DVT-bestand (What It Is & How to Open One)

Inhoudsopgave:

DVT-bestand (What It Is & How to Open One)
DVT-bestand (What It Is & How to Open One)
Anonim

Een bestand met de bestandsextensie. DVT is een DepoView Digital Video Transcript-bestand. Het kan aan een video worden gekoppeld, zodat wanneer het samen wordt geopend, het transcript tegelijkertijd met de video kan worden weergegeven.

Als de video en het transcript zijn samengevoegd, gebruikt het resultaat het. DVI-achtervoegsel.

Image
Image

DVT en DVI zijn ook afkortingen voor termen als digitale videotechnologie, digitale visuele interface, gegevensverificatietest en digitaal videotransport, maar ze hebben niets te maken met de hier genoemde bestandsindelingen.

Hoe een DVT-bestand te openen

DVT-bestanden kunnen worden geopend met inData's DepoView. Gebruik het File > Open Transcript menu-item om het in het programma te laden.

Aangezien DVT-bestanden transcripties zijn die tekst bevatten, is de kans groot dat er een kan worden geopend met een teksteditor zoals Kladblok in Windows of Teksteditor in macOS. Zie onze lijst met beste gratis teksteditors voor enkele andere opties om het bestand als tekstdocument te openen.

Als u merkt dat een toepassing op uw Windows-pc het DVT-bestand probeert te openen, maar het is de verkeerde toepassing of u wilt liever dat een ander geïnstalleerd programma het opent, kunt u de standaard bestandsopener wijzigen.

Een DVT-bestand converteren

Het DepoView-programma kan een videoclip samen met het transcript exporteren naar het TrialDirector Clip Creation Scripts-formaat (. CCS-bestand) via de File > Export Scriptbestand voor het maken van clips menu-item.

Onthoud dat DVT-bestanden slechts transcripties zijn. Dit betekent dat je er geen kunt converteren naar MP4 of een ander videoformaat. Als u het DVT-bestand in een video wilt opslaan, moet het eerst worden samengevoegd met het videobestand zelf.

Kan het nog steeds niet openen?

Controleer de bestandsextensie om er zeker van te zijn dat er ". DVT" staat en niet iets anders dat er gewoon hetzelfde uitziet. Sommige bestandsindelingen gebruiken een achtervoegsel aan het einde van het bestand dat veel op deze lijkt, ook al zijn de indelingen totaal verschillend.

DVTPLUGIN-bestanden zijn een voorbeeld. Dit zijn Xcode DVT-plug-ins die worden geopend met Apple'x Xcode-software, maar die absoluut niets te maken hebben met DepoView of transcriptbestanden in het algemeen.

Enkele andere voorbeelden van bestanden die gemakkelijk te verwarren zijn voor DVT-bestanden zijn DWF-, dvd- en DWT-bestanden (Dreamweaver Web Page Template).

Aanbevolen: