Hoe de Gouden Gids te gebruiken om iemand online te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe de Gouden Gids te gebruiken om iemand online te vinden
Hoe de Gouden Gids te gebruiken om iemand online te vinden
Anonim

Wat te weten

  • Open People Search op YP.com en selecteer By Name, By Address, of Op telefoonnummer. Voer de informatie in die je hebt.
  • Selecteer optioneel Bekijk volledig profiel uit de resultaten om door te gaan met zoeken op Intelius, waar sommige informatie gratis te bekijken is.
  • Als je alleen een bedrijfsnaam hebt, voer deze dan in op de startpagina van de site om relevante resultaten te vinden.

Dit artikel legt uit hoe je de Gouden Gids-website kunt gebruiken om iemand online te vinden.

Gebruik de Gouden Gids People Search Tool

YP.com, ook wel The Real Yellow Pages genoemd, is de "traditionele" telefoongids Yellow Pages die op het web is geplaatst voor gemakkelijke toegang. Het heeft een gratis zoekfunctie voor mensen waarmee u op naam kunt zoeken of omgekeerd in de Gouden Gids kunt zoeken op adres of telefoonnummer.

De website bevat ook woningen en bedrijfsvermeldingen, kaarten en routebeschrijvingen, informatie over lokale bezienswaardigheden, vragen en antwoorden, en coupons.

  1. Open de People Search-pagina op de Gouden Gids-website. Hiermee gaat u naar een zoekmachine waarmee u de volledige directory van de site kunt doorzoeken.
  2. Kies hoe je de persoon wilt opzoeken:

    • BY NAME: Een achternaam is vereist, maar je kunt ook een voornaam, stad en staat opnemen als je die details kent.
    • BY ADDRESS: Een adres is vereist om de reverse lookup voor adressen uit te voeren.
    • VOOR TELEFOONNUMMER: Met omgekeerd zoeken naar een telefoonnummer kunt u slechts een nummer invoeren om te zien wat Gouden Gids u kan vertellen over van wie het is.

    Druk op de zoekknop als je klaar bent om de resultaten te zien.

    Image
    Image
  3. Bekijk de informatie die in de resultaten wordt weergegeven en selecteer optioneel VIEW FULL PROFILE voor meer details.

    Image
    Image

    Als u deze knop volgt, verlaat u YP.com en gaat u naar een andere site genaamd Intelius.

  4. U kunt doorgaan met het zoeken naar personen op de website van Intelius.

    Image
    Image

    Houd er rekening mee dat niet alle informatie over Intelius gratis te bekijken is. Mogelijk vindt u een paar details die niet in de Gouden Gids stonden, zoals de leeftijd van de persoon, de scholen die ze bezochten, familieleden, andere locaties waar ze hebben gewoond, of de eerste paar cijfers van hun huidige en/of vroegere telefoonnummers. Doorgaan met een volledig rapport is echter niet gratis.

Vind een bedrijf op YP.com

Als je de naam, het telefoonnummer of het adres van de persoon niet weet, maar je weet wel waar ze werken, kan de Gouden Gids worden gebruikt om het adres en telefoonnummer van het bedrijf te vinden, waarmee je vervolgens contact kunt opnemen de persoon.

  1. Open de startpagina van YP.com en typ de bedrijfsnaam en locatie, gevolgd door Find om de zoekopdracht te starten.

    Image
    Image
  2. Selecteer het juiste item op de resultatenpagina.

    Image
    Image
  3. Bekijk de profielpagina voor de contactgegevens van het bedrijf.

    Image
    Image

YP.com richt zich op de VS, terwijl YP.ca Canadese aanbiedingen aanbiedt.

FAQ

    Hoe kom ik erachter hoe iemand (gratis) is overleden?

    Er zijn twee sites die redelijk populair zijn: Legacy en Tributes. Je kunt ook proberen op Facebook te zoeken. Facebook heeft een functie waarmee het profiel van een persoon kan worden omgezet in een herdenkingspagina.

    Hoe kom ik erachter of iemand een bevelschrift heeft?

    De meeste staten hebben een online database waarin u kunt zoeken. Kijk op de site van uw lokale politie voor lokale zoekopdrachten. De meeste rechtbanken bieden ook gratis online zoekopdrachten aan.

Aanbevolen: