Hoe u uw Android-achtergrond kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Android-achtergrond kunt wijzigen
Hoe u uw Android-achtergrond kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Makkelijkst: druk lang op de achtergrond op het startscherm en selecteer Wallpapers > kies afbeelding > Set Wallpaper.
  • Ga in Instellingen naar Display > Wallpaper > kies afbeelding >Achtergrond instellen.

Dit artikel legt uit hoe je de achtergrondafbeelding op een Android-apparaat kunt wijzigen en waar je achtergrondafbeeldingen kunt vinden.

Verander de achtergrond

De afbeelding wijzigen die op de achtergrond van het startscherm van een Android-telefoon wordt gebruikt:

  1. Open de Instellingen app.
  2. Selecteer Display.
  3. Selecteer Wallpaper.

    Image
    Image
  4. Selecteer een locatie in de Kies achtergrond uit lijst. Kies Gallery om een van je eigen afbeeldingen te gebruiken. Kies Wallpapers om een stockfoto te gebruiken.
  5. Als je Wallpapers hebt gekozen, blader je door de lijst met afbeeldingen of geïnstalleerde achtergronden. Terwijl u scrolt, verandert het scherm om de geselecteerde achtergrond weer te geven.

    Image
    Image
  6. Als je Gallery of Mijn foto's hebt gekozen, wordt een bestandsbrowser geopend. Tik op menu (de drie gestapelde regels) en selecteer Images.

  7. Navigeer in de lijst met afbeeldingslocaties naar de map waar de achtergrondafbeelding is opgeslagen en tik vervolgens op de miniatuur van de afbeelding.

    Image
    Image
  8. In het Wallpapers-scherm staat de door jou gekozen afbeelding vooraan in de lijst met achtergronden en is geselecteerd. Tik op Achtergrond instellen. om de wijziging aan te brengen
  9. De door jou gekozen achtergrond wordt toegepast op het startscherm.

Gebruik een snelkoppeling om de achtergrond te wijzigen

Het uiterlijk van je startscherm nog sneller veranderen:

  1. Druk lang op de achtergrond op het startscherm. Druk lang totdat u een feedbacktrilling voelt en het scherm verandert.
  2. Tik op Achtergronden.
  3. Blader door de bestaande keuzes van achtergronden en live achtergronden of tik op Mijn foto's om een foto uit uw galerij te kiezen.

    Image
    Image

    Live-achtergronden zien er hetzelfde uit als standaard-achtergronden wanneer ze in de browser worden bekeken. Deze achtergrondafbeeldingen zeggen Geanimeerd in de miniatuur, wat aangeeft dat de achtergrond op de telefoon interactief is.

  4. Tik op Achtergrond instellen.
  5. Het hoofdscherm verschijnt met de nieuwe achtergrond.

Nieuwe achtergronden zoeken

Als u een onbeperkt aantal achtergronden wilt vinden, zoekt u op Google Play naar achtergronden. Er zijn verschillende gratis apps beschikbaar om te downloaden met duizenden gratis wallpapers.

Zoek achtergrondafbeeldingen op internet van sites zoals Unsplash. Unsplash biedt afbeeldingen met een hoge resolutie die gratis kunnen worden gedownload.

Als je je achtergronden liever rechtstreeks wilt downloaden, download dan afbeeldingen naar je telefoon of breng afbeeldingen over van je pc naar je telefoon via een USB-kabel.

Android-schermen krijgen bij elke release een hogere resolutie, waardoor afbeeldingen met een even hoge resolutie nodig zijn om er helder en duidelijk uit te zien. Houd hier rekening mee bij het kiezen van je achtergrondbron.

Aanbevolen: