Videochat maakt Tinder-dating meer pandemisch vriendelijk

Videochat maakt Tinder-dating meer pandemisch vriendelijk
Videochat maakt Tinder-dating meer pandemisch vriendelijk
Anonim

Mensen swipen nog steeds naar rechts op nieuwe datingpartners. Tinder test een nieuwe videochatfunctie om u te helpen uw verbindingen beter te screenen zonder uw gezondheid in gevaar te brengen.

Image
Image

Er zijn tegenwoordig bijna meer mensen aan het daten. Tinder, misschien wel de meest bekende dating-app, begint een nieuwe videochatfunctie uit te testen om je te helpen die mogelijke datum te leren kennen zonder dat je af hoeft te spreken en je gezondheid in gevaar hoeft te brengen.

Beschikbaar: het is tot nu toe slechts een test voor mensen in Virginia, Illinois, Georgia en Colorado in de VS, evenals Brazilië, Australië, Spanje, Italië en Frankrijk, Vietnam, Indonesië, Korea, Taiwan, Thailand, Peru en Chili, dus misschien zie je dit niet verschijnen op je eigen mobiele dating-app.

Veiligheid voorop: Het is niet alleen persoonlijk daten dat riskant kan zijn, dus Tinder heeft een aantal oplossingen bedacht voor enge videogesprekken. Ten eerste kun je alleen videochatten als jullie beiden ermee instemmen, en Tinder zal niemand vertellen wanneer je de videofunctie hebt ingeschakeld, dus zij (of jij) voelen zich niet onder druk gezet om live te gaan. Je kunt Face to Face uitschakelen voor een enkele wedstrijd, of je kunt het volledig uitschakelen (en weer aanzetten wanneer je maar wilt).

Een tweerichtingsverkeert: Het gesplitste scherm stimuleert een gelijke verbinding - geen van jullie is groter dan de ander op het scherm, dus je kunt ervoor zorgen dat je uit wat je wilt zonder iets wat je niet wilt. Tinder zal ook alle deelnemers vragen hoe de chat is verlopen, zodat je een melding kunt sturen als er iets niet klopt aan de persoon of het gesprek.

Geen opname: Tinder's hoofd van de veiligheid vertelde The Verge dat er geen plannen zijn om gespreksopname mogelijk te maken, en het zal in de nabije toekomst afhankelijk zijn van gebruikersrapporten. Dat zou mensen kunnen helpen zich veel veiliger te voelen om zichzelf voor de camera te zijn.

Bottom line: Online daten is niet meer weg te denken, en onze pandemie vertoont nog geen tekenen van vertraging. Online dating-apps zoals Tinder (en Bumble, die zijn eigen videochatfunctie heeft) moeten hun bestaan blijven rechtvaardigen, en mensen hebben de mogelijkheid nodig om op een veilige manier met anderen in contact te komen. Klinkt als een win-win, toch?

Aanbevolen: