Leesbevestigingen in- of uitschakelen op iPhone & Android

Inhoudsopgave:

Leesbevestigingen in- of uitschakelen op iPhone & Android
Leesbevestigingen in- of uitschakelen op iPhone & Android
Anonim

Wat te weten

  • iPhone: Ga naar Instellingen > Berichten > schakel in Leesbewijs.
  • Android: Open Berichten, tik op drie verticale stippen en selecteer Instellingen > Chatfuncties.
  • Leesbevestigingen zijn niet beschikbaar voor berichten die worden gedeeld tussen iPhone- en Android-gebruikers.

Dit artikel behandelt het beheren van leesbevestigingen in de ingebouwde berichten-apps op iOS en Android en bevat een snelle studie van hoe leesbevestigingen werken.

Leesbevestigingen beheren op Apple-berichten

Berichten van iOS-telefoons zijn blauw. Android-telefoonberichten worden groen weergegeven.

Je kunt met een paar tikken leesbevestigingen inschakelen in de Berichten-app van Apple. U kunt echter alleen leesbevestigingen uitwisselen met andere iPhone-gebruikers die de app ook gebruiken. Als je niet zeker weet welke app je vrienden gebruiken, open dan een gesprek met ze of start een nieuwe.

  1. Open Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en tik op Berichten.
  3. Toggle Leesbewijzen aan. Schakel het uit om de functie uit te schakelen.

    Image
    Image

Leesbevestigingen beheren op Google Berichten

Het in- en uitschakelen van leesbevestigingen in de Berichten-app van Android is anders dan in Apple Berichten. Dezelfde regels zijn echter van toepassing: u kunt alleen leesbevestigingen verzenden en ontvangen van andere Android-bezitters die de app ook gebruiken. Je kunt zien of je vrienden dezelfde app gebruiken door een gesprek te beginnen of een bestaande te openen.

  1. Berichten openen.
  2. Tik op het drie verticale stippen menupictogram.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Tik op Chatfuncties.

    Image
    Image
  5. Aanzetten Leesbevestigingen verzenden. Herhaal deze stappen en schakel deze uit om de functie uit te schakelen. Als deze functie is ingeschakeld, zien je vrienden het woord Read en een tijdstempel onder het bericht.

    Image
    Image

Hoe leesbewijzen werken op ingebouwde apps en apps van derden

Leesbevestigingen werken op twee manieren. Wanneer je ze inschakelt, kunnen ontvangers die hetzelfde besturingssysteem of dezelfde berichten-app (zoals WhatsApp) gebruiken, zien wanneer je hun berichten hebt gelezen. Als je vrienden leesbevestigingen inschakelen, kun je zien wanneer ze je bericht hebben gelezen.

Leesbewijzen zijn een handige functie totdat ze dat niet zijn. U kunt zich bijvoorbeeld gekleineerd voelen als u te lang 'gelezen' blijft, wat betekent dat de ontvanger uw tekst heeft gelezen en niet heeft gereageerd. Je kunt je leesbevestigingen uitschakelen, maar anderen niet (hoewel het geen kwaad kan om het te vragen).

Als je leesbevestigingen uitschakelt op WhatsApp en andere berichten-apps van derden, verstuur of ontvang je geen ontvangstbewijzen, wat kan helpen de stress van het wachten op een reactie te verminderen.

Aanbevolen: