Voordelen van een iPad via een laptop of desktopcomputer

Inhoudsopgave:

Voordelen van een iPad via een laptop of desktopcomputer
Voordelen van een iPad via een laptop of desktopcomputer
Anonim

De meesten van ons gebruiken onze pc voor basistaken, zoals e-mail lezen, internetten, films kijken, sportuitslagen controleren en Facebook bijwerken. Voor veel mensen kan de iPad een pc vervangen voor deze taken en ook extra voordelen bieden.

iPad-draagbaarheid

Image
Image

De grote 12,9-inch iPad Pro (4e generatie) weegt iets minder dan 1,41 pond en is iets minder dan een kwart inch dik. De iPad Air (4e generatie) meet 9,74 inch bij 7 inch, wat klein genoeg is om in veel handtassen te passen. De iPad mini (5e generatie) is nog kleiner, weegt minder dan de helft van zijn grote broer en meet slechts 20 bij 5 cm.3 inch.

De draagbaarheid van de iPad begint niet als je het huis verlaat. Het gebruiksgemak op de bank of in bed zorgt ervoor dat je nooit meer een grote laptop wilt optillen.

Enorme app-selectie

Image
Image

De iPad wordt geleverd met apps die veel routinetaken aankunnen. Deze omvatten een webbrowser, e-mailclient, kalender, wekker, kaartenpakket, notitieblok, app voor videoconferenties en contactenlijst. Het bevat ook tablet-specifieke apps, zoals een camera, foto-app, videobibliotheek en een app voor het afspelen van muziek.

Apple heeft zijn iWork-suite en iLife-suite gratis gemaakt voor nieuwe iPad-gebruikers, die een tekstverwerker, spreadsheet, presentatiesoftware, een muziekstudio en een video-editor aan je mobiele toolkit toevoegt.

Je vindt een heleboel gratis apps in de App Store, en zelfs als een app een prijskaartje heeft, is deze lager dan de prijzen voor apps die zijn gemaakt voor laptops of desktopcomputers.

Spelregel

Image
Image

De iPad is een geweldige oplossing voor gamen. Naast casual games zoals Despicable Me: Minion Rush, Super Mario Run en Plants vs Zombies Heros, stelt een groeiend aantal hardcore games zelfs de meest serieuze gamer tevreden. Deze selectie bevat klassieke RPG's zoals Star Wars: Knights of the Old Republic en een volledige versie van XCOM 2.

Zoals de meeste apps op de iPad, zijn games meestal goedkoper dan hun console-tegenhangers. Veel geweldige games zijn geprijsd op $ 5 of minder.

Apple biedt ook een gratis proefperiode van 1 maand van zijn Apple Arcade-gamingabonnementsservice, met onbeperkte toegang tot meer dan 180 games.

Gebruiksgemak

Image
Image

De interface van de iPad is intuïtief, wat hem gemakkelijk te gebruiken maakt. Het apparaat heeft geavanceerde technologie onder de motorkap, zoals een wereldwijde zoekfunctie en multitasking-mogelijkheden, maar het dagelijkse basisgebruik van het apparaat is zo eenvoudig dat de meeste mensen er meteen mee aan de slag kunnen.

Apple laat het hoofdscherm niet vollopen met klokken en widgets en andere functies die je misschien niet wilt. In plaats daarvan is het hoofdscherm gevuld met apps - de belangrijkste reden waarom je de iPad hebt gekocht. Tik op een app en deze wordt geopend. Klik op de Home-knop (op iPads die er een hebben), de enige fysieke knop aan de voorkant van de iPad, en de app wordt gesloten, of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm op iPads die geen fysieke Home-knop hebben. Veeg van rechts naar links of van links naar rechts en je beweegt tussen schermen. Zo simpel is het.

Muziek en films

Image
Image

De entertainmentwaarde stopt niet bij games. De iPad ondersteunt populaire streaming video-apps zoals Netflix, Amazon Prime en Hulu. Het biedt ook toegang tot tientallen apps van televisie- en kabelaanbieders, zoals CBS, NBC, Time Warner, DirectTV en Apple TV+ producties.

De iPad breidt ook je muziekmogelijkheden uit. Naast de muziek die je in de iTunes Store kunt kopen, heb je toegang tot Apple Music, Pandora, iHeartRadio, Spotify en andere muziekstreamingdiensten.

E-Reader Vervanging

Image
Image

Laptops ondersteunen e-books, maar ze zijn onhandig in vergelijking met een echte e-reader. De iBooks-app van de iPad is een van de beste e-readers op de markt met een uitstekende interface die pagina's omslaat als een echt boek. De iPad ondersteunt Amazon Kindle-boeken met een gratis Kindle-reader die beschikbaar is in de App Store. U kunt ook een reader downloaden voor Barnes and Noble Nook-boeken.

Siri

Image
Image

Siri is de intelligente digitale assistent van Apple. Doe Siri niet af als een marketinggimmick die is gedegradeerd tot het controleren van sportuitslagen en het zoeken naar restaurants in de buurt. Het is een beetje capabeler dan veel mensen beseffen.

Een van de vele dingen waar je Siri voor kunt gebruiken, is het instellen van herinneringen, of je nu 's ochtends de vuilnis buiten zet of je voorbereidt op een aanstaande vergadering. Over vergaderingen gesproken, Siri kan je dagelijkse schema bijhouden. Snel een timer nodig? Het heeft het. Het kan ook je wekker instellen, mensen sms'en zonder dat je het toetsenbord op het scherm aanraakt, telefoongesprekken voeren, muziek afspelen, Facebook bijwerken, op internet zoeken en apps voor je starten.

GPS-vervanging

Image
Image

Een iPad met een mobiele dataverbinding vervangt de GPS-eenheid in uw auto. Dit is een van de vele trucs die een iPad kan doen die de meeste laptops niet kunnen ondersteunen. iPad-modellen met ondersteuning voor mobiele data zijn voorzien van een Assisted-GPS-chip. In combinatie met de Apple Maps-app die op de iPad is geïnstalleerd of de downloadbare Google Maps-app, is een iPad een goed alternatief voor een stand-alone GPS-apparaat, en biedt zelfs handsfree stapsgewijze navigatie.

10 uur batterijduur

Image
Image

Hand in hand gaan met de draagbaarheid is de langere levensduur van de batterij. Elke iPad kan 10 uur matig worden gebruikt zonder op te laden, wat beter is dan een laptop. Deze levensduur van de batterij is misschien niet zo lang bij intensief gebruik, maar zelfs als je geniet van je eigen Doctor Who-marathon met Netflix-streaming, zou je zeven of acht uur durende afleveringen moeten kunnen bekijken voordat je hem moet aansluiten.

Kosten

Image
Image

Apple biedt verschillende iPad-modellen aan tegen verschillende prijzen. De huidige generatie iPad begint bij $ 329, wat een goedkope prijs is als je kijkt naar de gratis voordelen die bij een iPad horen. De iPad Air (4e generatie) kost $ 599 en hoger. U kunt ook wat ruimte en geld besparen door voor de huidige generatie iPad mini te gaan.

Apple heeft een gerenoveerd gedeelte op zijn website. Het aanbod verandert dagelijks, maar opgeknapte iPads zijn minder duur dan gloednieuwe, en ze worden geleverd met dezelfde Apple-garantie van 1 jaar als nieuwe apparaten.

Aanbevolen: