De 4 beste bandenspanningsmeters van 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste bandenspanningsmeters van 2022
De 4 beste bandenspanningsmeters van 2022
Anonim

Het controleren van uw bandenspanning is mogelijk een van de meest over het hoofd geziene onderdelen van regelmatig auto-onderhoud. Het gebruik van een van de beste bandenspanningsmeters is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw auto altijd op zijn best rijdt. Naast de voor de hand liggende gevaren van rijden met een abnormale bandenspanning, zijn er een aantal geldbesparende redenen om dit stuk voertuigonderhoud in de gaten te houden.

Een lage bandenspanning verhoogt de hoeveelheid wrijving op uw banden, wat de levensduur van uw loopvlak drastisch kan verminderen en ervoor kan zorgen dat ze vaker worden vervangen en in sommige gevallen kan leiden tot klapbanden als gevolg van oververhitting. Behalve dat u bespaart op dure vervangende onderdelen voor uw auto, kan het goed opgepompt houden van uw banden u een optimaal brandstofverbruik opleveren.

Als u op zoek bent naar een bandenspanningsmeter, kunt u door te investeren in zoiets eenvoudigs als de 73335 Chrome 10-100 PSI Pencil Tire Gauge van Amazon u een idee geven van de totale PSI van uw banden. Als u echter meerdere uren per dag rijdt, kan een meter zoals de CACAGOO Wireless TPMS bij Amazon u re altime gegevens over uw bandenspanning geven en u op de hoogte stellen als er iets mis is.

Om je autokennis te vervolledigen, ga naar onze hub voor connected car tech voordat je onze verzameling van de beste bandenspanningsmeters bekijkt.

Beste algemeen: AstroAI digitale bandenspanningsmeter

Image
Image

De AstroAI digitale bandenspanningsmeter sluit de deal af voor de beste bandenspanningsmeter in het algemeen vanwege zijn compacte formaat, betaalbaarheid van onder en betrouwbaar modern ontwerp. Of het nu dag of nacht is, deze handige bandenspanningsmeter wordt geleverd met een verlicht mondstuk en een helder verlicht digitaal scherm, zodat u uw ventiel kunt lokaliseren en een nauwkeurige meting kunt krijgen op uw auto, fiets, vrachtwagen of motorfiets.

Met afmetingen van 4,3 x 7,9 x 1,2 inch, past de AstroAI digitale bandenspanningsmeter gemakkelijk in de palm van je hand en heeft een ergonomische handgreep met knokkelgreep. De handige bandenspanningsmeter gebruikt vier meetbereiken van PSI, BAR, kPa en Kgf/cm die kunnen worden geactiveerd met een zachte druk op de goed geplaatste ergonomische triggerknop. De AstroAI wordt automatisch uitgeschakeld in 30 tot 40 seconden om ook de levensduur van de batterij te sparen. Het wordt geleverd met batterijen en een garantie van één jaar.

Beste voor prijs: Custome-accessoires 73335 Chrome 10-100 PSI Potloodbandmeter

Image
Image

Aangepaste accessoires 73335 Chroom 1-10 PSI Pencil Tire Gauge werd meer dan tien jaar geleden uitgebracht, maar is nog steeds de meest economische optie op de lijst. De ouderwetse bandenspanningsmeter heeft geen digitaal LCD-scherm, maar meet in plaats daarvan een bereik van 10 tot 100 PSI met zijn intrekbare meetstok zodra u hem over het luchtventiel van uw band plaatst.

Verchroomd, duurzaam en met afmetingen van 0,6 x 3,5 x 7,5 inch, de Custom Accessories 73335 bandenspanningsmeter is qua ontwerp vergelijkbaar met een metalen pen en past gemakkelijk in je voorste borstzak. Omdat het meer handmatig en minder elektronisch is, kan het meten van uw bandenspanning een beetje anders zijn, maar uiteindelijk wordt het op dezelfde manier uitgevoerd met een andere waarde: u sluit het ventiel van uw band af, wacht tot de lucht naar buiten komt en de meetstok zal uitvliegen met een juiste PSI-waarde.

Beste handleiding: JACO ElitePro 60psi bandenspanningsmeter

Image
Image

De JACO ElitePro is een stevig gebouwde bandenspanningsmeter en heeft een robuuste stalen behuizing met metalen constructie, plus een schokabsorberende, gear-achtige beschermkap. De ingebouwde bandenspanningsmeter bevat een flexibele niet-lekkende luchtslang, een 360-graden draaibare boorkop voor gemakkelijke toegang tot het bandenventiel, evenals een grote 2 inch glow-in-the-dark wijzerplaat.

Ontworpen met betrouwbaarheid in het achterhoofd, is de JACO ElitePro prestatie getest met een gecertificeerde nauwkeurigheidsclassificatie die is gekalibreerd volgens ANSI B40.1 internationale nauwkeurigheidsnormen om ervoor te zorgen dat de juiste PSI-metingen handmatig worden gedaan zonder afhankelijk te zijn van batterijen. De door een monteur aanbevolen bandenspanningsmeter heeft een meetbereik van 0 tot 60 PSI en bevat een ingebouwd ontluchtingsventiel dat overtollige, overvolle lucht in uw band verwijdert, zodat ze duurzaam en in topconditie blijven. Wordt geleverd met een 100 procent levenslange tevredenheidsgarantie

Beste garantie: TireMinder High Precision digitale vrachtwagen- en campermeter

Image
Image

De TireMinder High Precision Digital Truck en RV-meter is gebouwd met een uniek nekontwerp met lange steel dat het meten van uw bandenspanning eenvoudig en ongecompliceerd maakt. Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een garantie van vijf jaar, zodat u het altijd zonder zorgen kunt gebruiken.

Met een gewicht van één pond en een afmeting van 12,2 x 1,8 x 1 inch, meet de TireMinder High Precision Digital Truck en RV-meter van 10 tot 150 PSI met een afwijking van één PSI voor precisie. De metalen behuizing is ontworpen met een "geen zweet" aangepaste grip voor gemakkelijk vasthouden, een naar voren gerichte verlichtende zaklamp en een neongroene LED-achtergrondverlichting voor gemakkelijke leesbaarheid. Batterijen zijn inbegrepen, evenals twee verwisselbare koppen (recht en een hoek van 45 graden) voor gevarieerd gebruik.

Voor dagelijks gebruik kan de AstroAI digitale bandenspanningsmeter u een snelle en nauwkeurige aflezing van uw bandenspanning geven. Voor iemand die mogelijk met zijn voertuig door het land reist of meerdere uren per dag op de weg doorbrengt, zijn de re altime gegevens van het CACAGOO Wireless TPMS echter van onschatbare waarde.

Aanbevolen: