De 6 beste Samsung Galaxy Note 9-hoesjes

Inhoudsopgave:

De 6 beste Samsung Galaxy Note 9-hoesjes
De 6 beste Samsung Galaxy Note 9-hoesjes
Anonim

The Rundown Beste algemeen: beste folio-hoes: beste kaartverbergende case: beste case van Samsung: beste batterijbehuizing:

Beste algemeen: OtterBox Defender-serie

Image
Image

Als je je Samsung Galaxy Note 9 zo goed mogelijk wilt beschermen, zou Otterbox een van de topmerken moeten zijn om naar te kijken. Het bedrijf heeft een lange reputatie voor zijn solide hoesjes die bescherming boven al het andere plaatsen. Ze zijn misschien niet veel om naar te kijken, maar ze voegen een aantal serieuze verdedigingsniveaus toe.

De OtterBox Defender-serie combineert meerdere lagen om je telefoon te beveiligen. Hoewel de Note 9 al een eigen bescherming tegen water heeft, biedt de OtterBox Defender een stevige binnenschaal en een zachte, schokabsorberende buitenschaal. Dit helpt al het glas te beschermen dat de voor- en achterkant van de Galaxy Note 9. bedekt

Er is ook een holster met riemclip, die de voorkant van de telefoon bedekt als je hem niet gebruikt, en die ook als standaard kan dienen als je media wilt bekijken. De behuizing van de OtterBox Defender Series is niet erg goedkoop, maar een nieuwe Note 9 na een serieuze val beschadigt hem ook niet.

Best Folio Case: Amovo Wallet Case

Image
Image

Er v alt veel te zeggen voor portemonnee-hoesjes in folio-stijl en hun vermogen om zowel ongelooflijk handig te zijn als 360-graden bescherming voor je telefoon toe te voegen. Amovo heeft een uitstekende optie in meerdere kleuren (bruin, aqua, rood en meer) van kunstleer.

De hoes is gemaakt van polycarbonaat en TPU voor solide bescherming en heeft een achterkant van kunstleer. Dat gedeelte wordt met sterke magneten aan het foliogedeelte van de behuizing bevestigd en maakt draadloos opladen mogelijk.

Het foliogedeelte heeft meerdere kaartsleuven, waarvan er één bedekt is met transparant plastic voor je ID-kaart. Er is ook een slot waar u contant geld kunt opslaan. Wanneer u het folio opvouwt, helpt een magnetische sluiting het dicht te houden. En met het folio gesloten, bescherm je de voor- en achterkant van je Galaxy Note 9. Dankzij de uitsparingen in beide delen van de Amovo-hoes, kun je de camera en vingerafdrukscanner van de Note 9 ook gebruiken terwijl deze nog in de hoes zit.

Beste kaartverbergende hoes: Spigen Slim Armor CS

Image
Image

Spigen heeft een uitstekende hoes die een compromis biedt tussen serieuze bescherming, een eenvoudig ontwerp en het handige nut om creditcards of je ID bij je telefoon te kunnen bewaren. De Spigen Slim Armor CS is een onopvallende beschermhoes voor de Galaxy Note 9 met een discrete kaarthouder zonder folio-ontwerp.

Deze case heeft de dubbellaagse benadering die veel andere cases doen - het combineert een zacht materiaal aan de binnenkant om schokabsorptie aan te kunnen met een harde buitenschaal (die ook in drie kleuren verkrijgbaar is, passend bij je Galaxy Note 9) voor stevigheid. Aan de onderkant heeft het ook uitsparingen voor de oplaadpoort, S Pen, 3,5 millimeter koptelefoonaansluiting en luidsprekerrooster.

De truc van de Slim Armor CS is de verborgen kaarthouder. De achterkant van de telefoon schuift weg, zodat je er twee kaarten in kunt bewaren en misschien wat geld. Dus als je een hoesje wilt dat klaar is voor een leuk avondje uit en waarbij je je portemonnee thuis kunt laten, dan is de Spigen Slim Armor CS klaar voor gebruik.

Beste hoesje van Samsung: S-View Flip Cover

Image
Image

Als je er zeker van wilt zijn dat je een hoesje krijgt waarin alles mogelijk is waar de Galaxy Note 9 toe in staat is - draadloos opladen, Samsung Dex-dockingstation, de S Pen - dan wil je misschien direct een hoesje gebruiken van Samsung. Gelukkig heb je een goede optie in de S-View Flip Cover-hoes, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, passend bij je Note 9.

Net als andere folio-hoesjes, beschermt de S-View Flip Cover-hoes de telefoon aan alle kanten. Het heeft een gedeelte dat de Galaxy Note 9 stevig vasthoudt en de boven-, onderkant, zijkanten en achterkant van de telefoon beschermt. De folio-cover kan dan het glas aan de voorkant van de telefoon beschermen.

Het bijzondere van de S-View Flip Cover case is dat de voorkant semi-transparant is. Dus informatie die op de voorkant van uw Note 9 wordt weergegeven, zoals de tijd, datum of wie u belt, kan door de behuizing worden weergegeven - u hoeft deze niet te openen. U kunt zelfs over de case vegen om oproepen te beantwoorden of af te wijzen. U kunt de foliobehuizing ook als standaard gebruiken voor het gemakkelijk bekijken van media.

Beste batterijbehuizing: ZeroLemon Slim

Image
Image

De Galaxy Note 9 heeft misschien een flinke batterij van 4.000 mAh ingebouwd, maar met krachtige, game-ready hardware en zijn vele functies, kun je uiteindelijk meer batterijvermogen gebruiken voordat de dag voorbij is. Hoewel je de mogelijkheid hebt om een batterij bij je te hebben, is dit niet altijd het handigst.

In plaats daarvan kun je de ZeroLemon Slim-oplaadcassette ophalen. Met een ingebouwde batterij van 5.000 mAh kan de hoes opladen en de levensduur van de batterij van uw telefoon verlengen. ZeroLemon beweert dat het 90 procent extra vermogen biedt voor meer dan 40 uur extra gesprekstijd of 20 uur meer video. Je kunt er ook je Note 9 op aansluiten zonder de hoes te verwijderen.

Hoewel dit zeker een omvangrijker geval is, biedt het zowel bescherming als heel veel extra sap. Dit is misschien niet het geval dat je elke dag zou gebruiken, maar als je vaak dagen hebt dat je batterij het niet helemaal ha alt, kan dit een handige case zijn.

Aanbevolen: