Hoe te bellen met de Apple Watch

Inhoudsopgave:

Hoe te bellen met de Apple Watch
Hoe te bellen met de Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Beantwoord inkomende oproepen: Tik op green (beantwoorden) icoon en begin te praten. Tik op het pictogram red (ophangen) om de oproep te weigeren.
  • Bel via Siri: Houd Digital Crown ingedrukt totdat je de Siri-activeringstoon hoort en zeg vervolgens 'Bel de naam van de contactpersoon'.
  • Alternatief: tik op het pictogram phone en selecteer vervolgens uit recente contacten, Favorieten en Contacten.

Dit artikel legt uit hoe je telefoongesprekken kunt voeren en beantwoorden via je Apple Watch. Oproepen op de Apple Watch worden op dezelfde manier afgehandeld als op de iPhone en u kunt contacten beheren via uw iOS-apparaat.

Inkomende oproepen beantwoorden op Apple Watch

Elke oproep naar uw telefoonnummer wordt ook ontvangen op de Apple Watch. Inkomende oproepen lichten op het display van het horloge en onthullen de naam of het telefoonnummer van de beller. Om de oproep te beantwoorden, tikt u op het green (beantwoorden) pictogram en begint u te praten.

Image
Image

Als u de oproep niet wilt aannemen, kunt u deze weigeren door op het rode-pictogram te tikken. Hiermee wordt het rinkelen beëindigd en wordt de beller doorverwezen naar uw voicemail.

Een oproep plaatsen met Siri

Je kunt Siri gebruiken om handsfree te bellen. Houd de Digital Crown ingedrukt totdat je de Siri-activeringstoon hoort, zeg dan "Bellen" gevolgd door de naam van het contact dat je wilt bellen. Als de naam van de contactpersoon niet duidelijk is, geeft Siri verschillende opties weer en wordt u gevraagd het contact dat u wilt bereiken handmatig te selecteren.

Bottom Line

Apple Watch heeft een snelkiesfunctie waarmee u gemakkelijk elk contact kunt bereiken dat als 'favoriet' wordt vermeld. U kunt Favorieten beheren op uw iPhone. Om een Favoriet te bellen, drukt u op de zijknop om een wijzerplaat weer te geven die al uw Favorieten weergeeft. Gebruik de digitale kroon om naar het contact te bladeren dat je wilt bellen of sms'en. Selecteer het telefoonpictogram om een telefoongesprek te starten.

Een oproep plaatsen vanuit Contacten

Tik op het startscherm van Apple Watch op de app Telefoon weergegeven door een groene cirkel met een telefoonhoorn. Van daaruit kun je kiezen uit een lijst met mensen met wie je onlangs contact hebt opgenomen, evenals je lijst met favorieten en je hele lijst met contactpersonen.

U moet eerst uw Apple Watch instellen voordat u kunt bellen of gebeld kunt worden.

Aanbevolen: