Hoe u uw achtergrond kunt wijzigen in Microsoft Teams

Inhoudsopgave:

Hoe u uw achtergrond kunt wijzigen in Microsoft Teams
Hoe u uw achtergrond kunt wijzigen in Microsoft Teams
Anonim

Wat te weten

  • Start een vergadering en schakel de camera in om audio- en video-instellingen te zien voordat u deelneemt.
  • Klik op het pictogram voor achtergrondinstellingen om de opties te zien. Selecteer een achtergrond en klik op Nu aanmelden.
  • Als u de achtergrond tijdens een vergadering wilt wijzigen, gaat u naar de bedieningselementen voor de vergadering en selecteert u Meer acties > Achtergrondeffecten toepassen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw achtergrond in Microsoft Teams kunt wijzigen voordat een vergadering begint en tijdens een vergadering.

Wijzig de achtergrond van uw Microsoft Teams vóór een vergadering

MS Teams-achtergronden kunnen u helpen overal vergaderingen te houden. Ze nemen de afleiding weg van wat er achter je schouder gebeurt, helpen je teamleden zich te concentreren en stellen je in staat een professioneel front te presenteren.

  1. Open Microsoft Teams. Selecteer het Camera pictogram voor een nieuwe vergadering of kies een van de vergaderingen onder Recent.

    Image
    Image
  2. Geef een nieuwe vergadering een naam. Selecteer Een link ophalen om te delen of Start meeting. Deel de vergaderingslink via e-mail of een ander medium.

    Image
    Image
  3. Kies Start meeting om de videochat te starten. Microsoft Teams geeft een scherm weer om uw video- en audio-instellingen voor de oproep te kiezen.

    Image
    Image
  4. Het achtergrondinstellingen pictogram ligt tussen het microfoonpictogram en het instellingenpictogram. De achtergrondopties zijn alleen ingeschakeld als de camera aan staat.
  5. Toggle de Camera schakelaar om hem aan te zetten. Selecteer Achtergrondinstellingen om een paneel aan de rechterkant te openen om alle miniaturen voor de achtergrondafbeeldingsopties weer te geven.

    Image
    Image
  6. Kies een miniatuur voor de gewenste achtergrond. Selecteer de knop Nu deelnemen om de vergadering te starten met de achtergrond achter u op het scherm.
  7. Je kunt ook je eigen achtergrond uploaden om de vergadering wat persoonlijkheid te geven. Als u een eigen afbeelding wilt gebruiken, selecteert u Nieuwe toevoegen en selecteert u vervolgens een JPG-, PNG- of BMP-afbeeldingsbestand op uw computer. Microsoft raadt afbeeldingen aan met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van minimaal 1920 x 1080. Hoe hoger de resolutie, hoe beter uw afbeeldingen worden weergegeven.

    Image
    Image
  8. Om de achtergrond te verwijderen, kiest u de eerste miniatuur (het pictogram heeft een cirkel met een streep erover).

De gekozen achtergrond blijft gedurende de hele vergadering bestaan. Je kunt tijdens de vergadering op elk moment achtergronden selecteren en wisselen, hoewel je misschien een consistente achtergrond wilt behouden als deze professioneel van aard is.

Tip:

Microsoft Teams stelt je ook in staat om de achtergrond te vervagen in plaats van een kunstmatige afbeelding toe te passen. Kies de Blur achtergrondinstelling om het zicht achter je te verzachten.

Verander de achtergrond van uw Microsoft Teams tijdens een vergadering

Een vergadering begint en je realiseert je dat de gekozen achtergrond niet de juiste pasvorm is. Met Microsoft Teams kunt u ook achtergronden wijzigen en verwisselen terwijl een vergadering aan de gang is.

  1. Ga naar de vergaderbediening bovenaan. Selecteer Meer acties (het pictogram met drie stippen) > Achtergrondeffecten toepassen.

    Image
    Image
  2. Kies uit de beschikbare afbeeldingen. Klik op Preview om de afbeelding te zien voordat u zich aanmeldt. Selecteer Toepassen als je klaar bent.

    Image
    Image

Opmerking:

Achtergrondeffecten zijn beschikbaar op de Microsoft Teams-client voor pc en Mac. De achtergrondvervagingsfunctie wordt ondersteund op iOS.

Aanbevolen: