Het hoesje voor een iPad mini Pro

Inhoudsopgave:

Het hoesje voor een iPad mini Pro
Het hoesje voor een iPad mini Pro
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Geruchten zeggen dat de volgende iPad mini er net zo uit zal zien als de huidige iPad mini.
  • Een iPad mini Pro zou wel eens het ultieme kunnen zijn op het gebied van krachtige computers in zakformaat.
  • Stel je een iPad in zakformaat voor met een Apple Pencil.
Image
Image

Als een iPad de afgeslankte Pro-behandeling verdient, is het de iPad mini, de verwaarloosde wonderbox van Apple.

De volgende iPad mini wordt geleverd met dezelfde oude dikke schermranden en op de kin gemonteerde startknop als het huidige model, volgens een foto die is gelekt door Apple-blogger Sonny Dickson en waarop dummy-eenheden van aankomende iPads kunnen worden getoond. En dat is heel jammer, want een Pro iPad mini zou geweldig zijn.

"Dus het 9 jaar oude iPad mini-ontwerp zal voortleven?" schrijft tech YouTuber David Jiang op Twitter. "Ik zou graag het iPad Pro-ontwerp op de mini zien, en ik denk dat dit verouderde ontwerp in 2021 moeilijk te rechtvaardigen is."

iPad-ontwerptaal

De huidige iPad Pro bestaat uit twee dingen: de meest capabele iPad van Apple en de iPad die de toekomst van het hele iPad-assortiment laat zien. De vierkante zijkanten en ultradunne behuizing verschillen aanzienlijk van de oude iPads. De iPad Air volgt dit ontwerp zo nauw dat het zelfs accessoires deelt met de Pro's. Deze ontwerptaal wordt ook gebruikt in de iPhone 12.

Het is dan ook logisch dat uiteindelijk alle iPads dunne schermranden zullen hebben en Face ID of een Touch ID-scanner met aan/uit-knop zullen gebruiken (zoals in de huidige iPad Air). Als deze gelekte afbeeldingen correct zijn, lijkt het erop dat we nog wat langer moeten wachten tot de nieuwe ontwerptaal van Apple doorsijpelt naar de low-end modellen.

Er zou echter goed nieuws kunnen zijn. De iPad mini in de uitgelekte foto's van Dickson zou gewoon het oude model kunnen zijn, opgenomen voor maatvergelijkingen. De mockups zien er niet bijzonder goed afgewerkt uit - de 12,9-inch Pro mist om te beginnen de slimme connector aan de achterkant. Of misschien blijft Apple de mini in oude stijl maken en een nieuwer Pro-model in de mix stoppen.

De perfecte professional

Als Apple een iPad Pro mini zou maken, zou het echter geweldig zijn. Stel je een iPad voor met een A14X-chip erin, een chip die net zo krachtig is als die van de nieuwste M1-Macs. Deze iPad zou in je achterzak kunnen passen en dit doen met een Apple Pencil eraan bevestigd. Het zou ook onmogelijk licht zijn. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het zo gemakkelijk zou zijn om te vergeten, op te zitten en te buigen.

Als Apple besluit een Pro mini te maken, dan kan het twee kanten op met de grootte. Het zou de behuizing kunnen verkleinen en het scherm dezelfde grootte kunnen behouden, of het zou het scherm kunnen vergroten om de ruimte in te nemen die eerder door die extra grote randen werd gebruikt en de iPad zelf van dezelfde grootte te houden.

Image
Image

Een zorg is dat een krimpende mini misschien korter is dan de Apple Pencil die magnetisch aan zijn kant blijft plakken. Deze afbeelding toont de huidige mini, naast de eerste generatie Apple Pencil. Het tweede potlood is misschien een centimeter korter, maar je kunt het potentiële probleem zien. Maar als het op "mini" aankomt, is klein een goed probleem om te hebben, hoewel niet iedereen het daarmee eens is.

"Ik vind de Air het perfecte formaat, klein genoeg om draagbaarder te zijn, groot genoeg om daar een goede schermgrootte voor te bieden", vertelde Andrea Neporu, een technologiereporter voor het Italiaanse La Stampa, aan Lifewire via Twitter. "Nooit een grote fan geweest van de mini-vormfactor, om eerlijk te zijn."

Het mini-notitieboekje

Een iPad mini Pro, met een Apple Pencil aan zijn kant, en een snel 120Hz ProMotion-scherm om het echt responsief en natuurlijk te laten voelen, zou een indrukwekkende opstelling zijn. Je zou gewoon de iPad kunnen uittrekken als een papieren notitieblok en beginnen met het maken van aantekeningen of het maken van schetsen.

iPads starten al met de Notes-app wanneer je met het potlood op het slaapscherm tikt, maar die functie zou echt thuis zijn op een kleine iPad op zak. Of professionele fotografen kunnen een versie van 1 TB gebruiken als draagbare opbergdoos voor opnamen op locatie, compleet met een reeks bewerkingstools.

Ik vind de Air de perfecte maat, klein genoeg om draagbaarder te zijn, groot genoeg om een goede schermgrootte te bieden…

Als je niet hoeft te bellen, kan een mobiele iPad Pro mini zelfs een geloofwaardig alternatief zijn voor een iPhone, vooral omdat de iPad Pro's over het algemeen fatsoenlijke camera's hebben.

Als je nog nooit een iPad mini hebt gebruikt, zul je versteld staan hoe klein en draagbaar hij is, en dat is het huidige model. Verklein het nog verder, zodat de behuizing het scherm tot aan de uiterste randen omhelst, en geef het die gemakkelijk vast te pakken platte zijkanten, en Apple zou een verrassende winnaar kunnen zijn.

Aanbevolen: