De 9 beste iPhone X-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste iPhone X-hoesjes van 2022
De 9 beste iPhone X-hoesjes van 2022
Anonim

De beste iPhone X-hoes vinden, betekent uw investering beschermen (en laten we eerlijk zijn, moderne smartphones zijn niet goedkoop) en gemoedsrust bieden, en dat in stijl. De beste hoesjes maken gebruik van moderne materialen en technologische vooruitgang om ervoor te zorgen dat je niet alleen een gebarsten scherm krijgt, maar dat de hoes zelf vrij blijft van lelijke krassen, slijtage en andere onvolkomenheden.

Hoewel de hoesjes van weleer vaak omvangrijke monsters waren, waarbij vaak bijna een tweede telefoon werd toegevoegd aan wat een draagbaar apparaat zou zijn, profiteren moderne hoesjes van de vooruitgang in de materiaalwetenschappen om de beste iPhones en de beste Android te beschermen telefoons zonder onnodig uitrekken en uitpuilen van uw zakken. En een paar dollar investeren in een hoesje kan enorme besparingen opleveren, geld dat je anders misschien zou moeten besteden aan het repareren van een scherm, het repareren van losse poorten of een gebarsten hoesje, of in het ergste geval, het vervangen van de hele telefoon.

Beste algemeen: Spigen Ultra Hybrid iPhone X-hoesje

Image
Image

Spigen heeft als merk een uitstekende staat van dienst in de bescherming van mobiele telefoons. Hun Ultra Hybrid-hoesje is het vlaggenschip van de iPhone X-beschermhoes en is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, grijs, wit, bruin en bordeauxrood. Maar de achterkant van elk hoesje is volkomen duidelijk om de schoonheid van de iPhone X zelf te laten zien. Ze hebben zelfs die doorzichtige plastic laag ontworpen met een speciaal ontwikkeld materiaal dat gedurende zijn hele levensduur geen vuil en geel zal verzamelen.

Die bescherming omvat val- en krasbestendigheid in een enkele laag (het is niet nodig om een exoskelet toe te voegen aan een zachte rubberen binnenbehuizing), terwijl de gekleurde zijbumpers luchtkussentechnologie bieden voor dagelijkse valpartijen. Er zijn poorten uitgesneden voor toegang tot je knoppen en ingangen, en het hele ontwerp is slank en niet opdringerig.

Runner-Up, beste algemeen: Speck Presidio Grip Case voor iPhone X

Image
Image

Speck zit al een lange tijd in de case-game, en dat hebben ze gedaan met een vrij slanke productlijn, zowel in aantallen als in profiel op je telefoon. De Presidio-lijn is het vlaggenschip van het bedrijf en ze beschermen iPhones al meerdere generaties met valbescherming en een strak uiterlijk. Deze Grip-iteratie wordt geleverd met mat rubberen groeven aan de achterkant om te voorkomen dat de telefoon uit je handen glijdt. De iPhone X-versie belooft tot 3 meter valbescherming, een cijfer dat onafhankelijk werd gevonden en geverifieerd door een extern laboratorium.

Ze hebben een schokbestendig materiaal met cellen ontwikkeld om in hun koffers te bouwen, Impactium genaamd, en er is een verhoogde rand aan de voorkant om het scherm te beschermen tegen vallen. Ze hebben aanvullend onderzoek gedaan naar het ontwerp om de dunste dubbellaagse behuizing met het laagste profiel te creëren die ze ooit hebben gemaakt. Je kunt dat allemaal ook in zeven verschillende kleuren krijgen, dus er is een indrukwekkend aantal opties voor een even indrukwekkende behuizing.

Beste budget: Silk iPhone X Grip-hoesje

Image
Image

Voor een goed afgeronde mix van bescherming, ontwerp , en prijs, is de Silk iPhone X-hoes goed besteed geld. Met minder dan $ 20 biedt de Silk een bescheiden duurzaamheid, met schokabsorberende luchtzakken in elke hoek van de behuizing - beschreven als "airbags" voor je telefoon. Bovendien houdt de "Kung Fu Grip" -textuur het apparaat veilig in uw hand, waardoor vallen wordt voorkomen voordat ze gebeuren. Maar voor 360-graden bescherming vormt de "Base Grip" van de case een verhoogde rand rond het open oppervlak van je telefoon, dus zelfs als het met de voorkant naar beneden v alt, zal het scherm niet versplinteren op de harde grond.

Vergeleken met andere budgetvriendelijke modellen is de Silk-koffer opmerkelijk slank en past hij comfortabel in de strakste jeanszakken. De zijknoppen zijn verbeterd ten opzichte van eerdere versies voor een hogere tactiele respons, en over het algemeen biedt de hoes bevredigende bescherming zonder de algemene functies van de telefoon te belemmeren. De Silk iPhone-hoes wordt geleverd met een gratis schermbeschermer en is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder karmozijnrood, blauwe jade, paarse orchidee en gunmetal grey.

Best Slim: Spigen Air Skin

Image
Image

Spigen is een merk dat bekend staat om het aanbieden van slanke en stijlvolle hoesjes en de Air Skin voor de iPhone X is geen uitzondering. Het is een van de meest minimalistische hoesjes die je kunt krijgen en past als een tweede huid om je telefoon. Het is gemaakt van hard polypropyleen en heeft een heldere afwerking die nog steeds vingerafdrukbestendig is. De uitsparingen zijn perfect geplaatst, zodat je de EarPods nog steeds kunt aansluiten als je wilt.

De hoes beschermt tegen krassen, maar verwacht niet dat hij grotere vallen en stoten aankan. Maar als uiterlijk het belangrijkste voor je is, is de Air Skin een geweldige optie voor wat bescherming zonder afbreuk te doen aan stijl.

Beste portemonnee-hoesje: SAMONPOW iPhone X-hoesje

Image
Image

Verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren, zal deze slanke, stijlvolle hoes niet alleen je telefoon beschermen tegen grote vallen, maar biedt ook wat opslagruimte om je kaarten en geld op te bergen. Het combineert een harde pc-cover met een slagvaste schokbestendige zachte rubberen bumper om ervoor te zorgen dat je iPhone ongeschonden blijft, en heeft een openschuifbare hoes waarin je veilig een paar kaarten kunt opbergen.

De zorgvuldig ontworpen randen zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen van de telefoon, met perfect geplaatste en passende uitsparingen zodat u niet meer druk hoeft uit te oefenen dan op de blote telefoon. De SAMONPOW is zo knus dat het nauwelijks lijkt alsof je iets aan je telefoon hebt toegevoegd, maar robuust genoeg om bestand te zijn tegen ernstig misbruik.

Beste batterijbehuizing: Alphatronix BXX batterijbehuizing voor iPhone X

Image
Image

De Alphatronix BXX-batterijbehuizing heeft een batterij van 4.200 mAh die UL-gecertificeerd is, waardoor u 150 procent extra kunt opladen aan de telefoon (meer dan een verdubbeling van de oplaadduur van uw iPhone X). Je kunt die batterij opladen (en die lading doorgeven aan de telefoon zelf) via de micro-USB-poort aan de onderkant of met de ingebouwde Qi draadloze oplaadmogelijkheid.

De buitenkant van hard plastic biedt 360-graden bescherming tegen krassen en vallen. De voorranden zijn verhoogd met lippen die het scherm beschermen, en Alphatronix heeft zelfs een schermbeschermer van gehard glas meegeleverd om de veiligheid te vergroten. Ten slotte is de installatie eenvoudig met een tweedelig ontwerp, inclusief een standaard uitschuifgedeelte waarmee u de telefoon in de hoes kunt schuiven. Het wordt ook allemaal voor de goede orde beschermd door een fabrieksgarantie.

Runner-Up, beste batterij: Swaller-batterijhoes voor iPhone X

Image
Image

Als je iPhone X bijna leeg raakt, is de Swaller Battery Case een goede optie om een extra beetje batterijcapaciteit toe te voegen zonder je apparaat in een baksteen te veranderen. De behuizing voegt een capaciteit van 4.000 mAh toe, wat niet zoveel is als de Alphatronix-behuizing van 4.200 mAh, maar het is slanker en draagbaarder. De batterijhouder strekt zich niet helemaal uit tot aan de bovenkant van de telefoon, waardoor het een beetje gemakkelijk in je zak te glijden is, maar toch 360-graden bescherming behoudt. De case is zelfs compatibel met de EarPods.

Over het algemeen kan de case 10 uur extra gesprekstijd of 9 uur surfen op het web toevoegen. Er is een ingebouwde Qi-spoel voor draadloos opladen, zodat u draadloos opladen niet hoeft op te offeren voor extra energie.

Beste waterdichte: LifeProof FRE waterdichte behuizing

Image
Image

Als je op zoek bent naar een waterdichte telefoonhoes, zoek dan naar producten met een IP68-classificatie. Dit betekent dat het product bestand is tegen 30 minuten volledige onderdompeling - in maximaal een meter water. Elk merk dat deze norm kan beloven, levert een kwaliteitsproduct. Als u echter het hoogste beschermingsniveau wilt, dan is de LifeProof FRE een product dat een stap verder gaat. Het heeft een langere levensduur onder water dan zijn concurrenten en belooft een vol uur in plaats van dertig minuten. Het is ook aantoonbaar sneeuwbestendig, stofdicht en voldoet zelfs aan de schokbestendige kwaliteitsnorm van het leger als het gaat om het weerstaan van een val van twee meter.

De LifeProof FRE wordt geleverd met een krasvaste schermbeschermer die praktisch onmerkbaar is door zicht en aanraking. Hoewel deze case je een aardige cent zal kosten, is hij niet zo duur als andere concurrenten, en de bonusfuncties maken het de investering waard.

Beste robuuste: OtterBox Pursuit-serie

Image
Image

Otterbox is een van de bekendste merken in de branche als het gaat om het aanbieden van duurzame, valbestendige telefoonhoesjes. Dat heeft de neiging om veel bulk toe te voegen, maar de Otterbox Pursuit Series-hoes voor de iPhone X / Xs biedt een geweldige combinatie van robuustheid en grootte. Het is dunner en meer zakformaat dan de meeste andere duurzame hoesjes, maar heeft nog steeds afdichtingen, poortafdekkingen en een transparant gaas om de luidsprekers van de telefoon te beschermen.

Otterbox is er zo zeker van dat de case je iPhone X zal beschermen dat hij gecertificeerde valbescherming biedt. Afgezien daarvan is de behuizing eenvoudig te installeren, bestaande uit een hoofdbehuizing met een extra opklikbare bumper.

De Spigen Ultra Hybrid wint de hoogste onderscheidingen voor zijn hybride mix van stijve en flexibele componenten, lage prijs en ingetogen, aantrekkelijk ontwerp. De Speck Presidio is een geweldig alternatief gezien zijn robuuste samenstelling (inclusief gepatenteerd materiaal Impactium) en slanke dubbellaagse behuizing.

Bottom Line

We hebben nog geen iPhone X-hoesjes getest, maar wanneer onze deskundige recensenten en testers ze in handen krijgen, zullen ze ze beoordelen op basis van verschillende belangrijke factoren: ontwerp, pasvorm en geboden bescherming. We zullen de hoesjes op dezelfde iPhone X gebruiken en evalueren hoe goed het in de hoes past, of de hoes poorten en luidsprekers toegankelijk laat, en hoe de hoes bestand is tegen vallen en dagelijks gebruik. We zullen ook kijken naar eventuele extra functies, zoals militaire standaardclassificaties, valbescherming en waterdichtheid. Ten slotte zullen we kijken naar de prijs en hoe elk geval zich verhoudt tot vergelijkbare rivalen in dezelfde prijsklasse om een waardeoordeel te vellen. Lifewire koopt alle beoordelingseenheden; we accepteren geen van fabrikanten.

Over onze vertrouwde experts

Jason Schneider is een ervaren technologiejournalist met meer dan tien jaar ervaring op zak. Zijn achtergrond in computerwetenschappen, waaronder een BS van Northeastern University, weerspiegelt een levenslange passie voor technologie, en we hebben hem speciaal voor onze iPhone X-hoesjes gekozen vanwege zijn expertise met Apple-producten en -accessoires.

Alan Bradley behandelt en schrijft nu al meer dan tien jaar over technologie en heeft praktische ervaring met twee van de draagbare opladers op onze lijst. Als technisch redacteur heeft hij ruime ervaring met Apple-producten, inclusief alle recente versies van de iPhone en iPad, en hij heeft het bedrijf al voor de smartphonerevolutie gevolgd.

Waar u op moet letten bij een iPhone X-hoesje

Duurzaamheid - De meest voor de hand liggende factor bij het kiezen van een telefoonhoesje is hoe goed het zijn primaire doel zal vervullen: je telefoon beschermen tegen gevaren. De beste telefoons beschermen zowel het scherm als de achterkant van de telefoon, of ze nu overklapbare panelen hebben of niet, en beschermen de telefoon ook tegen morsen, schokken, stof en een breed scala aan potentieel rampzalige incidenten.

Form factor - Smartphones zijn het beste als ze slank, slank en draagbaar zijn, dus elk hoesje dat je toevoegt, mag er niet voor zorgen dat je je telefoon in een zak of tas. Gelukkig hoeven hoesjes niet langer massief en omvangrijk te zijn om je telefoon adequaat te beschermen, maar je moet wel letten op de materialen die in de constructie van een hoesje worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het zijn primaire functie kan vervullen.

Esthetiek - Telefoonfabrikanten steken nu miljoenen dollars in het maken van in wezen elektronische moderne kunst, dus het is verschrikkelijk om al dat zorgvuldige ontwerpwerk in een lelijke schaal te stoppen schaamte. Gelukkig betekent het scala aan opties dat de meeste moderne smartphonehoesjes bieden, dat er opties zijn die (of meer) visueel opvallend zijn dan de vanille-sjabloon.

Aanbevolen: