Hoe Fortnite in-game videochat te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Fortnite in-game videochat te gebruiken
Hoe Fortnite in-game videochat te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Start Fortnite > menu > Instellingen > Tabblad Geluid. Schakel Voice Chat en Houseparty Video Chat-integratie in; stel Spraakkanaal in op Party.
  • Tik in de Houseparty-app op Fortnite verbinden > Akkoord > Aanmelden met Epic games> Log nu in > volg de aanwijzingen om machtigingen in te stellen.
  • Richt de camera van je telefoon op je gezicht. Tik op de F-schuifregelaar > handpictogram > nodig je vrienden uit voor een feestje of doe mee met dat van hen.

Dit artikel legt uit hoe je Fortnite gameplay-chat instelt en gebruikt met de Houseparty-app van Epic.

Hoe Fortnite in-game videochat te gebruiken

Je kunt Fortnite in-game videochat gebruiken op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc, terwijl andere platforms onderweg zijn. Om deze functie te gebruiken, heb je ook een telefoon of tablet nodig om de Houseparty-app te gebruiken.

Zo stel je alles in:

  1. Installeer en open de Houseparty-app op je telefoon of tablet.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Voer je gegevens in, tik op Volgende en voltooi het aanmaken van een Houseparty-account.

    Image
    Image

    Voordat je verder gaat in de Houseparty-app, moet je ervoor zorgen dat Houseparty is ingeschakeld in Fortnite. Als dit niet het geval is, geeft de app u een foutmelding wanneer u verbinding probeert te maken.

  4. Start Fortnite op je pc of PlayStation en open het menu door op het menupictogram (pc) te klikken of door op de knop Options te drukken op je controller (PlayStation).

    Image
    Image
  5. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  6. Navigeer naar het Sound-tabblad (luidsprekerpictogram).

    Image
    Image
  7. Controleer in het gedeelte Voice Chat of Voice Chat is ingesteld op On, Voice Channel is ingesteld op Party en Houseparty Video Chat-integratie is ingesteld op On.

    Image
    Image
  8. Als ouderlijk toezicht is ingeschakeld, zorg er dan voor dat Houseparty Video Chat in Fortnite is ingesteld op On.

    Image
    Image
  9. Tik in de Houseparty-app op je iOS- of Android-apparaat op Connect Fortnite.
  10. Tik op Akkoord.

    Als je deze stap uitvoert voordat je Houseparty-videochat inschakelt in de Fortnite-instellingen, kun je het proces van het verbinden van Fortnite niet voltooien. Je moet die instelling inschakelen en Fortnite later verbinden met de Houseparty-app.

  11. Tik op Aanmelden met Epic games.

    Image
    Image
  12. Voer je Epic Games-info in en tik op Log nu in.
  13. Tik op Toestaan.
  14. Tik op Camera en microfoon en tik op Volgende.

    Image
    Image

    Als je telefoon na deze stap om camera- en microfoontoestemming vraagt, geef deze dan.

  15. Tik op het TV-pictogram.
  16. Plaats je telefoon zodat de camera op je gezicht is gericht.

    Als de telefooncamera je gezicht niet kan vastleggen, kunnen je vrienden je niet zien in Fortnite-videochat.

  17. Tik op de F-schuifregelaar in de vervolgkeuzelijst Fortnite-modus.
  18. Tik op het handpictogram en nodig je vrienden uit om te feesten of deel te nemen aan hun feest. Als ze ook Houseparty gebruiken, zie je hun gezichten aan de linkerkant van je scherm terwijl ze feesten in Fortnite.

    Image
    Image

Hoe werkt Fortnite in-game videochat?

Fortnite voicechat en in-game videochat gebruiken beide de Houseparty-app van Epic om platformonafhankelijke chat mogelijk te maken. Daarom moet je je aanmelden voor Houseparty en deze koppelen aan je Epic-account. Het voordeel is dat je hiermee kunt videochatten met je Epic Games-vrienden in Fortnite, ongeacht of je op pc of PlayStation speelt. Vrienden op niet-ondersteunde platforms kunnen in de game niet met je videochatten, maar ze kunnen wel meedoen op hun telefoon met de Houseparty-app.

Wanneer je de Houseparty-app instelt en verbindt met Fortnite, stuurt je telefoon een livevideo van je gezicht naar Houseparty op de telefoons van je vrienden, die de video doorstuurt naar Fortnite op hun pc of PlayStation. Het werkt omgekeerd hetzelfde: video van hun gezichten wordt verzonden naar je Houseparty-app en vervolgens naar Fortnite op je pc of PlayStation.

Om dit hele proces te laten werken, moet je Fortnite ouderlijk toezicht uitschakelen of Houseparty-videochat inschakelen in het ouderlijk toezicht. Houseparty heeft een aantal ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals alleen toestaan dat je kinderen videochatten met hun vrienden en voorkomen dat mensen met wie ze chatten de omgeving van je kind kunnen zien. Het bereikt dit door je gezicht te herkennen en automatisch al het andere te vervangen door een kleurrijke achtergrond. Als de app je gezicht om welke reden dan ook niet detecteert, zoals opstaan of weglopen, is je hele uitzending in plaats daarvan een kleurrijke achtergrond.

Ouders kunnen Houseparty-videochat uitschakelen via Fortnite ouderlijk toezicht. Je mag geen Houseparty-account maken als je niet minimaal 13 jaar oud bent, dus houd daar rekening mee.

Hoe Fortnite in-game chat te besturen

Terwijl je met Fortnite in-game videochat je vrienden aan de zijkant van het scherm kunt zien terwijl je de game speelt, bestuur je hem via de Houseparty-app op je telefoon. De app geeft dezelfde videofeeds van je vrienden weer die je in de game ziet, en het biedt een aantal handige opties.

Standaard kunnen totale vreemden niet in je videochat komen of je video zien. Je Houseparty-vrienden, die standaard gewoon je Fortnite-vrienden zijn, kunnen meedoen, en hun vrienden ook. Niemand anders kan erin.

Als je met je vrienden wilt chatten, of zelfs maar met een of twee specifieke vrienden, kun je je videochat ook vergrendelen om te voorkomen dat anderen meedoen. Om dit te bereiken, tik je op het slotpictogram onder aan het Houseparty-scherm terwijl je aan het videochatten bent.

Je kunt ook mensen blokkeren die al lid zijn van die chat, waardoor hun video wordt uitgeschakeld en ze je video niet kunnen zien. Als een vriend van een van je vrienden meedoet en problemen veroorzaakt, is dit een waardevolle functie. Tik gewoon op het gezicht van de persoon in de Houseparty-app en tik op Block

Als iemand problemen veroorzaakt met obscene inhoud of intimidatie in Fortnite-videochat, kun je die persoon ook in de game melden. Open gewoon het Fortnite-instellingenmenu en navigeer vervolgens naar Settings > Reporting/Feedback > Rapporteer een speler Wanneer je klaar bent met rapporteren, kun je ervoor kiezen om de speler in de toekomst te blokkeren voor deelname aan je chat of party.

Aanbevolen: