Hoe de goddelijke beesten te bevrijden in Zelda: BOTW

Inhoudsopgave:

Hoe de goddelijke beesten te bevrijden in Zelda: BOTW
Hoe de goddelijke beesten te bevrijden in Zelda: BOTW
Anonim

In Legend of Zelda: Breath of the Wild moet je de Divine Beasts bevrijden om Calamity Ganon te verslaan. Volg deze gids om de goddelijke beesten in elk gebied van Hyrule vrij te laten.

De zoektocht krijgen

Om de Free the Divine Beasts-quest te krijgen, moet je met Impa in Kakariko Village praten als onderdeel van de hoofdqueeste. Deze zoektocht wordt toegewezen samen met een paar andere die jij ook kunt doen.

Zodra je de missie hebt gekregen om de goddelijke beesten te bevrijden, kun je dit in elke gewenste volgorde doen. Er zijn vier goddelijke beesten, elk in verschillende gebieden van Hyrule. Hieronder leest u hoe u ze allemaal kunt bevrijden van de gemakkelijkste naar de moeilijkste.

Goddelijk Beest Vah Ruta in Zora's Domein

Om te beginnen moet je naar Zora's Domain in Lanayru gaan. Je zou de Lanaryu-toren moeten kunnen zien als je vanuit Kakariko Village naar het noorden gaat. Vanaf daar moet je Gruve ontmoeten, een van de Zora.

Hij zal je naar Sidon leiden, die zich op de brug onder de toren bij het Soh Kofi-heiligdom bevindt. Ga naar beneden en praat met hem om je zoektocht naar Zora's Domain te krijgen. Samen met Sidon reis je langs een weg met veel monsters, dus zorg ervoor dat je voorbereid en gevuld bent met eten. Sidon zegt dat veel vijanden onderweg elektrische aanvallen gebruiken; hij zal je voorzien van een Electro-elixer.

Image
Image

Bereik het domein van Zora

Sidon zal je langs een pad leiden om Zora's Domain te bereiken. Zorg voor voldoende elektriciteitsbestendige gerechten of Electro-elixers, want je zult langs dit pad veel elektrische vijanden moeten bevechten. Aan het einde van het pad, voordat je bij Zora's Domain komt, moet je een Lightning Wizzrobe bevechten. Dan kun je doorgaan met je zoektocht.

Gratis Vah Ruta

Nadat je met Zora King Dorephan hebt gesproken, moet je Muzu vinden en 20 schokpijlen verzamelen. Je ontvangt ook nieuw Zora-pantser, dat je op dit terrein zal helpen. Volg de onderstaande stappen om Vah Ruta te bevrijden.

  1. Trek het Zora-harnas aan. Praat onder het troongebied met Muzu en Sidon. De top van Ploymus Mountain is gemarkeerd op je kaart. Je kunt watervallen opzwemmen om er te komen. Zoek onderweg naar schokpijlen of verzamel ze eerder als je naar Zora's Domain gaat.
  2. Op de top van de berg zie je Lynel. Je moet langs Lynel sluipen om verder te gaan. Zodra je je 20 pijlen hebt, kun je naar de top van de heuvel gaan naast de opening waar Lynel is en naar beneden glijden om Sidon te vinden bij East Reservoir Lake.

  3. Als je er klaar voor bent, zal Sidon je naar het Goddelijke Beest brengen. Je moet dicht bij een waterval komen waar je op een roze gloeiende bol kunt schieten. Maar eerst moet je de ijsblokken vernietigen die Vah Ruta naar je toe gooit. U kunt dit doen met behulp van uw Sheikah Slate. Zodra je in de buurt van een roze bol komt, schiet je erop en kun je naar binnen als je ze allemaal hebt geraakt.

Vah Ruta Dungeon

In Vah Ruta moet je zes verschillende terminals activeren.

  1. De eerste terminal is onder water. Je zou een tandwiel en een slinger moeten zien. Gebruik Magnesis op de slinger om bij de terminal te komen en deze te activeren.

    Image
    Image
  2. Je vindt een geleidesteen links van de ingang. Vecht tegen het wezen dat de tralies blokkeert en til vervolgens de poort op met Cryonis.
  3. Zoek nu de wielen met de stromende fontein van water op de volgende verdieping. Gebruik Cryonis om dit water aan te sluiten wanneer de terminal zich bijna onderaan bevindt, zodat u er toegang toe hebt.

    Image
    Image
  4. Ga naar het volgende niveau en ga naast het veel grotere wiel staan. Verplaats de slurf van het Goddelijke Beest, zodat het water dit wiel beweegt. Je ziet een bol in het wiel. Gebruik Stasis zodra het het blok raakt om de terminal te openen. Activeer het snel voordat Stasis opraakt.

    Een manier om je kansen te vergroten, is door Statis te gebruiken kort voordat de bestelling afloopt, maar je timing moet goed zijn zodat je het niet mist.

  5. Spring nu terug naar het lagere niveau en ontdooi het water uit de laatste versnelling. Gebruik de randen van beide bewegende wielen om naar het volgende niveau te klimmen. Activeer vervolgens de waterval in de buurt om gemakkelijker toegang te krijgen tot deze verdieping. Laat de slurf van het Goddelijke Beest zakken zodat je naar het einde kunt lopen. Doe dit en breng het dan weer omhoog. Volg het platform terwijl het draait, zodat je de terminal helemaal aan het einde van de kofferbak kunt bereiken.

  6. Ga terug naar het hoofd van het Goddelijke Beest en je zult een gat zien; spring erin. Je zou de laatste terminal in brand moeten zien. Aan de muur zie je een slinger. Je kunt Magnesis op de slinger gebruiken om het dak te openen; dan kun je de kofferbak verplaatsen om het vuur te doven.

    Image
    Image

    Nu kun je teruggaan naar de bodem, waar de belangrijkste gigantische terminal is. Je moet nu echter Waterblight Ganon verslaan om door te gaan. Nadat je hem hebt verslagen, kun je met Dorephan praten om de zoektocht te voltooien.

Goddelijk Beest Vah Rudania in Death Mountain

Start je zoektocht in Goron City en praat met Goron Boss Bludo. Verlaat Goron City om naar de mijnen te gaan en je zult Drak vinden. Praat met hem en hij zal je vertellen over Yunobo, die vastzit in een kluis in Darunia Lake. Hier leest u hoe u hem kunt helpen en Vah Rudania kunt bevrijden.

  1. Om deze locatie te bereiken, moet je de geisers op de eilanden gebruiken om jezelf omhoog te duwen en dan paragliden over het meer. Uiteindelijk zou je een kanon moeten zien, dat je met een bom kunt laden en naar de kluis kunt schieten, die Yunobo zal bevrijden. Eenmaal vrij, praat met hem en praat dan met Bludo.

    Image
    Image
  2. Nu word je gestuurd om weer met Yunobo te praten in de buurt van Eldin Bridge. Nadat je de wezens hebt verslagen die hem aanvallen, moet je Yunobo als kanonskogel gebruiken om de brug te laten zakken. Gebruik hiervoor een bom in het kanon.

    Image
    Image
  3. Divine Beast Rudania zal nu verschijnen en zoeklichten uitzenden. Als je onder deze wordt gespot, zal hij brandbommen naar je gooien. Let hier dus goed op. Als je kanonnen langs het pad ziet, gebruik dan Yunobo en vuur hem af op Rudania. Zodra hij zich terugtrekt in de vulkaan, kan Link naar binnen.

    Image
    Image

Vah Rudania Dungeon

Hoewel het erg donker zal zijn als je eenmaal binnen bent, vind je een fakkel in een nabijgelegen kist. Steek het aan met behulp van het vuur bij de ingang.

  1. Naast de kisten zou je een hoge fakkel moeten zien die je kunt aansteken om daar de deur te openen. In de volgende kamer moet je de vier ogen vernietigen om kisten te onthullen. Naast hen is nog een deur die je kunt openen met je zaklamp. Hierin vind je de Guardian Stone en ontvang je de kaart van Rudania. Je moet deze kaart gebruiken om de lay-out van het Goddelijke Beest te manipuleren om alle terminals te vinden en te activeren.
  2. Er zijn twee terminals in de buurt van Rudania's achterpoten, één bij de staart, één dichtbij waar je nu bent op de muur aan de rechterkant, en één aan de bovenkant. Zodra je alle vijf terminals hebt geactiveerd, kun je naar het dak gaan naar de hoofdbedieningsterminal.

    Image
    Image
  3. Hier moet je Fireblight Ganon verslaan. Na het gevecht kun je teruggaan naar Goron City en met Bludo praten om de missie te voltooien.

Goddelijk Beest Vah Medoh in het Hebra-gebergte

Om deze zoektocht te starten, moet je met Kaneli in Rito Village praten. Hij zal je vertellen over Teba, die probeert de aanvallen van het goddelijke beest op het dorp te stoppen. Je kunt hem vinden aan de voet van het Hebra-gebergte. Zo vind je Teba en gratis Vah Medoh.

  1. Om daar te komen, ga je naar Revali's Landing en kun je paragliden naar de bodem. Nu wil je het pad volgen om bij de Flight Range te komen waar Teba is.

    Image
    Image
  2. Als hij met hem praat in het gebouw, wil hij je testen voordat hij je toestaat te helpen. Je moet je boog gebruiken om binnen 3 minuten vijf doelen te raken. Gebruik je paraglider om naar elk doel te vliegen.
  3. Nu kun je het goddelijke beest bevechten. Er zijn vier kanonnen die je moet uitschakelen. Je moet de bompijlen gebruiken die Teba je heeft gegeven. Raak elk met twee bompijlen om ze te vernietigen.

Vah Medoh Dungeon

In het goddelijke beest moet je alle terminals activeren.

  1. Eerst wil je naar de andere kant van Medoh gaan om de Begeleidingssteen te krijgen. Als je daar eenmaal bent, ontvang je de kaart van het goddelijke beest dat je kunt gebruiken om het te besturen.

    Image
    Image
  2. Je kunt het Goddelijke Beest kantelen om in de vleugels te komen waar de terminals zich bevinden. Ga eerst naar de stenen platforms die je gebruikte om naar voren over te steken, en kantel naar rechts en spring naar de bodem. Ga naar buiten en ga op de katrol en raak het oog tegenover je met een pijl om naar de andere kant te glijden. Ga naar binnen en activeer daar de terminals. Doe hetzelfde voor de linkervleugel. Zodra je deze hebt geactiveerd, kun je de hoofdterminal op het dak van Medoh gebruiken.
  3. Je kunt op het dak komen door Medoh weer plat te maken en de ventilatoren te gebruiken om je op te tillen. Nu kun je de hoofdterminal activeren en moet je nu tegen Windblight Ganon vechten.

Goddelijk Beest Vah Naboris in de Gerudo-woestijn

Voordat je aan deze zoektocht kunt beginnen, moet je toegang krijgen tot Gerudo Town, aangezien er geen mannen naar binnen mogen. Praat met Benja en ga dan naar Kara Kara Bazaar en vind de Inn. Bovendien zie je een vrouw, praat je met haar en complimenteer je haar outfit. Dan kun je het kopen voor 600 roepies. Stap er nu in en je komt in Gerudo Town. Volg deze stappen om Vah Naboris te bevrijden.

  1. Praat in de stad met Riju in het centrum. Ze zal je vertellen over de Thunder Helm, die de Yiga Clan heeft gestolen. Praat nu met de wachtkapitein op de binnenplaats. Zorg ervoor dat je je vermomming aanhoudt terwijl je in Gerudo bent.

    Image
    Image
  2. Nu wil je vertrekken naar Karusa Valley. Verlaat de stad Gerudo en ga naar het noorden. Als je eenmaal in de kloof bent, pas dan op voor rotsblokken die om je heen kunnen vallen. Je zult op weg naar boven moeten vechten tegen een aantal Yiga Clan-leden.
  3. Zodra je bij de schuilplaats bent, moet je een zaklamp gebruiken om de spandoeken om je heen te verlichten. Een van deze zal je pad voorwaarts onthullen. Je zult een cel vinden met de verloren bewaker Barta, die in de val is gelopen door de Yiga.
  4. Als je verder gaat, wil je de bananen die je in dit gebied vindt, gebruiken om langs de bewakers hier te sluipen. Vind en gebruik ladders om naar de volgende niveaus te klimmen. Op een gegeven moment kom je bij een deur en je tilt deze op met Magnesis. Hierna moet je tegen Meester Kohga vechten.
  5. Daarna zul je de Thunder Helm vinden. Keer terug naar Gerudo Town (in vermomming) om het aan Riju te geven. Ze zal je vertellen haar te ontmoeten bij de South Outpost om met het Goddelijke Beest af te rekenen.
  6. Zodra je haar daar ontmoet, geeft ze je 20 bompijlen om te gebruiken. Gebruik zandafdichtingen als je in de buurt van Riju blijft. Ze zal je beschermen tegen de aanvallen van het Goddelijke Beest. Wanneer je dichtbij het Goddelijke Beest komt, schiet je bompijlen naar zijn paarse voet. Nadat je alle vier hebt geraakt, kun je Vah Naboris invoeren.

Vah Naboris Dungeon

Net als de andere Divine Beasts, moet je hier alle terminals activeren.

  1. Om de Begeleidingssteen te krijgen, ga je de helling op en ga je verder naar de achtermuur en ga je rechts de heuvel op. Nadat je de kaart hebt gekregen, kun je delen van de cilinder verplaatsen om bij elke terminal te komen. Als je de kamer rondkijkt, zie je dozen en cirkels. Terwijl je de cilinder beweegt, zullen sommige gaten kamers onthullen. Je kunt op de dozen gaan staan om als platform te dienen om je omhoog te bewegen.

    Image
    Image
  2. Om bij de volgende terminal te komen, moet je de hellingen gebruiken die je rond de kamer ziet. Verplaats de cilinders terwijl je erop staat totdat ze een platform vormen en je kunt naar de terminal springen.
  3. Nu zie je aan één kant van elk deel van de cilinder een groene strook. Verplaats de porties totdat deze op één lijn liggen om het wiel aan het uiteinde van de kamer te verplaatsen. Loop de inkeping in en je wordt naar een opening gedragen die uitkomt op het Goddelijke Beest.
  4. Verplaats de hendel in het midden van de groene lijnen totdat de blauwe elektriciteit aan beide kanten er naast staat. Er komt een platform naar beneden. Als je instapt, wordt je naar een terminal gebracht.
  5. Ga nu terug naar de middelste kamer en verplaats de hellingen totdat je naar het volgende niveau kunt gaan. Lijn vervolgens de groene lijnen opnieuw uit. Gebruik op dit niveau magnesis om de hendels in de juiste positie te brengen om een van de armen omhoog te bewegen. Je wilt op een platform gaan staan terwijl de arm omhoog gaat om naar de top te gaan.

    In deze kamer zou je een blauw platform moeten zien dat je naar de volgende zal brengen. Klim naar het zijbalkon om de hendel te gebruiken om het balkon eronder te verplaatsen. Spring dan naar beneden en ga door de opening met het bewegende platform naar de volgende kamer. Ga het platform af met het monster erop en dood het. Kijk dan opzij en raak het oog op de muur met een pijl. Het zal het hele wezen vernietigen en je hebt toegang tot de bovenstaande terminal.

  6. In deze twee kamers moet je twee lichtbollen vinden en ze slepen met behulp van magnesis of ze oppakken en dragen/gooien, zodat je ze op sokkels voor de poort kunt plaatsen en de laatste terminal blokkeert in de hoofdkamer. Hierna kun je de hoofdbedieningsterminal in de hoofdcilinderruimte gebruiken en moet je Thunderblight Ganon verslaan.

Aanbevolen: