen. Als een starthulp noodverlichting heeft, kun je deze in de buurt van je auto plaatsen om andere bestuurders te waarschuwen dat je er bent.

We raden je zeker aan om een starthulp met een of andere noodverlichting te kopen, vooral gezien het feit dat ze je leven kunnen redden.

Radio's

Sommige jumpstarters hebben ingebouwde noodradio's, waarmee je op de hoogte kunt blijven van lokale gebeurtenissen in geval van nood of een natuurramp zoals een aardbeving of orkaan. Als je in een gebied woont dat gevoelig is voor dit soort evenementen, kan deze functie ongelooflijk nuttig zijn.

Image
Image

Merken om te overwegen

Over het algemeen is het de moeite waard om iets van een gevestigd merk te kopen in plaats van een nieuwer bedrijf zonder een trackrecord - niet alleen omdat het product waarschijnlijk beter zal werken, maar ook omdat het bedrijf een betere garantie kan bieden voor het geval het apparaat niet werkt werkt niet zoals verwacht.

Als het gaat om jumpstarters, zijn er bekende merken zoals Noco, Stanley, Beatit en Jump-n-Carry, die allemaal een iets andere kijk op de jumpstarter bieden.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Taylor heeft ook eerder met MTD Products gewerkt, waar ze robotmaaiers, zitmaaiers en duwmaaiers assembleerde en repareerde.

Tony Mitera heeft een passie om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen met zijn kennis van hoe dingen werken. Tony is zowel een IT- als automonteur-nerd en houdt ervan om te sleutelen aan zowel computers als auto's. Als hij niet schrijft, is Tony lidmaatschapsdirecteur van de SCCA Nebraska-regio en neemt hij deel aan autocross-evenementen.

Aanbevolen: