Getest door experts: de 7 beste Kindles in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 7 beste Kindles in 2022
Getest door experts: de 7 beste Kindles in 2022
Anonim

De beste Amazon Kindles bieden een overvloed aan leesopties, geweldige connectiviteit en urenlange batterijduur. Met de lancering van bijgewerkte modellen kan het kiezen van de perfecte Kindle overweldigend lijken. Sommige werken alleen als een eenvoudig e-readerapparaat, terwijl andere een tablet weerspiegelen met e-readerconnectiviteit.

Het kan moeilijk zijn om te beslissen of je voor de Kindle Paperwhite wilt gaan, of om uit te geven aan de Kindle Fire HD 10-tablet. Geen twee Kindles zijn hetzelfde, en bij het controleren van de specificaties, kan het zijn dat wat het beste voor u is, een betere batterijduur biedt of een solide pixels-per-inch (PPI) scherm voor duidelijke tekst. Na zorgvuldig onderzoek hebben we een lijst samengesteld met de beste Amazon Kindles voor degenen die onderweg willen lezen, werken en spelen.

Beste algemeen: Amazon Fire HD 10

Image
Image

De Amazon Kindle Fire HD 10 Tablet is verreweg de beste Kindle-optie op de markt. Een 10-inch scherm met 1080p zorgt ervoor dat het kijken naar Netflix of Prime Video glashelder is. De 2GHz octa-core processor en 2GB RAM bieden snelle tikken voor favoriete apps en games, en slaan alle foto's die met een van de twee camera's van de tablet zijn gemaakt op de 32GB of 64GB harde schijf op. Als ruimte een probleem wordt, kies dan voor maximaal 512 GB uitbreidbare opslag.

De tablet is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en biedt een advertentievrije optie. Het beste tot nu toe, gebruik Alexa om apps op te halen en muziek af te spelen met een snelle spraakopdracht. En aangezien het deel uitmaakt van de Kindle-lijn, doet de tablet ook dienst als e-reader, zodat je je digitale bibliotheek overal mee naartoe kunt nemen.

Image
Image

"Het 1920 x 1200 IPS LCD-scherm is het kroonjuweel van de Fire HD 10." - Jordan Oloman, producttester

Beste voor streaming-apps: Amazon Kindle Fire HD 8 Plus-tablet

Image
Image

Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve optie, zoek dan niet verder dan de Kindle Fire HD 8 Plus Tablet. De processor van de tablet draait de beste streaming-apps, zoals Spotify en Netflix, op een 8-inch HD-scherm. 3 GB RAM en een quad-core 2GHz-processor stimuleren app-gaming voor leuke Candy Crush Saga-sessies.

Ontvang tot 12 uur batterijduur door de nieuwste romans in de Kindle-app te lezen. Voor de enthousiaste lezer zorgen 189 ppi en een uitbreidbare harde schijf van 1 TB ervoor dat een enorme digitale bibliotheek kan worden ingepakt voor een on-the-go-ervaring.

Beste voor op het strand: Amazon Kindle Paperwhite 2018

Image
Image

Deze e-reader biedt een ontspiegeld scherm om ervoor te zorgen dat je met een tik op de "aan"-knop overal kunt lezen. Een rubberen, antislip rand is comfortabel in de hand en het apparaat is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Als je het strand hebt verlaten en thuis aan het lezen bent, helpen vijf ingebouwde LED-lampjes je op alle uren van de dag te lezen.

Dankzij 300ppi zijn woorden op het 6-inch scherm duidelijk en gemakkelijk te lezen. En, zoals de Kindle Paperwhite belooft, kun je op deze e-reader wekenlang genieten van de batterijduur. Hoorbare compatibiliteit helpt ook om uw favoriete boeken onderweg tot leven te brengen. Het beste van alles is dat de Paperwhite waterdicht is, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kortsluiting.

Image
Image

"Het 6-inch, 300ppi-scherm geeft je scherpe, duidelijke letters tijdens het lezen." - Rebecca Isaacs, producttester

Beste voor het slapengaan: Amazon Kindle Oasis

Image
Image

Als het lezen van alle uren van de nacht in jouw straatje klinkt, is de Kindle Oasis de perfecte optie voor jou. Met een ergonomische, tweehandige grip is de Oasis perfect voor late nachten. En als je tijdens het lezen in slaap v alt, helpt een stevig aluminium frame met een dik glazen display schade te voorkomen.

De 25 ingebouwde LED-lampjes fleuren het 7-inch scherm op en bevatten warme technologie om vermoeide ogen door blauw licht te verminderen. Beter nog, de Oasis maakt gebruik van automatisch aanpassende lichttechnologie om ervoor te zorgen dat het licht optimaal is voor uw ogen. Het wordt geleverd met Audible-technologie en tot 32 GB opslagruimte om een enorme digitale bibliotheek mee te nemen.

Image
Image

Beste voor budget: Amazon Fire 7 Tablet

Image
Image

Deze budgetvriendelijke versie van de Amazon Fire Tablet-lijn heeft alles wat je nodig hebt in een tablet: een 1,3 GHz quad-coreprocessor, 1 GB RAM en tot zeven uur batterijduur om op je favoriete websites te surfen of de nieuwste Tik Tok-video's inhalen. Met de optie van 16 of 32 GB opslagruimte heb je voldoende ruimte om films of podcasts te downloaden voor langeafstandsvluchten.

Het 7-inch scherm biedt geweldige HD-opties voor optimale streaming. En met 171 ppi kun je duidelijke tekst verwachten bij het overschakelen van streamen naar lezen.

Beste voor kinderen: Amazon Fire HD 10 Kids Edition

Image
Image

Net als zijn tegenhanger voor volwassenen, wordt de Fire HD 10 Kids Edition geleverd met maximaal 32 GB opslagruimte en tot 512 GB uitbreidbare opslag. De tablet zelf is kindveilig, met een stevige hoes die in drie verschillende kleuren wordt geleverd: paars, roze en blauw. Met ouderlijk toezicht is de Kindle gemakkelijk te controleren, van de boeken die de kleintjes lezen tot het aantal uren dat ze op de tablet kunnen doorbrengen.

Met de Amazon Kids+-functie, die meer dan 20.000 boeken, tv-programma's en andere media biedt, kunnen kinderen veel plezier beleven aan het lezen van en interactie met verschillende inhoud. De octa-core 2GHz-processor en 2GB RAM helpen gebruikers om de snelste responstijden in een Kindle te krijgen. De Fire HD 10 Kids Edition biedt ook de mogelijkheid om meerdere profielen voor grotere gezinnen te maken, zodat elk kind zijn eigen profiel kan hebben dat aan zijn behoeften voldoet.

Image
Image

Beste budget voor kinderen: Amazon Fire 7 Kids Edition-tablet

Image
Image

Een budgetvriendelijke optie voor kinderen, de Fire 7 Kids Edition geeft gezinnen de mogelijkheid om de Kindle-familie te ervaren zonder de bank te verslaan. Een 7-inch scherm wordt geleverd in een stevige, kindveilige behuizing om de beste speeltijd van de apps te weerstaan. Ouders zullen zich nog steeds op hun gemak voelen bij het stellen van lees- en gamedoelen op deze e-readertablet.

Wat nog belangrijker is, terwijl de Kindle Fire 7 Kids Edition wordt geleverd met uitbreidbare opslag tot 512 GB, zodat al hun favoriete apps en leergames op het apparaat passen. Met een prijs van ongeveer $ 100 kan de prijs voor deze tablet niet kloppen, vooral omdat hij meerdere profielen kan programmeren voor gemakkelijk en snel leren voor het hele gezin.

De beste Kindle voor zijn waarde is verreweg de Fire HD 10-tablet. Het heeft een geweldige prijs, de hoogst beschikbare processor en app- en gamefuncties. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat je zowel Netflix kunt streamen als Candy Crush Saga kunt spelen voor een batterijduur van maximaal 12 uur. Het 10-inch scherm maakt het ook gemakkelijk om tv-programma's te kijken of tekst te vergroten voor een geweldige leeservaring.

Over onze vertrouwde experts

Rebecca Isaacs is een technologieschrijver die sinds 2019 met Lifewire werkt. Haar expertisegebieden zijn e-readers, Bluetooth-headsets, videogames en lifestyle-technologie voor thuis. Ze heeft de Oasis, de Paperwhite en de basis Amazon Kindle op deze lijst getest en gebruikt de Fire HD 10 Tablet.

Brittany Vincent is een freelance schrijver van videogames en entertainment wiens werk is opgenomen in publicaties en online locaties, waaronder G4TV.com, Joystiq, Complex, IGN, GameMe, Destructoid, Kotaku, GameSpot, Mashable en The Escapist. Zij is de hoofdredacteur van mojodo.com.

FAQ

    Kan ik boeken lezen als ik niet verbonden ben met wifi?

    Je hebt een wifi- of telefoonhotspotverbinding nodig om boeken te downloaden die je in de Kindle Store hebt gekocht. Meestal duurt het maar een paar minuten om boeken te downloaden. Zodra het boek naar uw apparaat is gedownload, kunt u het boek overal lezen - geen internetverbinding nodig.

    Kan ik boeken lenen van mijn plaatselijke bibliotheek op de Kindle?

    Als je bibliotheekboeken op de Kindle wilt lezen, moet je controleren of je bibliotheek de Libby-app gebruikt. Als uw plaatselijke bibliotheek dat niet doet, kunt u geen bibliotheekboeken lenen. Als je bibliotheek deelneemt, moet je de app naar je telefoon downloaden, een boek uitchecken en het overzetten naar je Kindle.

    Heeft de Kindle kleurenafbeeldingen?

    Op dit moment is de Kindle Fire-lijn de enige optie met kleurenafbeeldingen. De Kindle Paperwhite en de Kindle Oasis zijn standaard e-readers en bieden geen kleuropties. Dat gezegd hebbende, sommige e-readers zoals de Pocketbook Color zijn begonnen met het op de markt brengen van gekleurde e-inkt, dus het zou ons niet verbazen als de functie uiteindelijk naar de Kindle-lijn komt.

Waar moet je op letten bij een Amazon Kindle

Batterijlevensduur - De levensduur van de batterij is essentieel voor het lezen tot in de vroege uurtjes of die lange treinritten. De HD Kindles op deze lijst bieden tot 12 uur batterijduur, terwijl standaard e-readers zoals de Kindle Paperwhite een batterijduur van weken kunnen bieden na één keer opladen.

Pixels-per-inch (PPI) - Voor degenen die een Kindle alleen willen om te lezen, is de pixeldichtheid belangrijk. PPI kan tekst kristalhelder of een beetje wazig maken, afhankelijk van de meting. De hoogwaardige Kindle Oasis kan bijvoorbeeld tot 300ppi bieden, terwijl de standaard Kindle-e-reader 167ppi biedt.

Compatibiliteit - Hoorbare en andere in-app-ervaringen bieden een overvloed aan informatie met een tik van een vinger. Tablets in de Kindle Fire-lijn zijn geschikt voor in-app-ervaringen. Met uitzondering van Audible, dienen de Paperwhite en Oasis alleen als e-readers zonder een van de mooie extra functies, die, afhankelijk van je voorkeur, je leeservaring kunnen maken of breken.

Aanbevolen: