Hoe een video via e-mail te verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe een video via e-mail te verzenden
Hoe een video via e-mail te verzenden
Anonim

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u services voor het delen van bestanden gebruikt om een link te verzenden in plaats van een grote bijlage wanneer u een video via e-mail wilt delen. De instructies zijn van toepassing op Gmail en Google Drive, Outlook en OneDrive, Yahoo en Apple Mail, evenals op de meeste andere e-mail- en cloudproviders.

Grote video's verzenden met Gmail

Gmail legt een limiet voor de berichtgrootte op van 25 MB. Als je video kleiner is dan 25 MB, voeg je het bestand toe aan je e-mailbericht.

Als je een videobestand groter dan 25 MB wilt delen, sla het bestand dan op in Google Drive en stuur de ontvangers een link naar het bestand. Uw ontvangers selecteren de link om de video te bekijken.

Een Google Drive-link naar een video in een Gmail-bericht verzenden:

  1. Selecteer Compose in Gmail om een nieuw berichtvenster te openen.
  2. Selecteer de ontvanger van de e-mail, voeg een onderwerp toe en typ uw bericht.
  3. Selecteer het Google Drive pictogram onderaan het scherm.

    Image
    Image
  4. Selecteer het tabblad Upload om een video van je computer op te slaan in Google Drive.

    Image
    Image
  5. Kies Selecteer bestanden op uw computer.

    Als je de video hebt opgeslagen in Google Drive, selecteer je Mijn schijf, kies je het bestand en selecteer je Drive-link.

  6. Kies het videobestand en selecteer Open.
  7. Selecteer Upload en wacht terwijl het bestand is opgeslagen in Google Drive.
  8. Als het uploaden is voltooid, verschijnt de video als een link in het e-mailbericht.

    Image
    Image
  9. Selecteer Verzenden. Je wordt gevraagd of je het delen van links wilt inschakelen.
  10. Selecteer Send om de link te e-mailen en iedereen die de link heeft de video te laten bekijken.

    Image
    Image
  11. Wanneer de ontvanger de link in de e-mail selecteert, wordt de video geopend in Google Drive.

    Image
    Image

Naast het bekijken van de video, kunnen ontvangers de video toevoegen aan hun Google Drive, het bestand downloaden en de video insluiten in een webpagina. Als uw ontvanger een Google-account heeft, kan hij ook opmerkingen plaatsen en deze met anderen delen.

Een video e-mailen met Outlook en OneDrive

Outlook legt een limiet voor de berichtgrootte op van 20 MB. Bij een zakelijk account is de maximale bestandsgrootte 10 MB. Als je video kleiner is dan de maximale bestandsgrootte, voeg je het bestand toe aan het e-mailbericht.

Als u grote videobestanden verzendt met Outlook, slaat u het videobestand op in OneDrive en stuurt u een link naar het bestand dat iedereen kan bekijken.

Grote video's e-mailen met Outlook en OneDrive:

  1. Open OneDrive en selecteer de doelmap voor het bestand.
  2. Select Upload > Files.

    Image
    Image
  3. Ga naar de map met de video, selecteer het bestand en selecteer vervolgens Open. Het bestand wordt geüpload en er verschijnt een melding wanneer het uploaden is voltooid.
  4. Selecteer Link delen.

    Image
    Image
  5. Voer het e-mailadres of de naam van de ontvanger in. Terwijl je typt, zie je suggesties op basis van je contactenlijst.

    Image
    Image
  6. Voer de berichttekst in en selecteer vervolgens Verzenden.

    Selecteer Outlook om een nieuw berichtvenster te openen met een deelbare link. Selecteer Kopieer link om de deelbare link naar het klembord te kopiëren en in een willekeurig document te plakken.

  7. U en uw ontvanger ontvangen een e-mail met een link naar de video. Met de link kan uw ontvanger de video afspelen en downloaden.

Bottom Line

Yahoo Mail beperkt de berichtgrootte tot 25 MB. Als je video kleiner is dan 25 MB, voeg je het bestand toe aan het e-mailbericht. Als u video's van meer dan 25 MB wilt verzenden, voegt u een link naar het bestand toe met behulp van een cloud-sharing-service.

Een video e-mailen met Apple Mail

Apple OS X Mail stelt een limiet voor de berichtgrootte in van 20 MB. Als de video kleiner is dan 20 MB, voeg deze dan toe aan het e-mailbericht. Gebruik voor grotere bestanden een iCloud-account en een service genaamd Mail Drop om je bestand te uploaden naar iCloud, waar het 30 dagen beschikbaar is voor gemakkelijke ophaling door elke ontvanger.

Aanbevolen: