XBIN-bestand (What It Is & How to Open One)

Inhoudsopgave:

XBIN-bestand (What It Is & How to Open One)
XBIN-bestand (What It Is & How to Open One)
Anonim

Een bestand met de XBIN-bestandsextensie is een RegSupreme-licentiebestand dat wordt gebruikt door de RegSupreme-software voor het opschonen van het register van Macecraft Software.

Het is onduidelijk hoe het bestand door dat programma wordt gebruikt; het kan versleuteld zijn en worden gebruikt om de gebruikersregistratie te verifiëren, of het kan een bestand zijn dat u van het bedrijf downloadt om uw aankoop te verifiëren.

De meeste heten waarschijnlijk license_backup.xbin of data.xbin.

eXtended BIN-bestanden worden ook XBIN-bestanden genoemd, maar ze eindigen op de XB-bestandsextensie. XBin, of eXtended Binary, is ook een bestandsformaat dat hier niets mee te maken heeft.

Image
Image

Hoe een XBIN-bestand te openen

XBIN-bestanden zijn licentiebestanden die worden gebruikt door het RegSupreme-programma van Macecraft Software. We hebben geen actuele downloadlink beschikbaar.

U kunt het bestand misschien openen met behulp van het File menu van de software, maar het is ook mogelijk dat het programma het bestand automatisch gebruikt. Met andere woorden, het XBIN-bestand kan aanwezig zijn in de installatiemap van het programma en zo nodig door het programma worden gebruikt, dus u kunt het mogelijk niet handmatig openen.

Een XBIN-bestand converteren

Aangezien XBIN-bestanden gerelateerd zijn aan een licentie, is het onwaarschijnlijk dat er een methode of reden is om er een naar een ander formaat te converteren.

De meeste bestanden worden geconverteerd met een bestandsconversietool, maar nogmaals, er is waarschijnlijk weinig reden om een XBIN-bestand te converteren. Het wijzigen van het formaat zou het onbruikbaar maken in RegSupreme.

Kan het nog steeds niet openen?

Sommige bestanden gebruiken een extensie die sterk lijkt op andere. Dit maakt het vrij eenvoudig om het ene formaat voor het andere te verwarren, waardoor je problemen krijgt bij het openen of converteren van het bestand.

XBM deelt bijvoorbeeld een paar dezelfde letters als XBIN, maar het heeft een niet-gerelateerd formaat en wordt gebruikt met verschillende programma's. Een andere die je gescheiden moet houden als een ander formaat, maar die gemakkelijk te verwarren is voor deze, is BIN.

Aanbevolen: