Hoe Alexa 911 te bellen

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa 911 te bellen
Hoe Alexa 911 te bellen
Anonim

Wat te weten

  • Kan Alexa 911 bellen? Niet direct, nee. Vanwege naleving van de regelgeving kunt u Alexa momenteel niet gebruiken om 911 te bellen.
  • Je kunt echter een Amazon Echo Connect-apparaat toevoegen aan je bestaande vaste lijn of VoIP-service om 911 te bellen met Alexa.

In dit artikel worden tijdelijke oplossingen uitgelegd waarmee Alexa 911 kan bellen en worden enkele Alexa-vaardigheden geïntroduceerd waarmee je in noodgevallen hulp kunt krijgen voor Amazon Echo-, Echo Plus-, Echo Show-, Echo Spot- en Echo Dot-apparaten.

Alexa kan 911 bellen met Echo Connect

Image
Image

Met behulp van de Alexa Calling-functie kunnen eigenaren van Amazon Echo-apparaten telefoongesprekken voeren die van apparaat naar apparaat en zelfs van apparaat naar telefoon gaan. Maar niet naar 911.

Amazon Echo Connect is een afzonderlijk accessoire dat uw Echo-apparaat verbindt met uw bestaande vaste lijn of VoIP-thuistelefoonservice. Wanneer Echo Connect is ingesteld, veranderen apparaten met Alexa in wezen in handige, handsfree luidsprekertelefoons.

Amazon Echo Connect zal niet telefoneren via de mobiele telefoonservice.

Echo Connect is compatibel met de volgende Alexa-apparaten:

  • Echo (1e en 2e generatie)
  • Echo Dot (1e en 2e generatie)
  • Echo Plus
  • Echo Show
  • Echo Spot

Naast een Echo-apparaat en een bestaande vaste lijn of VoIP-thuistelefoonservice, moet je de Alexa-app op een smartphone openen of op een computer inloggen op alexa.amazon.com.

Als je de Echo Connect naast je Echo-apparaat gebruikt, kun je zeggen: "Alexa, bel 911", en Alexa zal je doorverbinden met lokale hulpdiensten.

Alexa-vaardigheden voor noodhulp

Image
Image

Als je liever geen ander apparaat toevoegt of geen telefoondienst voor thuis hebt, kunnen verschillende vaardigheden je in contact brengen met iemand die je kan helpen in een noodgeval. Toch zijn geen van de volgende hulpdiensten 911.

Vraag het aan mijn vriend

Deze vaardigheid is geen vervanging voor 911. Als je deze vaardigheid echter toevoegt en je contacten instelt, kun je Alexa zeggen: "Vraag mijn vriend om hulp", en de mensen die je kiest, worden gewaarschuwd door sms/sms of spraakoproepen.

Mijn SOS-familievaardigheid

De mensen in je netwerk hebben geen app nodig als je deze vaardigheid gebruikt (die geen 911 belt). Zodra je een account hebt aangemaakt bij Mijn SOS Familie, kun je onbeperkt contacten toevoegen om in contact te komen met noodgevallen. Je contacten zullen sms-/sms- en spraakoproepen ontvangen.

Dit is geen gratis service.

SafeTrek-vaardigheid

Hoewel deze vaardigheid nog steeds geen vervanging is voor het rechtstreeks bellen van 911, kan het een goede optie zijn als je geen contacten hebt die dichtbij genoeg zijn om je fysiek te helpen in geval van nood. Als deze vaardigheid is ingeschakeld en je zegt "Alexa, vertel SafeTrek om hulp te sturen", zal een Five Diamond Certified SafeTrek-agent hulp naar je huis sturen.

Technologie ontwikkelt en evolueert voortdurend. Je kunt Alexa misschien binnenkort vragen om 911 te bellen, en dat zal het ook doen. Tot die tijd kunnen deze alternatieven u en uw gezin beschermen.

Aanbevolen: