Klimuitrusting vinden en gebruiken in Zelda: BOTW

Inhoudsopgave:

Klimuitrusting vinden en gebruiken in Zelda: BOTW
Klimuitrusting vinden en gebruiken in Zelda: BOTW
Anonim

De Climbing Gear die zich afspeelt in Zelda: Breath of the Wild bestaat uit drie delen: de Climber's Bandana, de Climbing Gear en de Climbing Boots. Hier leest u hoe u de klimuitrusting in BOTW kunt vinden en wat u nodig heeft om de hele set te upgraden.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Zelda: Breath of the Wild voor Nintendo Switch en Wii U.

Hoe krijg je de klimuitrusting-pantserset in BOTW

De klimuitrusting in Breath of the Wild is te vinden in schatkisten in de volgende heiligdommen:

Uitrusting Locatie Regio
Climber's Bandana Ree Dahee-schrijn Dueling Peaks
Klimuitrusting Chaas Qeta-schrijn Hateno
Klimschoenen Tahno O'ah-schrijn Hateno

Waar vind je de klimbandana

Het Ree Dahee-heiligdom ligt aan de rivier die door de Dueling Peaks loopt. Vanaf Dueling Peaks Tower glijd je naar het oosten en land je op de noordelijke berg, en ga je naar beneden. Los de puzzel in de schrijn op en haal de Climber's Bandana op als je beloning.

Image
Image

Waar vind je de klimuitrusting

Chaas Qeta Shrine bevindt zich op een klein eilandje ten zuidoosten van het vasteland in de Hateno. Klim bovenop het Hateno Ancient Tech Lab en glijd je een weg naar het eiland. Als je eenmaal binnen bent, moet je een Guardian Scout IV verslaan als je naar buiten wilt lopen met de klimuitrusting, dus ga voorbereid op een zware strijd naar binnen.

Image
Image

Waar vind je de klimschoenen

Tahno O'ah Shrine ligt aan de oostkant van de berg Lanayru. Ga vanuit het Hateno Ancient Tech Lab naar het noordoosten en zoek naar een klif met een paar bomen en een gebarsten rotswand. Bombardeer de gebarsten rots om de ingang van het heiligdom te onthullen. Er is geen uitdaging om te wissen; de monnik binnenin geeft je de klimschoenen.

Image
Image

Wat doet de klimuitrusting?

Elk stuk klimuitrusting verhoogt je klimsnelheid enigszins, zodat je nieuwe hoogten kunt bereiken voordat je uithoudingsvermogen opraakt. De effecten zijn cumulatief, dus als je de hele set uitrust, merk je een aanzienlijk verschil in je klimvaardigheid.

De klimuitrusting voorkomt niet dat Link wegglijdt wanneer je in de regen probeert te klimmen.

Zelda: BOTW-upgradegids voor klimuitrusting

Je kunt het klimharnas bij Great Fairy-fonteinen upgraden voor een nog grotere snelheidsboost. Als je de hele set uitrust nadat je alle drie de stukken twee keer hebt geüpgraded, ontgrendel je de Climbing Jump Stamina Up-bonus, die de uithoudingsvermogenkosten verlaagt als je springt tijdens het klimmen.

Je moet elk stuk afzonderlijk upgraden, maar de materialen die nodig zijn om te upgraden zijn hetzelfde voor de hele set.

Upgrade Benodigde materialen Defensie
1e upgrade 3 Keese Wings, 3 Rushrooms 5
2e upgrade 5 Electric Keese Wings, 5 Hightail hagedissen 8
3e upgrade 5 Ice Keese Wings, 10 Hot Footed Frogs 12
4e upgrade 5 Fire Keese Wings, 15 Swift Violet 20

Verhoog je klimsnelheid nog meer door voedsel of elixers te consumeren die je snelheid verhogen.

Aanbevolen: