De 8 beste draagbare elektrische autoverwarmers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste draagbare elektrische autoverwarmers van 2022
De 8 beste draagbare elektrische autoverwarmers van 2022
Anonim

De beste draagbare elektrische autoverwarmers kunnen in de winter een redder in nood zijn. Gelukkig zijn er veel verschillende elektrische verwarmingsopties voor auto's en grotere voertuigen, waaronder verwarmingen die zijn ontworpen voor campers, compacte verwarmingen die bedoeld zijn om uw voorruit te ontdooien en verwarmde massagekussens die u kunnen helpen snel op te warmen.

Onze keuze voor de beste draagbare elektrische autoverwarmer is het COMFIER Massage-zitkussen met warmte bij Amazon, dat je rug en billen verwarmt en tegelijkertijd optionele massagevibraties biedt. Weet u niet zeker welk type draagbare elektrische autoverwarming het meest geschikt is voor uw behoeften? Lees de uitleg van Lifewire over welke verwarmingen het beste en veiligste zijn voor gebruik in voertuigen.

Lees anders verder om de beste draagbare elektrische autoverwarmers te zien die je kunt krijgen.

Beste algemeen: COMFIER massagezitkussen

Image
Image

Het kan even duren voordat je auto opwarmt, maar je kunt in ieder geval je eigen comfort versnellen met het COMFIER Massage-zitkussen met warmte, dat zijn naam eer aan lijkt te doen. Met drie verwarmingskussens en twee warmteniveau-instellingen belooft het je binnen een minuut op te warmen, waardoor het ijskoude gevoel van het instappen in een half bevroren voertuig wordt verlicht.

En dat is niet alles. Dankzij 10 vibrerende motoren verspreid over de rugleuning en zitting van de pad, krijg je ook een lekker masserend gevoel terwijl je opwarmt en rijdt. Het heeft vijf geprogrammeerde instellingen en drie intensiteitsniveaus, dus tussen de warmte en de massagemogelijkheden, zou het niet lang moeten duren voordat je je comfortabel voelt voor je woon-werkverkeer.

Beste voor campers: Caframo Limited True North Space Heater

Image
Image

Wilt u uw camper vullen met warmte en uw afhankelijkheid van propaan minimaliseren? De True North Space Heater van Caframo Limited biedt voldoende warmte voor uw camper, met vijf warmte-instellingen om aan uw behoeften te voldoen tot een maximaal wattage van 1500, plus een dubbel oververhittingssysteem om gevaarlijke oververhitting te voorkomen.

Klantrecensies wijzen op een krachtige warmtestoot die snel door je verwarming circuleert en alleen geluid genereert, vooral op de lagere instellingen. Het is nog steeds vrij compact met 9,25 x 4,4 x 4,4 inch en iets meer dan 5 pond, met een metalen en plastic look die goed werkt in een camper en gemakkelijk aan een muur of plafond kan worden gemonteerd.

Runner-up, beste voor campers: Zerostart 2600900 interieur autowarmer

Image
Image

Ideaal voor campers, personenbusjes en lichte bedrijfsvoertuigen, de Zerostart 2600900 interieurverwarmer voor auto's verpakt veel warmte in een klein apparaat en levert 900 watt/120 volt wisselstroom/3 000 BTU aan vermogen. Het verwarmt de binnenkant van je rit terwijl het ook de vorst van je ramen verwijdert, zodat je zowel comfortabel als klaar bent om te rollen.

Klantenrecensies suggereren dat het geweldig is om je auto lekker warm te krijgen voordat je het huis uit stapt, plus het heeft een veiligheidssensor die de verwarming automatisch uitschakelt als deze extreem hoge temperaturen bereikt.

Runner-Up, Best Heat Massager: Snailax Massage Car Seat Cushion

Image
Image

SNAILAX's Massage Car Seat Cushion is een minder robuuste massageoptie, maar het is ook goedkoper. Dit massagekussen, dat kan worden aangesloten op de lichtere poort van uw auto, verwarmt en masseert zowel om u snel opgewarmd en comfortabel te krijgen. Het heeft drie ingebouwde verwarmingskussens die de rugleuning en de zitting bedekken, met optionele automatische uitschakeltimers.

Ondertussen geven de zes vibratiemotoren een masserend gevoel aan je boven- en onderrug, heupen en dijen, met vijf verschillende massagestanden en vier intensiteitsstanden. Met een zachte polyester afwerking, stoelriemen en een antislip oppervlak aan de onderkant, kan het SNAILAX Massage Car Seat Cushion je volgende reis bij koud weer een stuk aangenamer maken.

Beste budget: AmazonBasics 500-Watt keramische kleine ruimte persoonlijke miniverwarmer

Image
Image

Amazon's AmazonBasics-lijn levert eenvoudige, veelvoorkomende elektronica, meestal tegen een lagere prijs dan concurrerende merken, en dat is waar met de AmazonBasics 500-Watt keramische kleine ruimte persoonlijke miniverwarmer. Hoewel hij niet boordevol vermogen zit, is deze draagbare elektrische kachel geweldig om je omgeving in een mum van tijd op te warmen.

Ideaal voor gebruik in een camper, deze 15 cm hoge verwarming kan op een tafel of aanrecht worden geplaatst om elke kleine ruimte van warmte te voorzien. Het heeft omvalbeveiliging om automatisch uit te schakelen als het wordt omgestoten, en Amazon verkoopt het in vier verschillende kleuren. Voor incidentele verwarmingsbehoeften in uw camper is het een zeer betaalbaar apparaat om bij de hand te houden.

Beste ontdooiing: FERRYONE draagbare autoverwarmer

Image
Image

Een ijzige voorruit is een van de ergste aspecten van teruggaan naar een halfbevroren auto. Zelfs als je het ijskoude gevoel in je auto kunt verdragen, kun je misschien een tijdje niet in beweging komen totdat de vorst is verdwenen. Gelukkig komt de FERRYONE Portable Car Heater daar goed van pas. Deze op het dashboard monteerbare verwarming is ontworpen om u te helpen uw zicht snel vrij te maken.

Het wordt aangesloten op een 12V-aanstekerpoort en ontdooit uw voorruit snel met een stoot hete lucht. Met 150 W zal het niet veel warmte leveren om de binnenkant van je auto snel op te warmen, maar dit kleine apparaat zou erg handig moeten zijn voor de beoogde taak.

Beste Shiatsu-warmtemassager: Zyllion Shiatsu-rug- en nekmassager met warmte

Image
Image

Terwijl die andere massagekussens met vibrerende pulsen blijven plakken om verlichting te bieden, heeft de Zyllion Shiatsu-rug- en nekmassager heavy-duty roterende ballen die roteren terwijl ze in je spieren werken. Al die tijd kunnen de ballen optioneel opwarmen, wat zorgt voor warmte en comfort. Het is perfect voor een lange rit in de winter, het verwarmt je terwijl het je knus en comfortabel houdt.

Zyllion's stimulator is een veelzijdige optie die kan worden gebruikt voor de boven- en onderrug, en wordt geleverd met zowel auto- als thuisstekkers voor gebruik overal. Het is compact en betaalbaar - een zeer nuttige metgezel voor uw winterpijnen en -pijnen.

Runner, beste Shiatsu-warmtemassager: Naipo schouder- en nekmassager

Image
Image

Hier is nog een andere optie voor shiatsu-warmtemassage, zij het meer gericht op de bovenrug en heck. Het Naipo Shiatsu-rug- en nekmassageapparaat wordt om uw nek gedrapeerd en biedt verlichting wanneer de verwarmde shiatsu-ballen uw spieren duwen en prikkelen.

Hoewel hij iets minder veelzijdig is dan de Zyllion-stimulator, biedt hij, gezien zijn vorm, toch veel comfort omdat hij je zowel masseert als verwarmt. Naipo bevat zowel auto- als stroomadapters voor thuis, zodat u hem overal kunt gebruiken, en het is een goede manier om te ontspannen op een koude rit naar huis, of om 's ochtends op te warmen in een koele auto.

COMFIER's Massage-zitkussen met warmte is onze keuze voor de beste optie voor de meeste automobilisten, omdat het je veilig en met weinig moeite kan opwarmen, met het extra voordeel van op trillingen gebaseerd masseren. Als u echter met een camper rijdt of op zoek bent naar een kleine verwarming om uw voorruit te ontdooien, raden we de Caframo Heater aan. Hij levert tot 1500W en is beveiligd tegen oververhitting.

Over onze vertrouwde experts

Sean Ludwig is een fulltime schrijver van gadgets die naamregels heeft verzameld in publicaties zoals Gizmodo, VentureBeat, PCMag.com en Fast Company. Andrew Hayward is een freelance schrijver en redacteur die verslag deed van gadgets sinds 2006 en zijn werk verscheen op internet, in tijdschriften en in boeken.

Waar u op moet letten bij een draagbare elektrische autoverwarming

Functionaliteit - Waar heb je de warmte voor nodig? Probeer je een camper warm te houden in de winter, je lichaam te verwarmen met een verwarmd kussen, of de vorst op je voorruit te smelten zodat je op weg kunt? Er zijn kachels ontworpen voor elke behoefte.

Compatibiliteit - Zorg ervoor dat uw auto de 12V-aanstekerstekker aankan die veel van deze kachels gebruiken, anders heeft u een auto-omvormer nodig om een traditionele twee aan te sluiten -stekker en trek stroom uit uw voertuig.

Prijs - Uiteindelijk moet een verwarming binnen uw budget passen, dus denk na over uw behoeften en of u iets belangrijks wilt kopen of gewoon iets betaalbaars wilt. We hebben een breed scala aan opties in deze lijst opgenomen.

FAQ

    Werken draagbare autoverwarmingen echt?

    Zoals in ons artikel wordt uitgelegd, kan een draagbare autoverwarming die wordt gevoed door de sigarettenaansteker niet het volledige verwarmingssysteem van uw voertuig vervangen, maar een 12-volt verwarming die rechtstreeks op de accu is aangesloten met een ingebouwde zekering is veel beter in staat. Een universele verwarming die afhankelijk is van koelvloeistof in plaats van een elektrisch verwarmingselement is een nog krachtiger alternatief, maar ze zijn duur en moeilijk te installeren.

    Kun je een propaanverwarming in je auto gebruiken?

    Nee. Het gebruik van een propaanverwarming in uw auto, vooral met de ramen dicht, is een slecht idee. Propaankachels produceren niet alleen propaanuitlaat maar genereren ook veel waterdamp/vocht; zonder goede ventilatie kan de beschikbare zuurstof snel worden uitgeput. Ze vormen ook een risico op brand.

    Zijn draagbare autoverwarmingen veilig?

    Als ze op de juiste manier worden gebruikt, zijn de kachels op onze lijst uiterst veilig; veel 12V-kachels hebben bijvoorbeeld een inline-zekering voor de veiligheid. Dat gezegd hebbende, de meeste residentiële verwarmingen, zelfs draagbare, zijn niet ontworpen voor of veilig voor gebruik in uw voertuig.

Aanbevolen: